reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena a to tak może być po ciąży... Niektórym właśnie w ciąży bardzo wypadają a mi całą ciążę nic... A potem masakra garściami na raz;/ To co w ciąży nie wypadło. Ale minie;)

Ja też po ciąży ścięłam na krótko bo były słabiutkie

MAGDA - o proszę to ładnie ładnie ;-) ja już tam jakiś zarys piłeczki miałam w 16 tygodniu chyba :-p :-p musiała bym w archiwum zdjęć brzuszkowych zajrzeć :-D :-p współczuje wymiotów :-p mnie na szczęście ominęły :-D

MILENAAA - to się ogarniaj raz dwa :-p :-p jak piszesz że ścięłaś powinnaś od razu mieć przygotowane już foto bo tu ciekawość zżera :-D :-p

wampi wiesz co chyba raczej21 ona teraz nosi 19 wiec 21 najdalej 22 bedzie ok

Femme fatal tak ona miala z kilka zdjec moich i corek bo sama zdjecia mi robila miala byc chrzesna starszej corki

magda w pierwszej ciazy mialam wymioty az do porodu a w drugiej ciazy tylko do polowy, ale to calymi dniami mnie meczyly

co do wlosow to tez po porodach obcinalam sie na lyso .. poniewaz tak mi wypadaly ze mialam placki na glowie

Ostatnia edycja:
kasiek88kasiek nomm niestety az tak bylam u dermatologa z tym i przepisala mi witaminy za 100zl i nic..wiec musialam obciac a buciki to zimowe , szukam tez bucikow roz 26-27 tez zimowe za jakas symboliczna cene

liza noom niestety bardzo dziwna teraz sie jej w glowie poprzewracalo nie wiem przez co kiedys byla spoko a teraz nie wiem.. chciala mi na zlosc zrobic bo sie poklucilysmy o nieladnie muwiac gu***

Ostatnia edycja:
Heja dziewczeta :)
powoli sie rozpakowuje :)

Matko ile my tego mamy!!

Ł pojechal na noc do pracy. znajomy dziś go spotkał rano i zaroponował prace w piekarni na ok Tydzien. dziś Ł pojechał ..i moze jutro jeszcze bo w czwartek do pracy z moim tatą pojdą. grosza roche wpadnie bo w por tfelu tylko paragony ze sklepu.

KAjtek sliczne zdiecia. co do butów wczesniej wspomnianych. .. Jutro wyjme je i obfotagrafuje bo teraz w tej ciemnicy ich nie znajde
:)

reklama
Kajtek a powiedz mi jak to się stało że w tak młodym wieku zdecydowałaś się na drugie dziecko... Bo mnie to zawsze ciekawi kiedyś Lizy się dopytywałam a Ty jeszcze młodsza od niej byłaś

Renata Ty już do nowego domu się przeprowadziłaś??

Do góry