reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moje dziewczynki zasnely o 21 , kamilka troszke chora kaszelek ja meczy i katarek gabrysia zdrowa. a jak wsze maluszki??

kamila jest chora w nocy miala 38,3 i kaszel katar .. nie spalam do 4 rano bo kamilka nie spala meczyl ja kaszel zabardzo

Ostatnia edycja:
Hejjj;-)
Dawno mnie tu nie bylo, u mnie bez zmian jakos leci. Czasem ganiaja mnie wymioty, ale coz;)
Kiedy czulyscie pierwsze ruchy dziecka??

Kajtek jej ciezka macie sytuacje, ale wierze ze sie uda..
Renata jak tam zycie na kartonach? Rozpakowani juz?
Milena wszystko z mala bedzie oki;-)
Papitka to Ty im wiecej zdobylas klientow to lepiej, rozumiem, no ale zeby od razu zwalniac? czasem jest gorszy okres, tymabrdziej teraz.. zaraz Wszystkich Swietych i ludzie chomikuja kaske na cmentarze, bo jak wiadomo wszystko drogie jak cholera..
Olcia co u ciebie? wszystko ok?

Ja zaraz ide robic obiadzio, dzis pomysl na rybke w sosie smietanowo-ziolowym;)

Magda ja pierwsze ruchy poczułam w 18-19 tygodniu, a podobno jak to nie pierwsza ciąża to można poczuć już w 17 tygodniu

dziewczyny powiedzcie mi jak rozmawiać z dzieckiem takim maleńkim. jakoś nie wiem nie potrafię, nie wiem co mówić i jak i wgl ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak całe dnie z Jasiem w domu. i czasem nie wiem co by mówić. lub mi głupio że B lub jego mama lub brat będą się śmiać takie wrażenie mam. wiem że głupie i tak nie będzie ale jakoś tak.

Hej laseczki:)
Ja teraz byłam na uczelni więc się nie odzywałam...

Kajtek witaj kurczę szybciutko dorobiłaś się dwójeczki ale fajnie że dajesz sobie radę:) No ciężką macie sytuację ale mam nadzieje że będzie lepiej:) Wrzuć jakieś fotki:)

Maleństwo
daj spokój na pewno umiesz gadać ja teraz do bratanicy męża gadam chodź Marysia obejrzymy sobie samochody i gadam jej byle co;)

Magda przejdą Ci te wymioty:p

Ale jestem wypompowana po tej uczelni uff

DSC01078.jpgGabrysia jakies tydzien temu
DSC01077.jpgkamila tu miala 9-10mies
DSC01091.jpgtu kamilka z 2 tyg temu
Nasza córeczka Gabrysia (142).jpga tu gabrysia jak miala miesiac
Nasza córeczka Gabrysia (143).jpgtu tez gabrysia majac 1 miesiac
27122011428.jpga tu kamila ma miesiac DSC01068.jpg a to ja DSC01032.jpg a tu labadz jakbylam na mazurach DSC01062.jpg a tu jak siedzialam na pomoscie DSC01070.jpgja na mazurach :)

Ostatnia edycja:
DOBRY WSZYSTKIM;)

U nas nocka super;) Mały po kąpieli zasnął przed 20 i obudził się dopiero o 4.20 ;) Wypił mleczko i znowu zasnął i niedawno się obudził;) teraz siedzi w leżaczku i ogląda POLO TV :D ja wypiję kawke i biorę się za mycie okien;)

KAJTEK2009 piękne zdjęcia;) a dzieciaczki urocze;)

Miłego dzionka życzę wszystkim i zapraszam do głosowania na Szymka jak i na inne majowe dzieciaczki;) https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f421/oddaj-glos-na-mojowe-dzieciaczki-61575/

Magda ja pierwsze ruchy poczułam w 18-19 tygodniu, a podobno jak to nie pierwsza ciąża to można poczuć już w 17 tygodniu

dziewczyny powiedzcie mi jak rozmawiać z dzieckiem takim maleńkim. jakoś nie wiem nie potrafię, nie wiem co mówić i jak i wgl ;/

Mów normalnie ;) ja mojemu szkrabowi mówię wszystko co robię itd i wygłupiamy się przy tym a on się brechta ;) Nie ma nic piękniejszego jak uśmiech dziecka;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka wczoraj miałam ciężki wieczór, Jaś od 17 do 21 był strasznie niespokojny. a od 19 płakał z przerwami. nie chciał jeść pampers zmieniony. gdy nosiłam to chwila spokoju a zaraz znów krzyk, położyłam i znów chwila spokoju i znów krzyk. w dodatku pokłóciłam się z B. poszło o to że właśnie Jaś płakał a B chciał by znów mu kropelki dać (czyli więcej niż lekarz kazał dawka dzienna). chciał się wyspać pierwszy dzień do pracy. Już czasem B mnie denerwuje masakrycznie.

poza tym jakoś się wyspałam Jaś śpi. ja już sprzatnełam i po śniadanku a wstałam o 8.

Do góry