reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

famme fatal czasem mu odbija

Milena jak masz rzadkie z chęcią trochę oddam mam bardzo gęste od zawsze. też troszkę obcięłam i żałuje bo gorszy efekt teraz niech szybko odrosną.

mam tylko jedne zdjęcie w tych włosach z Jasiem

2012-10-11 17.56.01.jpg

w szpitalu jak leżałam była jedna dziewczyna co miała 18 lat i urodziła synka. ale nie to że w tym wieku najdziwniejsze tylko to że miała go z szwagrem i dziecko było prezentem od szwagra na 18 urodziny.

dziewczyny jak to jest z plamieniem po ciąży po cc?? ostatnio miałam z 3 dni spokoju myślałam że już koniec a teraz znów ze mnie leci :wściekła/y: prawie tak jak na początku ale brązowo-krwiste:-(

jaś śpi byliśmy na USG bioderek - bioderka na 5 (w skali szkolnych ocen)

reklama
Dzien dobry;-)
U nas noce kiepskie, 3 wychodza mam nadzieje ze pozniej bedzie ok
Kasia dawno Cie nie bylo, ja tez za czesto nie zagladam
Malenstwo, ja mowilam normalnie co w danej chwili robie, na spacerze opowiadalam co mijamy itd, nie sadze ze rodzina sie smiala itd
Milena mi niedawno przestaly wypadac i rosnal nowe, wlosy mam do lopatek a na calej glowie sa tez takie 5 cm tak mi ruszyly nowe, tragedia kucyka nie robie bo te krotkie odstaja:confused2:
Kajtek, nie wierze ze z braku kasy chca oddac dziecko, w takim wypadku mops czy tez gops daje zapomogi na ubranka i jedzienie. Zabiera sie dziecko tylko rodzinom dysfunkcyjnym,nikt bez podstaw nie zabiera dzieci:sorry:dla mnie dziwne ze myslisz o kolejnym dziecku.
Ja mam jedna kolezanka w moim wieku z 2 dzieci pierwsza wspadka ale drugie planowane bo dluzszy czas sie starala. I mam jedna starsza o rok wpadla z dwojka.

Malenstwo noo ja wlasnie pisalam o tej swojej kolezance co taka cichutka i nikt nie wiedzial o ciazy nawet rodzina.. Noo a pozniej sie okazalo ze to dziecko tez jest ze szwagrem... siostra wybaczyla jej to i najlepsze jest to ze ta siostra dalej podobno jest z tym facetem..:szok: jakos im to nie przeszkadza.. moze na zmiane sobie uzytkuja?:tak:

Mi wlosy to tez tak wypadaja ze masakra, a paznokcie to twarde jak kamienie, rosna jak szalone, nie lamia sie.. az dziwne:p
Zaczyna mnie skora na brzuchu swedziec.. chyba zaczyna sie rozciagac;)

No w końcu jest co nadrabiać chociaż :-p :-p

AAAA19 - witam się nie znamy się jeszcze chyba ;-)

INKA - pusto pusto ... pisz jakie nowości u Ciebie :-) gratuluje synka :-) imię już wybrane ? ;-)o teraz doczytałam że nie :-p ja z chłopcem nie pomogę bo mi się chłopięce imiona nie podobają :-D tak polecasz ten Olimp to chyba zakupię a drogi ?

KASIAF - no trzeba tu trochę rozruszać towarzystwo :-D :-p

MAGDA - zazdroszczę takiego kupowania i przygotowań do nadejścia maluszka :-) strasznie to przyjemne jest :-) w ogóle zazdroszczę ciąży :-D:-D

Masakra co za historię ze szwagrami :no: ludzie mają nasrane strach się bać :no:

MAGDA ja okolice gorzowa:tak:.

FEMME no grono to tu się tak skurczyło że szok... nie to co kiedyś po 15str dziennie, jakoś te 2str dziennie więcej ogarne chyba:-p.

Gardło mnie boli... Pranie się drugie robi, zaraz obiad, M śpi, młody bajki ogląda, a mi się nic nie chceeee, ale lece dalej sprzątac:-p

Inka mi sie Maciej podoba ale Ł sie nie zgadzal, oprocz tego myslalam jeszcze o Adamie i Przemku;-)
Magda pewnie sie rozciaga, ja w 16 tyg dowiedzialam sie jaka plec i pamietam ze brzuszek sie juz niezle odznaczal;-)

reklama
Do góry