reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziś na 9 byłam zapisana na USG narządów rodnych taka zła byłam bo godzinę czekałam, tyle opóźnienia było na 10 do pracy i spóźniłam się 40 minut.
W czwartek do Wawy jedziemy do lekarza.
Kurczę jestem w strachu i nie wiem co robić, od jakiś 2 tygodni pojawiają się u nas na podwórku latające potwory-szerszenia, najgorsze, że nie wiadomo gdzie mają gnazdo, bo jakbyśmy wiedzieli to wołamy strażaków i po sprawie.
Strasznie boję się by mi dzieciaków czasem nie pogryzły bo przecież szerszenie to strach.

MILENA jeszcze raz ogromne gratulacje, malutka jest śliczna.

SNOOPY pobudka o 6.45 to i tak późno. Mój mały 5.30, 6 się budzi, do wieczora na rzęsach chodzę.

reklama
papitka mam nadzieję że Ci nie zabiorą :sorry:
kasiek kciuki zaciśnięte &&&&
dorotar ja odstawiałam Vi do przedszkola ale ona w wakacje tez chodziła wię cnie była stęskniona za bardzo ;-)
gosdia witam ponownie :-)
anula zaglądaj częściej :-p
milena w takim razie gratulacje dla Twojego faceta :-)

dziewczynkom temperatura spadła po czopku a póxniej było juz ok ... nie wiem od czego ja dostały , w nocy ni było wcale i dziś tez nic :-)

a wczoraj Vi już swoje 3 malunki przyniosła ze szkoły :-)
taka dumna.. ;-)

coś ostatnio mało piszecie :-p kilka dni mnie nie było a tu mało nadrabiania :szok:

Ostatnia edycja:
Milena to fajny bobas Ci się trafił;-) i gratki dla P, mój się nie dotyka... a jak mała się zesra a potrafi ostro dowalić że wyłazi bokami i wszystko ubrudzone to on zwiewa nawet z pokoju...:sorry:

Vi może 3 dniówka??

Dorotar ja spioch jestem:-p ja chcę chociaz do 8 pospać:-D dzis mała o 7 wstała wiec bajki:tak:

Olka wracaj szybciej do zdrowia;-) może sam miodek z cytryną?

Kurde ale ja mam lenia. Dosłownie nic mi się nie chcę:-p jeszcze Oliwka ma sapki, byłam z tym u lekarza on do mnie że norma... nawet nie powiedział co i jak mam robić... wczoraj znalazlam kilka artykułów bo chce małej pomoc i przeczytałam że trzeba powietrze nawilżać (w zeszłym tygodniu zamuwiłam nawilzacz powietrza i od razu właczyłam:-p) bo może być za sucho, codziennie nosek czyscic i się spacerkować:-) a jak to nie pomoże to znaczy że mała ma sapki od alergi pokarmowej...

VI moja w wakacje nie chodziła to i bardzo stęskniona.

SNOOPY no ja też z chęcią pospała bym przynajmniej do 8 ale dzieci nie dadzą.

Hej i nadrobilam;-)
Wczoraj mnie nie bylo bo T wolne mial, wiec troszke z dala od kompa;)
pojechalismy do IKEI porozgladac sie czy cos ciekawego jest, ale nic mi nie wpadlo w oko. T zjadl tam obiad w restauracjii a mi tak niedobrze bylo ze nawet nic nie jadlam..
Pozniej wymyslilismy ze pojedziemy do kina na polski film, ktory moge wam szczerze polecic bo jest rewelacyjny;) "YUMA"
W angielskim kinie polski film z angielskimi napisami hehe, bylo az 9 osob w tym 4 Polakow razem z nami;)
I tak dzionek zlecial. Dzis tez ma wolne, z rana male zakupki, ugotowal kalafir ja ogarnelam chatke, i sobie wlasnie zjedlismy przedobiad na podworeczku bo pogoda jest meeegaaa, oby nie zapeszyc:p
Cos mnie brzuch czasem kluje, juz cala w strachu ale niby tak jest bo sie tam rozciaga wszystko.. Dzis w jednym miejscu byl tak twardy, jakby jakas kulka tam byla.. Nie znam sie na tym:p
A tak to po staremu leci;P
Juz wrzesien kurcze.. ale ten czas leci.. Ale jak dla mnie moglby byc juz grudzien bo chce do Polski!!:-D:tak: i pozniej chce luty bo bedziemy sie przeprowadzac:-D:-D:-p:tak:
Fajnie ze wszystkie dzieciaczki takie dzielne ;-) Ja pamietam sibebie w zerowce jak mama mne prowadzala to taki ryk byl hhaha, ale jak zobaczylam ulubiona lalke i kolezanke bylo ok:p
I to chyba narazie tyle by bylo;-) Lenie sie ciagle na dworku;)

Milena śliczna córeczka
Vi zdrówka

Byłam dzis na wizyci. Jaś pewnie terminu dotrzyma. szyjka długa nadal zamknięta. w piątek KTG i kontrola wagi Jasia.

snoopy wątpię bo miały 1 dzień i to bez wysypki ...
Emma miała perwsza więc podejrzewałam ze to od zabków bo jej 5 idą .. alew wieczorkiem jak Vi dostała to zgłupiałam :/
dzis jakbvy nigdy nic bawią sie w najlepsze
dorotar no a Vika miała osstatni dzień w przedszkolu w piątek :-p a w poniedziałek rozpoczęcie w montessori :-p
więc jedynie zmiana miejsca ;-) ale na lepsze bo tu jej sie bardziej podoba :-)
maleństwo a jak się czujesz tak ogólnie??

ja dziś zrobiłam segregację dokumentów i sporo poleciało do kosza:-p
musze jeszcze tylko jutro skoczyć do banku i zamknąć jedno konto bo jest mi już niepotrzebne :-p
i chyba będe miała wszystko połatwione :-D

wie ktoś w jakim programie poza Photoshop mogę wyostrzyć zdjęcia żeby były ładne?
próbowałam w photoscape i w InfanViev ale nie uzyskałam zbyt ładnego efektu :-(

Anula może miał jakąś gorszą noc na pewno będzie lepiej dzisiaj:)

Milena no to super że tak sobie radzisz i kąpania się nauczysz i brawa dla P;)

Vi super że dziewczynką lepiej:)

Snoopy mam nadzieje że nawilżacz wystarczy:)

Magda
gdzie się przeprowadzacie??

Ja byłam na mieście w Pepce kupiłam DOminice piżamkę majteczki takie ładniejsze chciałam kapie ale oczywiście nie dała mi bo ona na loda i na loda...
Kupiłam C prezent urodzinowy.

reklama
malenstwo się ciesz że dotrwasz do terminu, ja obie ciąże panikowałam:-p ale z Alą wyskoczyła w 37 a Oliska 38:-D Ile mały już waży??

Aaaaa co do kompania to ja obie sama:-p mnie wpienia jak mi się ktoś wtrynia:laugh2:

Do góry