Monisia22
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny ja mam 22 lata jestem mamą 3 letniego Kubusia(urwis niesamowity )oraz małego Pawełka ( 3 miwsiące i dwa tygodnie), w życiu również nie mialam kolorowo a do tego Pawełek urodził sie z poważną wadą serca PRZERWANY ŁUK AORTY , WSPOLNY PIEN TĘTNICZY , UBYTEK MIĘDZY KOMOROWY, NIEDOMYKALNOŚĆ ZATAWEK do tego po porodzie złamana kość ciemieniowa prawa, został mu krwiak na główce który już nie zginie ,miał połamany obnojczyk.Pawełek miał operacje w 3 tygodniu życia po której leżał 3 doby z otwartm mostkiem podczas intubowania uszkodzono mu krtań leżeliśmy w szpitalu ponad 2 miesiące.teraz jeździmy na wizyty do lekarzy i cały czas ze strachem ze coś złego możemy usłyszeć. czkają nas jeszcze re operacje i kolejny strach Pisze do was z prośbą o pomoc ponieważ to wszystko dużo kosztuje pracuje tylko mąż, jeśli macie możliwość oddać jakieś ubranka po swoich dzieciach prosze o odpowiedzi.
zarejestruj się też może na portalu fajnamama.pl tam są super dziewczyny, na pewno pomogą póżniej napiszę do majówek może któraś też będzie chciała Ci pomóc Trzymaj się dziewczyno;*
A co tu tak cicho ?
w lipcu nie nadążyłam czytać postów a teraz cichutko tu...;/
Ostatnio edytowane przez moderatora: