reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziś na 9 byłam zapisana na USG narządów rodnych taka zła byłam bo godzinę czekałam, tyle opóźnienia było na 10 do pracy i spóźniłam się 40 minut.
W czwartek do Wawy jedziemy do lekarza.
Kurczę jestem w strachu i nie wiem co robić, od jakiś 2 tygodni pojawiają się u nas na podwórku latające potwory-szerszenia, najgorsze, że nie wiadomo gdzie mają gnazdo, bo jakbyśmy wiedzieli to wołamy strażaków i po sprawie.
Strasznie boję się by mi dzieciaków czasem nie pogryzły bo przecież szerszenie to strach.

MILENA jeszcze raz ogromne gratulacje, malutka jest śliczna.

SNOOPY pobudka o 6.45 to i tak późno. Mój mały 5.30, 6 się budzi, do wieczora na rzęsach chodzę.

reklama
papitka mam nadzieję że Ci nie zabiorą :sorry:
kasiek kciuki zaciśnięte &&&&
dorotar ja odstawiałam Vi do przedszkola ale ona w wakacje tez chodziła wię cnie była stęskniona za bardzo ;-)
gosdia witam ponownie :-)
anula zaglądaj częściej :-p
milena w takim razie gratulacje dla Twojego faceta :-)

dziewczynkom temperatura spadła po czopku a póxniej było juz ok ... nie wiem od czego ja dostały , w nocy ni było wcale i dziś tez nic :-)

a wczoraj Vi już swoje 3 malunki przyniosła ze szkoły :-)
taka dumna.. ;-)

coś ostatnio mało piszecie :-p kilka dni mnie nie było a tu mało nadrabiania :szok:

Ostatnia edycja:
Milena to fajny bobas Ci się trafił;-) i gratki dla P, mój się nie dotyka... a jak mała się zesra a potrafi ostro dowalić że wyłazi bokami i wszystko ubrudzone to on zwiewa nawet z pokoju...:sorry:

Vi może 3 dniówka??

Dorotar ja spioch jestem:-p ja chcę chociaz do 8 pospać:-D dzis mała o 7 wstała wiec bajki:tak:

Olka wracaj szybciej do zdrowia;-) może sam miodek z cytryną?

Kurde ale ja mam lenia. Dosłownie nic mi się nie chcę:-p jeszcze Oliwka ma sapki, byłam z tym u lekarza on do mnie że norma... nawet nie powiedział co i jak mam robić... wczoraj znalazlam kilka artykułów bo chce małej pomoc i przeczytałam że trzeba powietrze nawilżać (w zeszłym tygodniu zamuwiłam nawilzacz powietrza i od razu właczyłam:-p) bo może być za sucho, codziennie nosek czyscic i się spacerkować:-) a jak to nie pomoże to znaczy że mała ma sapki od alergi pokarmowej...

VI moja w wakacje nie chodziła to i bardzo stęskniona.

SNOOPY no ja też z chęcią pospała bym przynajmniej do 8 ale dzieci nie dadzą.

Hej i nadrobilam;-)
Wczoraj mnie nie bylo bo T wolne mial, wiec troszke z dala od kompa;)
pojechalismy do IKEI porozgladac sie czy cos ciekawego jest, ale nic mi nie wpadlo w oko. T zjadl tam obiad w restauracjii a mi tak niedobrze bylo ze nawet nic nie jadlam..
Pozniej wymyslilismy ze pojedziemy do kina na polski film, ktory moge wam szczerze polecic bo jest rewelacyjny;) "YUMA"
W angielskim kinie polski film z angielskimi napisami hehe, bylo az 9 osob w tym 4 Polakow razem z nami;)
I tak dzionek zlecial. Dzis tez ma wolne, z rana male zakupki, ugotowal kalafir ja ogarnelam chatke, i sobie wlasnie zjedlismy przedobiad na podworeczku bo pogoda jest meeegaaa, oby nie zapeszyc:p
Cos mnie brzuch czasem kluje, juz cala w strachu ale niby tak jest bo sie tam rozciaga wszystko.. Dzis w jednym miejscu byl tak twardy, jakby jakas kulka tam byla.. Nie znam sie na tym:p
A tak to po staremu leci;P
Juz wrzesien kurcze.. ale ten czas leci.. Ale jak dla mnie moglby byc juz grudzien bo chce do Polski!!:-D:tak: i pozniej chce luty bo bedziemy sie przeprowadzac:-D:-D:-p:tak:
Fajnie ze wszystkie dzieciaczki takie dzielne ;-) Ja pamietam sibebie w zerowce jak mama mne prowadzala to taki ryk byl hhaha, ale jak zobaczylam ulubiona lalke i kolezanke bylo ok:p
I to chyba narazie tyle by bylo;-) Lenie sie ciagle na dworku;)

Milena śliczna córeczka
Vi zdrówka

Byłam dzis na wizyci. Jaś pewnie terminu dotrzyma. szyjka długa nadal zamknięta. w piątek KTG i kontrola wagi Jasia.

snoopy wątpię bo miały 1 dzień i to bez wysypki ...
Emma miała perwsza więc podejrzewałam ze to od zabków bo jej 5 idą .. alew wieczorkiem jak Vi dostała to zgłupiałam :/
dzis jakbvy nigdy nic bawią sie w najlepsze
dorotar no a Vika miała osstatni dzień w przedszkolu w piątek :-p a w poniedziałek rozpoczęcie w montessori :-p
więc jedynie zmiana miejsca ;-) ale na lepsze bo tu jej sie bardziej podoba :-)
maleństwo a jak się czujesz tak ogólnie??

ja dziś zrobiłam segregację dokumentów i sporo poleciało do kosza:-p
musze jeszcze tylko jutro skoczyć do banku i zamknąć jedno konto bo jest mi już niepotrzebne :-p
i chyba będe miała wszystko połatwione :-D

wie ktoś w jakim programie poza Photoshop mogę wyostrzyć zdjęcia żeby były ładne?
próbowałam w photoscape i w InfanViev ale nie uzyskałam zbyt ładnego efektu :-(

Anula może miał jakąś gorszą noc na pewno będzie lepiej dzisiaj:)

Milena no to super że tak sobie radzisz i kąpania się nauczysz i brawa dla P;)

Vi super że dziewczynką lepiej:)

Snoopy mam nadzieje że nawilżacz wystarczy:)

Magda
gdzie się przeprowadzacie??

Ja byłam na mieście w Pepce kupiłam DOminice piżamkę majteczki takie ładniejsze chciałam kapie ale oczywiście nie dała mi bo ona na loda i na loda...
Kupiłam C prezent urodzinowy.

reklama
malenstwo się ciesz że dotrwasz do terminu, ja obie ciąże panikowałam:-p ale z Alą wyskoczyła w 37 a Oliska 38:-D Ile mały już waży??

Aaaaa co do kompania to ja obie sama:-p mnie wpienia jak mi się ktoś wtrynia:laugh2:

Do góry