reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MALEŃSTWO a ja na odparzenia polecam TERMIENTIOL, rewelacja.

RENATA a co Oskar wyprawiam, że Cię do szału doprowadza???

sceny, sceny jeszcze raz sceny wisku, wrzasku, rzucania sie na ziemie, uderzania głową o wszystko, walenia piescią o podloge, stół, krzesło, szafke i proby wymuszenia czegokolwiek. Niby starszne to nie jest ale jak trwa np 2 godziny taki ryk ( bo to nie placz ) to mnie juz trzesie. no ile mozna wiszczec?? ze gardla nie zedrze.?

Dziś o dziwo sceny nie było. raz chcial zebym po polu niosla go na rekach bo go plecy bolą. ale jakos udalo mi sie w zart to obrocic i sie smiał.

reklama
Maleństwo u mnie na mega odparzenia ALANTAN. Ale i mąkę miała na tyłku:p Jaś śliczny:)

Milena mam nadzieje ż eten bąbel zejdzie...

Magda litości z Tą Twoją teściową...

Olcia a co się stało??

Papitka ale Ci urósł zdrówka:)

Moja jest od dzisiaj przedszkolakiem bo mieliśmy pasowanie... No uroczo było DOminika mówiła ile potrafiła ładnie tańczyła i wszystko pokazywała. Dostała dyplom i medal:)

kamila sto lat !!!!!!!!!

Jaś w nocy budził się co 1,5 godz. i trochę krzyczał nie wiem co mu było. nic złego nie jadłam. to co zwykle tylko. teraz śpi a ja mam chwilę wolną. wcześniej sprzątnęłam. odparzenie juz znika powoli

Kasia po prostu nie potrafie juz mu zaufac non stop mnie oklamuje i tylko obiecuje ... ostatnio mialam badania obiecal ze dam mi pieniadze yhyym i tylko tak powiedzial dobrze ze dostalam wyplate to sobie zaplacilam a dzisiaj jestem w mega dolku wszystko sie pieprzy mama powiedziala ze mi nie pomorze ze nie wynjamie mi mieszkania i ze moge sie wyprowadzic nie wiem co mam teraz robic nie stac mnie na to zeby wynajac cos sobie juz nawet myslalam o domu samotnej matki ale tam przyjmuja od 6 miesiaca ciazy o adopcji tez myslalam ale kocham te malenstwo chce zeby bylo przy mnie ale nie dam sobie rady sama ... jestem w kropce mam ochote zniknac tak po prostu ... :-(

Kasia po prostu nie potrafie juz mu zaufac non stop mnie oklamuje i tylko obiecuje ... ostatnio mialam badania obiecal ze dam mi pieniadze yhyym i tylko tak powiedzial dobrze ze dostalam wyplate to sobie zaplacilam a dzisiaj jestem w mega dolku wszystko sie pieprzy mama powiedziala ze mi nie pomorze ze nie wynjamie mi mieszkania i ze moge sie wyprowadzic nie wiem co mam teraz robic nie stac mnie na to zeby wynajac cos sobie juz nawet myslalam o domu samotnej matki ale tam przyjmuja od 6 miesiaca ciazy o adopcji tez myslalam ale kocham te malenstwo chce zeby bylo przy mnie ale nie dam sobie rady sama ... jestem w kropce mam ochote zniknac tak po prostu ... :-(

olciaaa może jakaś koleżanka lub kuzynka by Ci pomogła by przetrwać do 6 miesiąca. a potem ten dom samotnej matki. rozumiem jest ciężko. 3 mam kciuki by się coś Ci udało załatwić.

heja niedzielnie :)

Olcia nieciekawie masz. a jesli moge zapytac to mama chce cie z domu wyrzucić?? kazala ci sie wyprowadzić?? Uczysz sie??pracujesz??

Bylam dziś u mamy. jutro ma imieniny. i wypilysmy sobie po 2 kielich jakiejs babskiej wodki. no i ja mam tak mocną glowe ze jeszcze 1 kieliszek i bym chwiejnym krokiem sama z dziecmi do domu szla :)

reklama
Do góry