reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PAPITKA - kurde współczuje przebojów z pracą :sorry: teraz kobiecie jest strasznie ciężko znaleźć pracę szczególnie matce :sorry:

MILENAAA - a jakie problemy ???

RENATAT - hoho ... 3mać kciuki żeby @ przyszła czy byś wolała żeby nie przychodziła ?:-p

reklama
jestem 18 letnia mama 2 corek gabi i kamili gabrysia 3 latka 27.12.09 a kamila roczek 1.11.11 hym.. jestem spelniana i szczesliwa mama lecz bardzo samotna niestety nie mam nikogo aby sie wygadac czy cos wszystko tlumie w sobie

KAJTEK - no to chyba jesteś najmłodszą mamusią w naszym gronie ;-) szybko się córek dorobiłaś :-) a powiedź mi z ojcem dziewczynek jesteś ? :-) Kamila ma cudną datę urodzenia :yes:

Witam,

Wróciłam po strasznie długiej nieobecności. Urodziłam Sabinkę 8 czerwca. Teraz to już duża pannica się zrobiła. Już prawie 7 kilo na koncie i zaczęłyśmy jeść łyżeczką. Wspominałam wcześniej o swojej depresji. Na szczęście już mi minęła, ale jakiś mały żal pozostał. Kurcze, troszkę samotnie się czuje.

Zdjęcie0398.jpg A tutaj mała Sabinka. Mamy już 4 i pół miesiąca...

RenataT Po 30stce życie się zaczyna . :)

Femme dalej jej charczy , znowu zaczyna pokasływać / mam dość . ;/ jest niespokojna przez to wszystko .

Kajtek Witaj .

Sylwia ja chyba nie kojarzę . Córa śliczna . Ty również :)

Witam weekendowo ;P P zajmuję się córą , więc mam chwile dla siebie ... Nie pisałam ale ostatnio nie było między nami najlepiej ( juz wszystko ok ) , i teraz sie stara jak może :):):) Co do 20stego ...Moja mama ma się 19nastego zgłosić w szpitalu w Krakowie i 20stego operacja :szok::szok::szok:

Miłego weekendu kochane !

reklama
jestem 18 letnia mama 2 corek gabi i kamili gabrysia 3 latka 27.12.09 a kamila roczek 1.11.11 hym.. jestem spelniana i szczesliwa mama lecz bardzo samotna niestety nie mam nikogo aby sie wygadac czy cos wszystko tlumie w sobie

to dobrze trafiłaś na nas. u nas możesz się wygadać.
nie warto tłumić w sobie (coś o tym wiem). wszystko będzie dobrze.

milena to dziś masz urodzinki???

Do góry