reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No właśnie wróciłam do tej pani lekarz na drugi dzień no to wtedy się dowiedziałam że poprzedni dzień to był jej ostatnim dniem w pracy i że wybrała się na urlop i po potkach jak to mawiał mój dziadek :/ A nie rozumiem dlaczego inna nie mogła mi tego wypisać jak mojej lekarki nie było :crazy:

ja kwiecień'94, chłopak listopad'88

Milenaaaa tu u mnie to tylko sami tacy są, jak " nie dopłacisz konkretnie" to nic nie otrzymasz w zamian, szlak mnie trafia wręcz.

Ostatnia edycja:
reklama
Inka no to nie gówniarz tylko dorosły facet bo w moim wieku i czego on się boi niech bierze się w garść bo teraz to już nic nie zmienicie. A u Ciebie ciążę już widać i nie widzę sensu w ukrywaniu... A Ty się uczysz jeszcze??

Inka Ja bym CI załatwiła :-D:-D:-D:-D Ale pieczątka z innego miasta . po za tym to trzeba mieć tą kartkę pierw ;P Z mojego rocznika jesteś

Kasiek CIakawska :) od A do Z musi wiedzieć ;)) hehe

Inka no to super że ma stałą pracę bo w tych czasach to bardzo ważne. Wiesz potem rodzice mogą mieć do Was żal że tak długo zwlekaliście. Wiem co mówię bo tak właśnie zrobiłam w ciąże zaszłam 4 stycznia a powiedziałam 20 kwietnia....

Oj Kasiek . :-)

Kurdę , tak siedzę i patrze na mała .... :zawstydzona/y: Po 1 często zostawiam ją u mnie w łóżku , po 2 często usypia się na rączkach , albo przy cycku zamiast sama w łóżeczku . Muszę to zmienić , bo będzie potem na raczkach :-p

Inka Kasiek ma rację , nie ma co zwlekać , Rodzice będą zawiedzeni że tak późno ich poinformowałaś o ciąży .

reklama
Do góry