reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam i ja :)
Kajtek Śliczne zdj. dzieciaczki urocze :)

Maleństwo Ja nie wiem no . Moja Natalka identycznie . I nie to że płacze tylko krzyki , wyki ;/ Pampers słuchy , pojedzona i i tak krzyk :no::no:

A ja wróciłam od fryzjera . Pierwszy raz odważyłam się obciąć na krótko :szok: Uciekam bo niunia wstała

Miłego dnia .

reklama
Kajtek śliczne masz dziewczynki:) A powiedz mi czy Ty wcześniej nie byłaś na BB pod inną nazwą użytkownika??

Maleństwo
no cóż takie dzieci są Jaś jeszcze malutki to będzie płakał... Musicie być cierpliwi:)

Milena to szybko się pokazuj jak wyglądasz:)

Kajtek ale slodkie corcie;-)
Malenstwo tak jak kazda radzi, mow co robisz itp;-) Ja jak sie zajmowalam jakims maluchem to tez gadalam i nikt sie nie smial.. i mowilam ze trzeba przebrac dupke, zeby miala sucho itp.. jakos samo mi to przychodzilo;)
Kasiek no mam nadzieje ze przejda hehe;)

Dzis cos mnie kluje od plecow do brzucha, ale tylko z lewej stronicy.. czytalam ze to sie rozciga teraz wszystko.. Ciekawe kiedy brzuchol mi wywali, bo narazie to slabiutkoo:p
A w ogole nie moge spac na lewym boku bo dretwieje mi biodro i takie dziwne uczucie zaraz mam...

A pierwsze ruchy to czuje sie od razzu kopniaki czy najpierw tak jak wszedzie pisza jakies bulgoty i przelewanie w brzuchu?

Kajtek ale slodkie corcie;-)
Malenstwo tak jak kazda radzi, mow co robisz itp;-) Ja jak sie zajmowalam jakims maluchem to tez gadalam i nikt sie nie smial.. i mowilam ze trzeba przebrac dupke, zeby miala sucho itp.. jakos samo mi to przychodzilo;)
Kasiek no mam nadzieje ze przejda hehe;)

Dzis cos mnie kluje od plecow do brzucha, ale tylko z lewej stronicy.. czytalam ze to sie rozciga teraz wszystko.. Ciekawe kiedy brzuchol mi wywali, bo narazie to slabiutkoo:p
A w ogole nie moge spac na lewym boku bo dretwieje mi biodro i takie dziwne uczucie zaraz mam...

A pierwsze ruchy to czuje sie od razzu kopniaki czy najpierw tak jak wszedzie pisza jakies bulgoty i przelewanie w brzuchu?

Ja pierwsze ruchy mojego dzidzia poczułam w wigilię;D mały dał mi wspaniały prezent;D i był to 20 tydzień;)
Ja np. nie czułam bulgotów tylko czułam, że w brzuchu mi coś smyra i rusza się ;D Wspaniałe uczucie;) A póżniej z tygodnia na tydzień to były mega kopy;D widać było gdzie mały ma raczkę czy nóżkę;)

ja motylki czułam

witam i ja :)

Maleństwo Ja nie wiem no . Moja Natalka identycznie . I nie to że płacze tylko krzyki , wyki ;/ Pampers słuchy , pojedzona i i tak krzyk :no::no:

ja bym spróbowała na Twoim miejscu herbatke koperkową i espumisan w kropelkach. albo do pediatry idz.

Ach spij kochanie, jesli gwiazdke z nieba chcesz dostaniesz - YouTube
obejrzyjcie koniecznie

Witam miło wszytskie :-)
Troszke mam nadrabiania ale nie mam kiedy, postaram sie byc na bierząco... :tak:

edit. Milenaaaa pokaz sie w nowym fryz:tak: :-D

Ostatnia edycja:
Malenstwo hehe jaka slodka dziewczynka;)
Wampi hehe no jestem ciekawa kiedy u mnie bedzie "cos" widac:D bo pojade do PL i nikt nie bedzie wiedzial ze w ciazy jestem:p a do PL tylko na 2 tyg hehe wiec wroce tu, urodze, dodam foto ii.. szoook:p hehe moja kolezanka bylam w ciazy taka troszke przy kosci dziewczyna, i nikt nie wiedzial, nawet jej rodzice.. Dopiero sie dowiedzieli jak zaczela rodzic i powiedziala do ojca zeby do szpitala ja wiozl..:szok: Kazdy byl w takim szoku ze az.. a ona nigdy chlopaka, zero imprez a tu taka niespodzianka byla;-) A nawet jak troche przytyla to jakos na to uwagi nie zwracal nikt, a urodzila w lipcu a we wrzesniu jak przyszla na rozoczecie to szok bo zeszczuplala haha.. na wf normalnie cwiczyla, zadnego zwolnienia, i pod koniec roku skakalismy przez kozla, bieganie na 1km i skok w dal a wtedy tak sie wywrocila.. masakra
No a moja mama sie smieje ze po mnie nic nie widac, a ja mowie ze dziecko miedzy zebrami sie uchowa hehe;)

osobiscie nie bylam tu tylko moja teraz byla przyjaciolka podawala sie za mnie i rozne glupoty wypisywala dowiedzialam sie od niej tego bo sama mi powiedziala ze juz teraz na zadnym forum mnie nie beda chciec... teraz ja odwazylam sie zajrzec na forum osobiscie...

mlodsza cora chora...niestety... jutro na 10 ide do lekarza ma goraczke kaszel jja meczy a wasze maluszki zdrowe..

MALENSTWO20 no to ciezka mialas nocke.. wspolczuje

MILENAAAA niom moglabys sie pokazac w nowej fryzurze..

MONISIA22 glosik oddalam

Kupie chetnie za symboliczna cene buciki zimowe roz 21,5 lub 22 i 26-27

Ostatnia edycja:
Witam się z pracy ;-)

MAGDA - jak tam się czujesz w ciąży ? ;-) ale czas leci co już pewnie u Ciebie całkiem fajnie brzuszek widać ? :-) pierwsze ruchy to się śmieliśmy jak by dziecko w brzuchu bąki puszczało haha albo bekało :-p takie bulgoty były :-p

KAJTEK - :sorry: i co ty jej zdjęcia dawałaś swoje ?

MALEŃSTWO - ten Twój B to jakiś nie teges :sorry: żeby on się mógł wyspać chciał żeby dziecko przedawkowało czy co ? co za egoistyczne podejście :dry:

MILENAAA - pokaż się w krótkich włosach ! :-)

reklama
Wampi hehe to niezle:p ciekawe jak u mnie bedzie:p
Femme Ogolnie to spoko, wymioty dokuczaja, az mi oczy wychodza na wierzch hehe:p i teraz jakies klucie mam.. brzuszka nie widac:p nie przytylam, taka sama waga ciagle mam:p

Do góry