kajtek2009
Fanka BB :)
dziekuje ze tak cieplo mnie przyjelyscie . z ojcem dziewczynek jestem ale relace miedzy nami nie sa rewelacyjne...jestesmy ze soba bo jestesmy owszem a go kocham on twierdzi ze mnie tez kocha no ale wkurza mnie to ze on wychodzi na cale dnie mnie zostawia z 2 rozbrykanych maluszkow a jak przychodzi to siedzi przy kompie albo lezy do gory jajmi ze tak powiem a jjak juz siedzi w domu to nawet dzieckku butow nie zalozy bardzo malo czasu mam dla siebie bo on wazniejszy i jego pasje hobby czyli samochody sportowe... mimo ze mieszkamy razem on przynosi pieniadze kupi dzieciom pampersy czy ogolem cos kupi dzieciom a mi nic nie da bo samochod mu sie zepsol np. a ja zyje z pieniedzy ktore dostaje jako samotna matka (bo w aktach dzieci nie wpisalam ojca ze wzgledu na maloletnosc ) a teraz jak bym wpisala to za co bym zyladostaje 450zl + 150zl od swoje mamy z renty i od dziadka 50zl to sa moje pieniadze miesieczne z czego musze zaplacic 250zlza mieszkanie bo chce mi na zime odciac ciepla wode i ogrzewanie rowniez bo jest zadluzenie na 5 tys.. tak i tak mi odlacza bo musze wszystko wplacic ja z kad mam takie pieniadze wziasc musze jeszcze dziewczynka kupic buty na zime i kurtki czapki bo powyrastaly ze wszystkiego co mialy w tamtym roku ahhhh az mi lepiej troche jak mialamto w koncu napisac/powiedziec....
A teraz szykujemy sie na 2 spacerek bo ladna pogoda cieplo sloneczko
A teraz szykujemy sie na 2 spacerek bo ladna pogoda cieplo sloneczko
Ostatnia edycja: