reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KAJTEK - a gdzie w tym wszystkim Twój facet był ? :sorry:

VI - też mam 2mx2m :-p w mniejszej zawsze wojny z K o kołdrę są bo ja też się cała zawijam :-D pół kołdry między nogi idzie :-p

ZAZANNA - a to 3mam kciuki ;-) jak lekka wyszła to stawiam że jest ciąża :-)

reklama
Inka hej witaj:)

Magda heheh zobaczysz zaraz Ci bebzol wywali że hoho

Femme/KasiaF
oooojojoj jakie wspomnienia:p

Vi
przykro mi... Ale cieszę się że już jesteś:)

Dorotar
no ja nie wiem dla mnie to też niepoważne myślenie... U nas w domu jest zakład fryzjerski i jak jets trwała to ja na dół nie mogę zejść bo nie dusi i na wymioty mi się zbiera a Ty chcesz w to dać 10 miesięczne dziecko.... Może już warto szukać pogadać może ktoś ma znajomą opiekunkę...

Zuzanna
witaj:) Mam nadzieje że jesteś ile się staraliście/?

fame fatal - cudownie by było ;)) Kilka koleżanek z doświadczenia mówiło mi, że to oznacza ciążę. Ale czekam cierpliwie jeszcze kilka dni.

kasiek88kasiek- powiem tak, od pewnego czasu zaczęliśmy rozmawiać i myśleć o dzieciątku, ale nie staraliśmy się tak konkretnie.

Zuzanna no to fajnie ja tez obstawiam ciążę:)

Kajtek
jak to 15 latkę do Monaru wywieźli?? Brałaś narkotyki?? Bo z tym mi się tylko Monar kojarzy

KAJTEK - wiesz co powiem Ci szczerze że dla mnie to wszystko jakieś wyssane z palca jeszcze to że pamiętasz dokładne daty itp. :sorry: kto tak pamięta wszystko notujesz to czy co? pamiętaj że po akcji z Twoją niby przyjaciółką ciężko Tobie zaufać jak by nie było już było tu kilka takich co wymyślały historyjki cholera wie po co i okazywały się zwykłymi trollami ... nie wiem mnie nie przekonujesz :sorry: ale nie mam dowodów że faktycznie nie było tak jak mówisz więc nie będę Cię osądzać ;-)

ZUZANNA - na pewno ciąża :-p :-) takie "niestarane" są najlepsze :-D :-)

FEMME LUBIĘ TO:-D:-D:-D Spokojnie, poczekaj:-D:-D:-D.

ZUZANNA no to trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła:-).

KAJTEK dla mnie to też jedna wielka zmyślona bajka, ale ludzie są różni...

Heja paniom :)

Malenstwo slicznie wyglądacie :)

Dorota a czemu odrazu taki czarny scenariusz z tą opiekunką? ze miala by ci dziecko skrzywdzić ?

Kajtek, dziwne jest troche to co piszesz. tak jakbys na sile chciala sie wybielic. no ale o ,moje zdanie.

Witam nowe mamy.
Zuzanna trzmam kciuki za dwie ciemne krechy :)

padam na samą twarz. wiatr dziś taki ze mnie po polach nosilo, na przystanku nawialo mi w ucho. nie wpadlo mi do glowy ze tam pustkowie, zadnych drzew i masakryczny zimny wiatr wiał.

reklama
Do góry