reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar wiem ze fryzjerką:-D ale ostatnio Ci w kilku zakładach nie poszło i pamietam jak pisałas z e może zaczniesz szukac pracy w innym kierunku wiec spytałam z ciekawości :-p

omg ale cisza :eek:

reklama
Wow no cisza cisza.

VI to dawno było, znalazłam pracę w salonie nie zarabiam kokosów, ale praca jest w miarę blisko domu, jak potrzebuję coś załatwić mogę zawsze wyskoczyć, jak zdarzy mi się, że nie ma kto odebrać Meli z przedszkola (zawsze ją moja siostra odbiera, ale czasem coś może jej wypaść, czy nawet choroba), to mogę pojechać po nią i nawet przywieźć ze sobą (Mela wtedy zachwycona jest). Pracuję na 10 więc bez problemu ogarniam wszystko rano, bez szaleństwa wożę Melę do przedszkola. Jest w miarę ok, pracuję już tu od 4 miesięcy od września dostałam umowę na pół etatu na czas nieokreślony.

Ja w pracy, rano szybkie duże zakupy przed praca a popołudniu jeszcze muszę skoczyć po kozaki dla Meli póki kas jest. Dobrze, że Kacperek ma buciki na zimę, mam dla niego 2 pary ale w jedne mu nóżka nie wchodzi mimo dobrego rozmiaru ale młody ma trochę wysokie podbicie.

Hej;-)
Wampi nie nie to nie takie cos. Jest to taki pas ktory zakladasz na brzuch i masz dwie pary sluchawek, np takich jak do tel i mozna uslyszec maluszka;) jak znajde pozniej linka to wkleje tu;-)

Ahhh doczekalam sie mojej soboty;-)
Wspollokatorka wlasnie jest w drodze na lotnisko z mlodym.. miesiac czasu ich nie bedzie..:tak::-D:-):happy2:
Ale sie cieszeeee;-))

Wlasnie sie biore za odgruzowanie domu, bo oni taki syf robia w chacie ze masakra jakas...;/ a lazienke posprzata T jak wroci z pracy bo ja ost sie nawdychalam tych chemikaliow i leb mnie bolal.. i powiedzial ze sprzatnie.. mimo ze mamy malenka lazienke to jest co sprzatnac.. podloge na kolankach bo mop dobrze nie wymywa bo tak malutko miejsca jest..

Oni wyjechali i pogoda sie piekna zrobila..:D moze i wredna jestem, ale jestem juz nimi zmeczona, tym ze po sobie nie sprzataja, tym ze malemu na wszystko pozwalaja(np wczoraj wylamal drzwi od pralki i mowie do niej ze popsute a ona no wiem maly zepsul..;/ no sorryy.. a pozniej depozytu nie dostaniemy jak taka demolka tu bedzie)..;/.. oraz wkurza mnie to ze wyzeraja nasze jedzenie, nic nie mozna sobie zrobic bo znika to w nocy..;/ I za to dzis robie gyrosa i ciasto miodownika haha:p
Milego dzionka;-)

hejka
jaka dziś kiepska pogoda. Jaś prawie ciągle dziś śpi. mi się nudzi.

mam pyt któraś ma pracę którą realizuje w domu?? w sensie prace zarobkową a nie prace domowe??
myślałam coś znaleźć takiego zamiast zostawiać Jasia i iść na kilka godzin do pracy.

heja

zimno u nas ;/

Oskar coraz mocniej kaszle. juz niewiem czy to alergiczne. w sobote wieczorem u tesciow oczko mu spuchło. bawił sie psem potem oczko potarł i momentalnie czerwone i spuchniete. zaaplikowalam mu polcrom. po poł godzinie zaczelo mu sie z nosa lac i zaczął kaszlec. i leje sie do dziś. kaszle tylko w nocy. najmozniej nad ranem. no objawy jak moje.. ale on z psami kotami non stop sie bawi a ta reakcja z oczkiem pierwszy raz taka silna i szybka. ide dziś z nim po poludniu do lekarza.

jutro plyty na podłoge przyjezdzają :) aaaaaaaaaaaaaaaa.. czuje jakies motyle w brzuchu na mysl ze jeszcze w tym miesiacu sie przeprowadzamy :D

dziś an 14 zebranie ;/

Czesc...
Matkoo co tu sie dzieje? Gdzie wszyscy?????

U nas pogoda lipna, leje deszcz, szaro, buro i zimnoooooo..
Robie zupe i delektuje sie cisza jaka panuje w domku;) Hehehe;-)))

Piszcie cos dziewuszki;)))

Ja jestem ;) Ale nie pisze bo nawet nie ma co ;P
Magda u mnie też szaro i buro , pada deszcz . I czasem słonko wygląda zza chmur - cóż za pogoda ;P No delektuj się ciszą - jeszcze troszkę i bobas będzie cisze zakłócał :-p:-p

reklama
Do góry