reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMME kawki? haha, te co mogły to nie na kawce poprzestawały:-D a sprzątanie u mnie tak tydzień zajmie:-D póki do końca dojde to chłopaki rozwalą w posprzątanej części chaty:confused2: więc zapowiadam się na za jakiś miesiąc u ciebie:-D

reklama
Malenstwo noo ja wlasnie pisalam o tej swojej kolezance co taka cichutka i nikt nie wiedzial o ciazy nawet rodzina.. Noo a pozniej sie okazalo ze to dziecko tez jest ze szwagrem... siostra wybaczyla jej to i najlepsze jest to ze ta siostra dalej podobno jest z tym facetem..:szok: jakos im to nie przeszkadza.. moze na zmiane sobie uzytkuja?:tak:

może ta dziweczyna ze szpitala i Twoja znajoma to ta sama ;p

spóźnione podziękowania za życzonka urodzinowe :*
niestety nie byłam na forum bo musiałam lecieć do polski na pogrzeb dziadka
[*]
olciaaa dziwną masz ta mamę żd każe CI na siłę być z kimś z kim nie ejsteś szczęśliwa :/
dorota kojec do zakładu fryzjerskiego? nawet nie chodzi o to ile Ty będziesz miała tam roboty ale smród farby lakierów... ehhhh nie wiem czy o tym pomyslałaś :sorry:
kajtek dziwna jesteś piszesz ze nie stać go na alimenty ale na ładowanie w auto kase ma i mu nie szkoda :sorry: naprawde sama sie zastanów co piszesz... on Cię olewa a Ty go ejszcze bronisz , trzymasz w domu i pozwalasz żbey nie płacił na dzieci tylko liczysz na łaskę jak coś rzuci :sorry: ja już dawno bym była w sądzie
maleństwo z tego ze ja jestem gadułą to gadałam dzieciom o wszystkim , że je zrobieram ubieram że gotuje obiad , co gotuje , ze idziemy na spacer a na spacerze to już o wszytskim co widze ... nawet pytania zadawałam :-p a dziewczynki sie żmiały do mnie.. no głupia atka wiedziała ze i tak nie odpowiedza hehehe :-D a co do krepowania sie ,.. ja przy Vi więcej mówiłam niż przy Emmie ..a Vi starsza... nie wiem czemu tak .. choć też sie starałam dużo z nią gadać :-)
milenaaaa pokaż włosy !!!
maleństwo slicznie razem wyglądacie :-)
femme fajne te pościele :-) ja też chciałam taką kupić kiedyś no ale mamy inne wymiary poscieli.. a szkoda :-p

VI - ja też mam jakąś głupią kołdrę 170x170 :eek: ale jakoś tą poszewkę zszyje albo nie wiem :-p nie wiem skąd mama wytrzasnęła taką kołdrę stara jakaś ale w dobrym stanie więc nie chce wydawać na nową :-p a poszew w takich wymiarach nie ma nigdzie :dry:

VI ech ech tak myślałam o tym, tylko jak się nie ma wyjścia to się wszystko pod uwagę bierzę, wolę go wziąść do pracy niż znalęźć pierwszą lepszą opiekunkę do której nie będę miała zaufania, Kacper to małe dziecko które się jeszcze nie poskarży w razie czego.

Malenstwo hehe tyle ze my troszke od siebie mamy:D
Vi przykro mi z powodu dziadka..:-(
To fakt tutaj sa jakies dziwne wymiary kolder i poduszek.. takie "angielskie" ;D
Dorota a jakiejs zaprzyjaznionej kolezanki mamy nie masz? Takiej babci babciowej? ;-)

femme nom dziwny masz wymiar :-p ja mam chyba 150 na 180 dla Vi nawet nie wiem :-p bo tutejsze poszewki pasują pod nazwa "single" :-D hehe wiec nie sprawdzałam ale wiem ze na długość na 100% jest 180 bo takie mamy dla niej łózko i jest od jednego końca do drugiego :-)z
a to dla nas są 2 na 2 m ... i też masakra:-p tylko tu kupię kołdrę.. a dla nas to jakaś mała ta kołdra i tak :sorry: ja się lubię zawijać :-p i dla D brakuje :-p

dorotar no nie wiem ja wolałabym dać dziecko jakiejś opiekunce niż żeby się miało nawdychac tego świństwa :/
i już od biedy napewno ktoś choćby z rodziny się znajdzie ciotki czy kuzynki czy ktokolwiek...
ale widac chyba dziwna jestem :-p

aaaa19 mozna powiedziec ze byla to wpadka ale wymarzona.... wiesz co do 3 dziecka to jeszcze pomysle bo musze najpierw sie ustatkowac i wyjsc nav prosta a to nie wiem ile potrwa owszem mysle o 3 dziecku ale niekoniecznie na 20urodziny... moze na 23 trudno mi teraz planowac takie rzeczy

kasiek bylam w domu dobrego pasterza to jest internat u siostr zakonnych pasterzanek potem bylam w monarze w lodzi bo w ciazy bylam i tam mnie ojciec wsadzil bo nie wiedzial co ze mna ma zrobic wiec akurat tam bylo miejsce..:sorry::confused2: dziadek moj mnie zabral z tzmtad bo bylam w zlych warunkach ... pracowalam na polu i zbieralam marchewki mimo ze zle sie czulam a potem dostalam krwotoku... i na pogotowie musialam jechac bo bym ciaze stracila wiec dziadek mnie zabral do domu mamy mama byla wtedy w szpitalu na sobieskiego w warszawie w domu bylam niecale 1 mies...bo wyszlam z monaru w czerwcu a 29 lipca zabrali mnie do pogotowia opiekunczego gdzie siedzialam do 25wrzesnia bo ojciec wyrzekl sie praw do mnie i dziadek nabyl prawa do mnie ale i ta mi nie pomoagal nie przebywal ze mna w mieszkaniu chodz powinien i od tamtej pory radze sobie sama.....mniej wiecej tak to bylo

inka18 ja tez trak mam witaj w klubie :-D GRATULUJE SYNKA !!!!!

wampi no coz zdarza sie moze cos znajde jjeszcze...

magda no to super ze masz mame ktora sie cieszy z ciazy i ci pomaga i zakupy robi....ja niestety tak nie mialam i miec nie bede ..

malenstwo20 wiesz ja tez tak mialam po cc myslalam ze juz koniec a tu znowu i tez wlasnie na brozowa krwisty kolor , a ta historia....:szok: ciekawa

reklama
Witam kochane:) Chciałabym się przyłączyć do Was.

W lutym wskoczy mi 21 lat , mieszkam w Olsztynie. Jeszcze na 100 % nie wiem czy jestem w ciąży, mam taką nadzieje ;) Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł niedokładnie, tzn. jedna krecha mocna i druga tez się pokazała lecz słabiutka.Za 3/4 dni powinnam dostać miesiączkę- czekam i powtórzę test jeżeli nie dostanę.

Pozdrawiam wszystkie mamcie ;))

Do góry