reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Moje dzieciaki mnie były na rozpoczęciu roku szkolnego. Mareczek na zdjęcie szwów miał dzisiaj zaplanowane a ja wizyta u gina. jutro wizyta u ortopedy z Justynką.

Aleksandra Zdrówka.
Milenaa Fajnie że już w domku,

reklama
Witam 'stare' i 'nowe mamy'.
Mam nadzieję, ze ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta. Przepraszam, ze się nie odzywałam... Ale natłok obowiązków mnie przytłoczył, albo wręcz wgniótł w podłogę. Na szczęście już powoli ogarniam ;).
Gratuluje wszystkim przedszkolakom!!
i Tobie Milena również gratuluje ślicznej córeczki. Zazdroszcze tego maluszka ;).
Uciekam odświeżyć suwaczki, bo mam nadzieję że będę mogła się znowu dolączyć.

hej
miałam pisac ale nie mam nastroju .. Vika mi dostała temperaturke , Emma tak samo...
nie wiem nawet od czego...

idę się położyć spać bo maiłam beznadziejny dzień

Padam, nie wiem czy spalam godz...maly budzi sie co godz usypia pol, spi pol i od nowa wstaje. Pierwszy raz taka mamy noc. Nie marudzi, nie placze, nie mam pojecia o co chodzi.W dzien jak zawsze spal raz 1,5 godz. Mam nadzieje ze uda sie pospac jeszcze z godzinke.
Milena sliczna coreczka a jaki okruszek:-)ja rodzilam godz dluzej, wszyscy mowili ze szybko jak na pierwszy porod
Gosdia witaj;-)

Z mała daję sobie radę . Jest na prawdę bardzo spokojna . Dziś w nocy wstała zaledwie raz o 2 . a potem koło 7 rano . Teraz sobie śpi , ale zaraz będzie jedzonko , bo już się wierci :) Jedyne co jseszcze jest dla mnie ciężkie , a bynajmniej takie sie wydaje to kąpanie , ale mamusia pomaga , az w koncu zrobie to sama .
Mój P mnie zaskoczył w szpitalu . biorę się za przewijanie , a P do mnie : ''wstań , ale ja chce , pomożesz mi '' Rozebrał umył pupcie , z załozeniem się bał bo pępek ( już ma śliczniutki zadnej rany ) wytłumaczyłam ze delikatnie chwycie i zaklei pampersa to nic jej sie nie stanie, i uwieżcie za cała sala go obserwowała , podołał :):)

Jejku tak czekałam , jak ja się ciesze że ona już ze mna :) Potem się wezmę za wrzucanie zdjęć , teraz zjem póki jeszcze śpi niunia ..

MIŁEGO DNIA .

reklama
Witam,
Snoopy, no strasznie szybko czas leci ;)
Anula, och wspolczuje... Oby miał tylko taki jednorazowy wyskok.
Vi, zdrówka dla córeczek.

My uciekamy na dwór bo dziecie nie chce wysiedziec w domu w taką pogodę. Zajrze wieczorem...

Do góry