reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

famme fatal czasem mu odbija

Milena jak masz rzadkie z chęcią trochę oddam mam bardzo gęste od zawsze. też troszkę obcięłam i żałuje bo gorszy efekt teraz niech szybko odrosną.

mam tylko jedne zdjęcie w tych włosach z Jasiem

2012-10-11 17.56.01.jpg

w szpitalu jak leżałam była jedna dziewczyna co miała 18 lat i urodziła synka. ale nie to że w tym wieku najdziwniejsze tylko to że miała go z szwagrem i dziecko było prezentem od szwagra na 18 urodziny.

dziewczyny jak to jest z plamieniem po ciąży po cc?? ostatnio miałam z 3 dni spokoju myślałam że już koniec a teraz znów ze mnie leci :wściekła/y: prawie tak jak na początku ale brązowo-krwiste:-(

jaś śpi byliśmy na USG bioderek - bioderka na 5 (w skali szkolnych ocen)

reklama
Dzien dobry;-)
U nas noce kiepskie, 3 wychodza mam nadzieje ze pozniej bedzie ok
Kasia dawno Cie nie bylo, ja tez za czesto nie zagladam
Malenstwo, ja mowilam normalnie co w danej chwili robie, na spacerze opowiadalam co mijamy itd, nie sadze ze rodzina sie smiala itd
Milena mi niedawno przestaly wypadac i rosnal nowe, wlosy mam do lopatek a na calej glowie sa tez takie 5 cm tak mi ruszyly nowe, tragedia kucyka nie robie bo te krotkie odstaja:confused2:
Kajtek, nie wierze ze z braku kasy chca oddac dziecko, w takim wypadku mops czy tez gops daje zapomogi na ubranka i jedzienie. Zabiera sie dziecko tylko rodzinom dysfunkcyjnym,nikt bez podstaw nie zabiera dzieci:sorry:dla mnie dziwne ze myslisz o kolejnym dziecku.
Ja mam jedna kolezanka w moim wieku z 2 dzieci pierwsza wspadka ale drugie planowane bo dluzszy czas sie starala. I mam jedna starsza o rok wpadla z dwojka.

Malenstwo noo ja wlasnie pisalam o tej swojej kolezance co taka cichutka i nikt nie wiedzial o ciazy nawet rodzina.. Noo a pozniej sie okazalo ze to dziecko tez jest ze szwagrem... siostra wybaczyla jej to i najlepsze jest to ze ta siostra dalej podobno jest z tym facetem..:szok: jakos im to nie przeszkadza.. moze na zmiane sobie uzytkuja?:tak:

Mi wlosy to tez tak wypadaja ze masakra, a paznokcie to twarde jak kamienie, rosna jak szalone, nie lamia sie.. az dziwne:p
Zaczyna mnie skora na brzuchu swedziec.. chyba zaczyna sie rozciagac;)

No w końcu jest co nadrabiać chociaż :-p :-p

AAAA19 - witam się nie znamy się jeszcze chyba ;-)

INKA - pusto pusto ... pisz jakie nowości u Ciebie :-) gratuluje synka :-) imię już wybrane ? ;-)o teraz doczytałam że nie :-p ja z chłopcem nie pomogę bo mi się chłopięce imiona nie podobają :-D tak polecasz ten Olimp to chyba zakupię a drogi ?

KASIAF - no trzeba tu trochę rozruszać towarzystwo :-D :-p

MAGDA - zazdroszczę takiego kupowania i przygotowań do nadejścia maluszka :-) strasznie to przyjemne jest :-) w ogóle zazdroszczę ciąży :-D:-D

Masakra co za historię ze szwagrami :no: ludzie mają nasrane strach się bać :no:

MAGDA ja okolice gorzowa:tak:.

FEMME no grono to tu się tak skurczyło że szok... nie to co kiedyś po 15str dziennie, jakoś te 2str dziennie więcej ogarne chyba:-p.

Gardło mnie boli... Pranie się drugie robi, zaraz obiad, M śpi, młody bajki ogląda, a mi się nic nie chceeee, ale lece dalej sprzątac:-p

Inka mi sie Maciej podoba ale Ł sie nie zgadzal, oprocz tego myslalam jeszcze o Adamie i Przemku;-)
Magda pewnie sie rozciaga, ja w 16 tyg dowiedzialam sie jaka plec i pamietam ze brzuszek sie juz niezle odznaczal;-)

reklama
Do góry