reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziekuje ze tak cieplo mnie przyjelyscie . z ojcem dziewczynek jestem ale relace miedzy nami nie sa rewelacyjne...jestesmy ze soba bo jestesmy owszem a go kocham on twierdzi ze mnie tez kocha no ale wkurza mnie to ze on wychodzi na cale dnie mnie zostawia z 2 rozbrykanych maluszkow a jak przychodzi to siedzi przy kompie albo lezy do gory jajmi ze tak powiem a jjak juz siedzi w domu to nawet dzieckku butow nie zalozy bardzo malo czasu mam dla siebie bo on wazniejszy i jego pasje hobby czyli samochody sportowe... mimo ze mieszkamy razem on przynosi pieniadze kupi dzieciom pampersy czy ogolem cos kupi dzieciom a mi nic nie da bo samochod mu sie zepsol np. a ja zyje z pieniedzy ktore dostaje jako samotna matka (bo w aktach dzieci nie wpisalam ojca ze wzgledu na maloletnosc ) a teraz jak bym wpisala to za co bym zyladostaje 450zl + 150zl od swoje mamy z renty i od dziadka 50zl to sa moje pieniadze miesieczne z czego musze zaplacic 250zlza mieszkanie bo chce mi na zime odciac ciepla wode i ogrzewanie rowniez bo jest zadluzenie na 5 tys.. tak i tak mi odlacza bo musze wszystko wplacic ja z kad mam takie pieniadze wziasc musze jeszcze dziewczynka kupic buty na zime i kurtki czapki bo powyrastaly ze wszystkiego co mialy w tamtym roku ahhhh az mi lepiej troche jak mialamto w koncu napisac/powiedziec....:crazy:

A teraz szykujemy sie na 2 spacerek bo ladna pogoda cieplo sloneczko

Ostatnia edycja:
reklama
kajtek a pisać podanie o umożenie nie da rady. przedstawisz swoją sytuację finansową że nie jest najlepsza. albo z opieki o pomoc. znajoma miała podobnie i pisała do prezydenta miasta i wodę którą jej odcięli wcześniej podłaczyli na nowo i już lepiej. a swojemu powiedz co czujesz ze chcesz pomocy by bł potrzebujesz go i wgl moze zrozumie

oto mój Jaś spacerkowo
Zobacz załącznik 508911

bylam w opiece prosic o pomoc ale niestety chcieli mi dziewczynki odebrac wiec zrezygnowalam z tego a po pierwsze wlasciciel musi sie tym innteresowac ja nie jestem wlascicielka tylko moja mama z ktora mieszkam powinna sie wokol tego krecic bo jak ja nie jestem wlascicielka mieszkania to nic nie zalatwie a place polowe czynszu bo tu mieszkam tak

a co do NIEGO to juz wielokrotnie z nim rozmawialam i nic.. nadal to samo... moze na dzien czyy dwa mi pomoze i tyle ..nawet spraw w urzedach nie moge zalatwic na spokojnie bo jak ide z dziecmi to a to jedna placze druga chce pic i tak wkolko

moze i glupio zrobilam ale nawet ucieklam z domu na 2 doby zeby zrozumial co to jest siedzien w domu i zajmowac sie dziecmi na okraglo w dzien i do mlodszej w nocy wstac z 2 razy tte 2 doby bylam na mazurach bylo super odpoczelam wyciszylam sie .. ale jak wrucilam do domu nic sie nie zmienil ja przyszlam on wyszedl.. wiec to chyba juz tak bedzie... a ja jestem mloda moze jeszcze bede z niejednym.. ze tak powiem... ON WOGULE MNIE NIE ROZUMIE i nie mam w nim oparcia bo on jest pepek swiata a ja i dzieci nie mamy zadnych ppotrzeb . a najlepsze jest to ze ja jestem mlodsza od niego ibardziej odpowiedzialna i rozsadniejsza niz ON chlop 27 lat

jak moge tu dodac zdjecia??

Ostatnia edycja:
KAjtek a zalozyc sprawy o ustalenie ojcostwa nie mozesz?? i od razu alimenty. wtedy tatus sie poczuje w obowiązku łozenia na swoje dzieci.

No sorry, ale sama troszke winna jestes. No bo jak to ze on swoją wyplate na swoje potrzeby, a ty za swoje pieniądze utrzymujesz wasze dzieci i dom. tobie zrobił dzieci, bylas wtedy nieletnia wiec i ty mozesz starac sie o alimenty na siebie. i nie uciekaj z domu tylko jak mu nie odpowiada to jego wywal.

on nie pracuje nie ma pracy.. wiec kupuje dzieciom to na co go stac i tyle a nad tym wywaleniem jego musze powaznie sie zastanowic bo to mnie tez juz meczy... alimentow nie chce mu zakladac jak narazie.bo i tak nie bedzie mial z czego placic. poczekam az prace znajde on uznaje dzieci no ale jak ja bylam nieletnia to nie moglam nie mialam takiego prawa wpisac go do aktu wiec narazie tak zostalo..

kurde.. chyba nie rozumiem. Ty go utrzymujesz?? za to co dostajesz na dzieci? a on jesli coś zarobi to kupi coś corkom i reszta w auto??

kajtek zloz o alimenty lub ostrzez go ze to zrobisz jak sie nie zmieni. jak nie ma kasy to z funduszu alimentacyjnego dostaniesz kase. i ja bym go wywalila.
w szybkiej odpowiedzi masz ikone obrazka tak mozesz dodac zdjecie

DSC01075.jpgto moje pannice przed pujsciem na spacer

postrasze go jeszcze dzis... ...

mam pytanie macie moze buciki na zime roz 26-27 i 20-21 chetne odkupie za symboliczna cene

reklama
Kajtek. ja mam butki 27 rozm. uniseksowe. bezowe z wstawkami czerwonego. super cieple są. Oskar posmigał w nich kilka razy bo mu nozka szybko urosla.

zdiecia zrobie jutro i ci przesle ok.?? bo dziś ja na kartonach siedze.

Ł mnie wkurza.. jeszcze go niema. a ja bym najchętniej juz byla rozpakowana i urządzona ;/

Do góry