reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Inka fajny masz avatar? To z neta czy Twój?? No niestety ja też za badania płaciłam ale mi to odpowiadało rano szłam np. krew i mocz oddać a po południu zamawiałam sobie wizytę i miałam świeże wyniki i najważniejsze nigdy w kolejce nie stałam:p

reklama
Inka ja chodzilam prywatnie kazda wizyta jest platna, placilam 80 zl za wizyte plus badania. U nas gdy ktos chodzil na NFZ w szpitalu nie interesowali sie takimi kobietami, lezalam w sumie w szpitalu z miesiac i z wiekoscia kobiet z ktorymi rozmawialam chodzily prywatnie:sorry:Czekamy na fotki

Czesc ;-)

Wampi dzieki za rady :)

Femme Milena No to samo im mowie ze to nie ma nic do rzeczy przeciez jego kochanka nie jestem tylko dziewczyna jego syna i to w dodatku w ciazy wiec nie rozkminiam ich :crazy: po prostu poje** jak lato z radiem ... nie wiem czy oni chca doprowadzic do tego zebym znowu wyladowala w szpitalu czy o co im do cholery chodzi ;/ teraz wymyslili sobie ze mieszkanie wynjac tylko jestem ciekawa za co :no: bo przeciez teraz tak czy siak do pracy nie moge isc a po porodzie tez nie bo kto sie dzieckiem zajmie skoro ten ma wielce do szkoly chodzic mama w pracy jego ojciec w pracy ;| nie wyobrazam sobie tego ...

Dorotar wiesz ile juz bylo tych rozmow az szkoda gadac teraz w niedziele mamy tam jechac ;| nie wiem po co bo i tak zapewne nic z tego nie wyniknie

Aleksandra az ci wspolczuje z tym MOPSem ja dzisiaj bylam i tyle co sie nastalam to moje ;/ nienawidze tam chodzic

Inka sliczny masz ten brzusio :tak:

A dziękuję :-) Hm mężem to może będzie niedługo, heh wszystko zależy od niego ;p Widzę że jest taki trochę zagubiony, oswaja się z myślą że będzie tatą, jak się dowiedzieliśmy to byliśmy troszeńku przerażeni, bo ciąża nie była planowana, ja się szybko przyzwyczaiłam do tej myśli, a na niego nie naciskałam,nie zaczynałam tematu na siłę, przemilczałam jakiś czas, teraz coraz częściej myśli o dzidziusiu i sam chętnie zaczyna ten temat, jeszcze chwila i to będzie jego pierwsze oczko w głowie ;-) Zawsze wychodziłam z założenie że nic na siłę i rezultaty są b.dobre. Rodzice to druga sprawa - jeszcze nic nie wiedzą bo nie ma ich na miejscu, powiedziałabym im już ale to za zgodą obu stron, więc czekam.

Jak to jest z tym becikowym? To prawda że trzeba iść do gin. w jakimś konkretnym tyg. ciąży by je dostać?

Ostatnia edycja:
Inka tak :) jezeli pierwsza wizyta np byla w 12-13 tyg to becikowe przepada :) a jezeli bylas szybciej niz w 10 tyg albo rowno 10 tydz to normlanie dostaniesz :) wlasnie osatnio czytalam bo tez nie wiedzialam :)

reklama
Inka od max 10 tyg. musisz być pod opieką ginekologa i w każdym trymestrze chyba musi być chociaż jedna wizyta ja nie wiem jak to dokładnie.
A kiedy zamierzasz powiedzieć rodzicom??

Ostatnia edycja:
Do góry