reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar wiem ze fryzjerką:-D ale ostatnio Ci w kilku zakładach nie poszło i pamietam jak pisałas z e może zaczniesz szukac pracy w innym kierunku wiec spytałam z ciekawości :-p

omg ale cisza :eek:

reklama
Wow no cisza cisza.

VI to dawno było, znalazłam pracę w salonie nie zarabiam kokosów, ale praca jest w miarę blisko domu, jak potrzebuję coś załatwić mogę zawsze wyskoczyć, jak zdarzy mi się, że nie ma kto odebrać Meli z przedszkola (zawsze ją moja siostra odbiera, ale czasem coś może jej wypaść, czy nawet choroba), to mogę pojechać po nią i nawet przywieźć ze sobą (Mela wtedy zachwycona jest). Pracuję na 10 więc bez problemu ogarniam wszystko rano, bez szaleństwa wożę Melę do przedszkola. Jest w miarę ok, pracuję już tu od 4 miesięcy od września dostałam umowę na pół etatu na czas nieokreślony.

Ja w pracy, rano szybkie duże zakupy przed praca a popołudniu jeszcze muszę skoczyć po kozaki dla Meli póki kas jest. Dobrze, że Kacperek ma buciki na zimę, mam dla niego 2 pary ale w jedne mu nóżka nie wchodzi mimo dobrego rozmiaru ale młody ma trochę wysokie podbicie.

Hej;-)
Wampi nie nie to nie takie cos. Jest to taki pas ktory zakladasz na brzuch i masz dwie pary sluchawek, np takich jak do tel i mozna uslyszec maluszka;) jak znajde pozniej linka to wkleje tu;-)

Ahhh doczekalam sie mojej soboty;-)
Wspollokatorka wlasnie jest w drodze na lotnisko z mlodym.. miesiac czasu ich nie bedzie..:tak::-D:-):happy2:
Ale sie cieszeeee;-))

Wlasnie sie biore za odgruzowanie domu, bo oni taki syf robia w chacie ze masakra jakas...;/ a lazienke posprzata T jak wroci z pracy bo ja ost sie nawdychalam tych chemikaliow i leb mnie bolal.. i powiedzial ze sprzatnie.. mimo ze mamy malenka lazienke to jest co sprzatnac.. podloge na kolankach bo mop dobrze nie wymywa bo tak malutko miejsca jest..

Oni wyjechali i pogoda sie piekna zrobila..:D moze i wredna jestem, ale jestem juz nimi zmeczona, tym ze po sobie nie sprzataja, tym ze malemu na wszystko pozwalaja(np wczoraj wylamal drzwi od pralki i mowie do niej ze popsute a ona no wiem maly zepsul..;/ no sorryy.. a pozniej depozytu nie dostaniemy jak taka demolka tu bedzie)..;/.. oraz wkurza mnie to ze wyzeraja nasze jedzenie, nic nie mozna sobie zrobic bo znika to w nocy..;/ I za to dzis robie gyrosa i ciasto miodownika haha:p
Milego dzionka;-)

hejka
jaka dziś kiepska pogoda. Jaś prawie ciągle dziś śpi. mi się nudzi.

mam pyt któraś ma pracę którą realizuje w domu?? w sensie prace zarobkową a nie prace domowe??
myślałam coś znaleźć takiego zamiast zostawiać Jasia i iść na kilka godzin do pracy.

heja

zimno u nas ;/

Oskar coraz mocniej kaszle. juz niewiem czy to alergiczne. w sobote wieczorem u tesciow oczko mu spuchło. bawił sie psem potem oczko potarł i momentalnie czerwone i spuchniete. zaaplikowalam mu polcrom. po poł godzinie zaczelo mu sie z nosa lac i zaczął kaszlec. i leje sie do dziś. kaszle tylko w nocy. najmozniej nad ranem. no objawy jak moje.. ale on z psami kotami non stop sie bawi a ta reakcja z oczkiem pierwszy raz taka silna i szybka. ide dziś z nim po poludniu do lekarza.

jutro plyty na podłoge przyjezdzają :) aaaaaaaaaaaaaaaa.. czuje jakies motyle w brzuchu na mysl ze jeszcze w tym miesiacu sie przeprowadzamy :D

dziś an 14 zebranie ;/

Czesc...
Matkoo co tu sie dzieje? Gdzie wszyscy?????

U nas pogoda lipna, leje deszcz, szaro, buro i zimnoooooo..
Robie zupe i delektuje sie cisza jaka panuje w domku;) Hehehe;-)))

Piszcie cos dziewuszki;)))

Ja jestem ;) Ale nie pisze bo nawet nie ma co ;P
Magda u mnie też szaro i buro , pada deszcz . I czasem słonko wygląda zza chmur - cóż za pogoda ;P No delektuj się ciszą - jeszcze troszkę i bobas będzie cisze zakłócał :-p:-p

reklama
Do góry