reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PAPITKA - kurde współczuje przebojów z pracą :sorry: teraz kobiecie jest strasznie ciężko znaleźć pracę szczególnie matce :sorry:

MILENAAA - a jakie problemy ???

RENATAT - hoho ... 3mać kciuki żeby @ przyszła czy byś wolała żeby nie przychodziła ?:-p

reklama
jestem 18 letnia mama 2 corek gabi i kamili gabrysia 3 latka 27.12.09 a kamila roczek 1.11.11 hym.. jestem spelniana i szczesliwa mama lecz bardzo samotna niestety nie mam nikogo aby sie wygadac czy cos wszystko tlumie w sobie

KAJTEK - no to chyba jesteś najmłodszą mamusią w naszym gronie ;-) szybko się córek dorobiłaś :-) a powiedź mi z ojcem dziewczynek jesteś ? :-) Kamila ma cudną datę urodzenia :yes:

Witam,

Wróciłam po strasznie długiej nieobecności. Urodziłam Sabinkę 8 czerwca. Teraz to już duża pannica się zrobiła. Już prawie 7 kilo na koncie i zaczęłyśmy jeść łyżeczką. Wspominałam wcześniej o swojej depresji. Na szczęście już mi minęła, ale jakiś mały żal pozostał. Kurcze, troszkę samotnie się czuje.

Zdjęcie0398.jpg A tutaj mała Sabinka. Mamy już 4 i pół miesiąca...

RenataT Po 30stce życie się zaczyna . :)

Femme dalej jej charczy , znowu zaczyna pokasływać / mam dość . ;/ jest niespokojna przez to wszystko .

Kajtek Witaj .

Sylwia ja chyba nie kojarzę . Córa śliczna . Ty również :)

Witam weekendowo ;P P zajmuję się córą , więc mam chwile dla siebie ... Nie pisałam ale ostatnio nie było między nami najlepiej ( juz wszystko ok ) , i teraz sie stara jak może :):):) Co do 20stego ...Moja mama ma się 19nastego zgłosić w szpitalu w Krakowie i 20stego operacja :szok::szok::szok:

Miłego weekendu kochane !

reklama
jestem 18 letnia mama 2 corek gabi i kamili gabrysia 3 latka 27.12.09 a kamila roczek 1.11.11 hym.. jestem spelniana i szczesliwa mama lecz bardzo samotna niestety nie mam nikogo aby sie wygadac czy cos wszystko tlumie w sobie

to dobrze trafiłaś na nas. u nas możesz się wygadać.
nie warto tłumić w sobie (coś o tym wiem). wszystko będzie dobrze.

milena to dziś masz urodzinki???

Do góry