reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KAJTEK - a gdzie w tym wszystkim Twój facet był ? :sorry:

VI - też mam 2mx2m :-p w mniejszej zawsze wojny z K o kołdrę są bo ja też się cała zawijam :-D pół kołdry między nogi idzie :-p

ZAZANNA - a to 3mam kciuki ;-) jak lekka wyszła to stawiam że jest ciąża :-)

reklama
Inka hej witaj:)

Magda heheh zobaczysz zaraz Ci bebzol wywali że hoho

Femme/KasiaF
oooojojoj jakie wspomnienia:p

Vi
przykro mi... Ale cieszę się że już jesteś:)

Dorotar
no ja nie wiem dla mnie to też niepoważne myślenie... U nas w domu jest zakład fryzjerski i jak jets trwała to ja na dół nie mogę zejść bo nie dusi i na wymioty mi się zbiera a Ty chcesz w to dać 10 miesięczne dziecko.... Może już warto szukać pogadać może ktoś ma znajomą opiekunkę...

Zuzanna
witaj:) Mam nadzieje że jesteś ile się staraliście/?

fame fatal - cudownie by było ;)) Kilka koleżanek z doświadczenia mówiło mi, że to oznacza ciążę. Ale czekam cierpliwie jeszcze kilka dni.

kasiek88kasiek- powiem tak, od pewnego czasu zaczęliśmy rozmawiać i myśleć o dzieciątku, ale nie staraliśmy się tak konkretnie.

Zuzanna no to fajnie ja tez obstawiam ciążę:)

Kajtek
jak to 15 latkę do Monaru wywieźli?? Brałaś narkotyki?? Bo z tym mi się tylko Monar kojarzy

KAJTEK - wiesz co powiem Ci szczerze że dla mnie to wszystko jakieś wyssane z palca jeszcze to że pamiętasz dokładne daty itp. :sorry: kto tak pamięta wszystko notujesz to czy co? pamiętaj że po akcji z Twoją niby przyjaciółką ciężko Tobie zaufać jak by nie było już było tu kilka takich co wymyślały historyjki cholera wie po co i okazywały się zwykłymi trollami ... nie wiem mnie nie przekonujesz :sorry: ale nie mam dowodów że faktycznie nie było tak jak mówisz więc nie będę Cię osądzać ;-)

ZUZANNA - na pewno ciąża :-p :-) takie "niestarane" są najlepsze :-D :-)

FEMME LUBIĘ TO:-D:-D:-D Spokojnie, poczekaj:-D:-D:-D.

ZUZANNA no to trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła:-).

KAJTEK dla mnie to też jedna wielka zmyślona bajka, ale ludzie są różni...

Heja paniom :)

Malenstwo slicznie wyglądacie :)

Dorota a czemu odrazu taki czarny scenariusz z tą opiekunką? ze miala by ci dziecko skrzywdzić ?

Kajtek, dziwne jest troche to co piszesz. tak jakbys na sile chciala sie wybielic. no ale o ,moje zdanie.

Witam nowe mamy.
Zuzanna trzmam kciuki za dwie ciemne krechy :)

padam na samą twarz. wiatr dziś taki ze mnie po polach nosilo, na przystanku nawialo mi w ucho. nie wpadlo mi do glowy ze tam pustkowie, zadnych drzew i masakryczny zimny wiatr wiał.

reklama
Do góry