reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moje dziewczynki zasnely o 21 , kamilka troszke chora kaszelek ja meczy i katarek gabrysia zdrowa. a jak wsze maluszki??

kamila jest chora w nocy miala 38,3 i kaszel katar .. nie spalam do 4 rano bo kamilka nie spala meczyl ja kaszel zabardzo

Ostatnia edycja:
Hejjj;-)
Dawno mnie tu nie bylo, u mnie bez zmian jakos leci. Czasem ganiaja mnie wymioty, ale coz;)
Kiedy czulyscie pierwsze ruchy dziecka??

Kajtek jej ciezka macie sytuacje, ale wierze ze sie uda..
Renata jak tam zycie na kartonach? Rozpakowani juz?
Milena wszystko z mala bedzie oki;-)
Papitka to Ty im wiecej zdobylas klientow to lepiej, rozumiem, no ale zeby od razu zwalniac? czasem jest gorszy okres, tymabrdziej teraz.. zaraz Wszystkich Swietych i ludzie chomikuja kaske na cmentarze, bo jak wiadomo wszystko drogie jak cholera..
Olcia co u ciebie? wszystko ok?

Ja zaraz ide robic obiadzio, dzis pomysl na rybke w sosie smietanowo-ziolowym;)

Magda ja pierwsze ruchy poczułam w 18-19 tygodniu, a podobno jak to nie pierwsza ciąża to można poczuć już w 17 tygodniu

dziewczyny powiedzcie mi jak rozmawiać z dzieckiem takim maleńkim. jakoś nie wiem nie potrafię, nie wiem co mówić i jak i wgl ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak całe dnie z Jasiem w domu. i czasem nie wiem co by mówić. lub mi głupio że B lub jego mama lub brat będą się śmiać takie wrażenie mam. wiem że głupie i tak nie będzie ale jakoś tak.

Hej laseczki:)
Ja teraz byłam na uczelni więc się nie odzywałam...

Kajtek witaj kurczę szybciutko dorobiłaś się dwójeczki ale fajnie że dajesz sobie radę:) No ciężką macie sytuację ale mam nadzieje że będzie lepiej:) Wrzuć jakieś fotki:)

Maleństwo
daj spokój na pewno umiesz gadać ja teraz do bratanicy męża gadam chodź Marysia obejrzymy sobie samochody i gadam jej byle co;)

Magda przejdą Ci te wymioty:p

Ale jestem wypompowana po tej uczelni uff

DSC01078.jpgGabrysia jakies tydzien temu
DSC01077.jpgkamila tu miala 9-10mies
DSC01091.jpgtu kamilka z 2 tyg temu
Nasza córeczka Gabrysia (142).jpga tu gabrysia jak miala miesiac
Nasza córeczka Gabrysia (143).jpgtu tez gabrysia majac 1 miesiac
27122011428.jpga tu kamila ma miesiac DSC01068.jpg a to ja DSC01032.jpg a tu labadz jakbylam na mazurach DSC01062.jpg a tu jak siedzialam na pomoscie DSC01070.jpgja na mazurach :)

Ostatnia edycja:
DOBRY WSZYSTKIM;)

U nas nocka super;) Mały po kąpieli zasnął przed 20 i obudził się dopiero o 4.20 ;) Wypił mleczko i znowu zasnął i niedawno się obudził;) teraz siedzi w leżaczku i ogląda POLO TV :D ja wypiję kawke i biorę się za mycie okien;)

KAJTEK2009 piękne zdjęcia;) a dzieciaczki urocze;)

Miłego dzionka życzę wszystkim i zapraszam do głosowania na Szymka jak i na inne majowe dzieciaczki;) https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f421/oddaj-glos-na-mojowe-dzieciaczki-61575/

Magda ja pierwsze ruchy poczułam w 18-19 tygodniu, a podobno jak to nie pierwsza ciąża to można poczuć już w 17 tygodniu

dziewczyny powiedzcie mi jak rozmawiać z dzieckiem takim maleńkim. jakoś nie wiem nie potrafię, nie wiem co mówić i jak i wgl ;/

Mów normalnie ;) ja mojemu szkrabowi mówię wszystko co robię itd i wygłupiamy się przy tym a on się brechta ;) Nie ma nic piękniejszego jak uśmiech dziecka;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka wczoraj miałam ciężki wieczór, Jaś od 17 do 21 był strasznie niespokojny. a od 19 płakał z przerwami. nie chciał jeść pampers zmieniony. gdy nosiłam to chwila spokoju a zaraz znów krzyk, położyłam i znów chwila spokoju i znów krzyk. w dodatku pokłóciłam się z B. poszło o to że właśnie Jaś płakał a B chciał by znów mu kropelki dać (czyli więcej niż lekarz kazał dawka dzienna). chciał się wyspać pierwszy dzień do pracy. Już czasem B mnie denerwuje masakrycznie.

poza tym jakoś się wyspałam Jaś śpi. ja już sprzatnełam i po śniadanku a wstałam o 8.

Do góry