reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MALEŃSTWO a ja na odparzenia polecam TERMIENTIOL, rewelacja.

RENATA a co Oskar wyprawiam, że Cię do szału doprowadza???

sceny, sceny jeszcze raz sceny wisku, wrzasku, rzucania sie na ziemie, uderzania głową o wszystko, walenia piescią o podloge, stół, krzesło, szafke i proby wymuszenia czegokolwiek. Niby starszne to nie jest ale jak trwa np 2 godziny taki ryk ( bo to nie placz ) to mnie juz trzesie. no ile mozna wiszczec?? ze gardla nie zedrze.?

Dziś o dziwo sceny nie było. raz chcial zebym po polu niosla go na rekach bo go plecy bolą. ale jakos udalo mi sie w zart to obrocic i sie smiał.

reklama
Maleństwo u mnie na mega odparzenia ALANTAN. Ale i mąkę miała na tyłku:p Jaś śliczny:)

Milena mam nadzieje ż eten bąbel zejdzie...

Magda litości z Tą Twoją teściową...

Olcia a co się stało??

Papitka ale Ci urósł zdrówka:)

Moja jest od dzisiaj przedszkolakiem bo mieliśmy pasowanie... No uroczo było DOminika mówiła ile potrafiła ładnie tańczyła i wszystko pokazywała. Dostała dyplom i medal:)

kamila sto lat !!!!!!!!!

Jaś w nocy budził się co 1,5 godz. i trochę krzyczał nie wiem co mu było. nic złego nie jadłam. to co zwykle tylko. teraz śpi a ja mam chwilę wolną. wcześniej sprzątnęłam. odparzenie juz znika powoli

Kasia po prostu nie potrafie juz mu zaufac non stop mnie oklamuje i tylko obiecuje ... ostatnio mialam badania obiecal ze dam mi pieniadze yhyym i tylko tak powiedzial dobrze ze dostalam wyplate to sobie zaplacilam a dzisiaj jestem w mega dolku wszystko sie pieprzy mama powiedziala ze mi nie pomorze ze nie wynjamie mi mieszkania i ze moge sie wyprowadzic nie wiem co mam teraz robic nie stac mnie na to zeby wynajac cos sobie juz nawet myslalam o domu samotnej matki ale tam przyjmuja od 6 miesiaca ciazy o adopcji tez myslalam ale kocham te malenstwo chce zeby bylo przy mnie ale nie dam sobie rady sama ... jestem w kropce mam ochote zniknac tak po prostu ... :-(

Kasia po prostu nie potrafie juz mu zaufac non stop mnie oklamuje i tylko obiecuje ... ostatnio mialam badania obiecal ze dam mi pieniadze yhyym i tylko tak powiedzial dobrze ze dostalam wyplate to sobie zaplacilam a dzisiaj jestem w mega dolku wszystko sie pieprzy mama powiedziala ze mi nie pomorze ze nie wynjamie mi mieszkania i ze moge sie wyprowadzic nie wiem co mam teraz robic nie stac mnie na to zeby wynajac cos sobie juz nawet myslalam o domu samotnej matki ale tam przyjmuja od 6 miesiaca ciazy o adopcji tez myslalam ale kocham te malenstwo chce zeby bylo przy mnie ale nie dam sobie rady sama ... jestem w kropce mam ochote zniknac tak po prostu ... :-(

olciaaa może jakaś koleżanka lub kuzynka by Ci pomogła by przetrwać do 6 miesiąca. a potem ten dom samotnej matki. rozumiem jest ciężko. 3 mam kciuki by się coś Ci udało załatwić.

heja niedzielnie :)

Olcia nieciekawie masz. a jesli moge zapytac to mama chce cie z domu wyrzucić?? kazala ci sie wyprowadzić?? Uczysz sie??pracujesz??

Bylam dziś u mamy. jutro ma imieniny. i wypilysmy sobie po 2 kielich jakiejs babskiej wodki. no i ja mam tak mocną glowe ze jeszcze 1 kieliszek i bym chwiejnym krokiem sama z dziecmi do domu szla :)

reklama
Do góry