reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Cały dzień dzisiaj poza domem u koleżanki na chodakowie. ;D
Co do wysypki to był taki wirus trzydniowy mały już sie czuje dobrze i zostały pojedyncze plamki większe.Sprawe przegrałam ;/. Sędzia uważa że moja szkoła to nie szkoła ze tam sie zdaje Za pieniądze i alimentów mi nie podniosła siostrze też bo nie ma potrzeby. Nastepna rozprawa założona przez ojca jest 13 jak trafie za tą k***e to też przegram bo ona jest za tatusiami a mnie i mamy wcale nie słuchała miała nas gdzieś a jak sie dowiedziała ze szkoła prywatna to nas wyśmiała czego my od ojca chcemy. Wiec dzisiaj pojechałam i przepisałam się do zaocznej a ojcu na rozprawie podziekuję od razu i nieh spada niunia nigdy nie zobaczy. Nie nadrabiam bo nie mam kiedy tylko tak na szybko przeglądałam bo sie chciałam dowiedziec czy milena urodziła. i o szwach coś gadałyście to powiem tak szwy odpadają nawet do 6 tygodni ja do ok 4 tyg nie siadałam nawet. Ze szwów robią sie jakby strupki przed odpadnięciem więc czasami może coś zakłuć bez problemu przemywaj wodą z mydłem albo płynem w którym się kąpiesz za żadnym pozorem płynami do higieny intymnej tak powiedzieli mi w szpitalu. ;D A poza tym czekamy za fotki i Wielkie gratki :*
Maleństwo kieruj się bardziej usg przynajmniej mi sie sprawdziło no i czekamy na twoje dzidzi :tak:

reklama
Noooz! znowu post mi pozarło !!

Aleksandra Bylam u lekara nie dawno z tymi bolami głowy.I przebadali mnie wszerz i wzdłóz i nic nie wynalezli. Bole mam migrenowe. do tego jak zatoki dojdą to wogole masakra.

Papitka szkoda ze sprawe przegralas. A nie da sie odwolac?

dopiero sie obudzilam. Musze kawe bo oczu nie otworze.

MAGDA wszystkiego najlepszego :)

Ostatnia edycja:
Magda sto lat!!!:-D
Renata szkoda że musisz sie męczyć z tymi bólami. Wiesz co poszłam wczoraj i przepisałam sie do zaocznej teraz na pewno mi zabiorą alimenty całkiem ale wole ten czas z niuniem posiedzieć niz tracić czas bo tata tak chce. Jakoś sobie poradzimy bez jego alimentów i łaski najwyżej cos dorywczo ze 3 razy w tygodniu znajde i tyle.
aleksandra oby małemu przeszedł kaszel i wyzdrowiał.

Mój niunio jak zasypia o godzinie 20-21 to śpi mi do 4-5 zjada i jeszcze dosypia do 7-8 no normalnie w szoku jestem i zaczął od 4 dni sam kupe robić nawet po 2 ida dziennie i nie marudzi przy tym nawet nie wiadomo że zrobił i trzeba samemu sprawdzać. ;D

Wiesz co poszłam wczoraj i przepisałam sie do zaocznej teraz na pewno mi zabiorą alimenty całkiem ale wole ten czas z niuniem posiedzieć niz tracić czas bo tata tak chce. Jakoś sobie poradzimy bez jego alimentów i łaski najwyżej cos dorywczo ze 3 razy w tygodniu znajde i tyle.

w zaocznej tez mozesz dostac. odwolaj sie jak znow nie uda sie zmien sedzine. podanie o zmiane napisz

Czesc;-))
Dziekuje za zyczonka dziewczynki;****;-))

Tesciu dalej w szpitalu, dostaje ciagle cos na uspokojenie i nie chce nawet lekarzy dopuszczac do tej reki..;/ masakra..

A ja wreszcie dostalam pismo ze szpitala. Za tydzien w piatek spotkanie z polozna, a 1 pazdziernika na co najbardziej czekam mam USG, T taki przejety ze juz wolne w pracy zalatwia na 1-go;-)

Zrobilam wczoraj rafaello ciacho i myslalam ze krem mi sie zwazyl ale na szczescie dzis zagladalam do niego i pieknie stezal, jego szczescie;-)
No i w sumie to na tyle u mnie;-)

Papitka to nieciekawe z ta sprawa wyszlo.. Tak to wlasnie jest w tej Polsce.. No a co z tata maluszka?? Lepiej jest miedzy wami?? Znalazl prace? Bo z tego co pamietam to nie mial pracy i czasu dla was tez nie mial!!:angry:

Hej wam ;-) ja w pracy siedzę dzisiaj to mam czas zajrzeć :-)
Chociaż z tego co widzę to ostatnio za dużo nie piszecie :-p

MAGDA - Wszystkiego najlepszego :-) do życzeń również dopisuje się MILENAAA (poprosiła mnie bo na bb się dostać coś z tel. nie może ) ... no i masakra z teściem strasznie współczuje :-(

Ogólnie macie pozdrowienia od MILENY :-) piszę że wszystko ok jedynie dalej ją szwy bolą no i jutro ma wyjść :-)

ALEKSANDRA - niestety u mnie pustki :-p wszystko różowe albo w kwiatki :-D :-p

hej ja dziś znów sama z dziećmi , wiec jestem z doskoku....

na szczęscie nie ma dużo do nadrabiania , dziewczyny chwile się soba zajęły więc wpadam :-)

Magda wszystkiego naj :*

no i to chyba na Tyle...;-)

miłego dnia:-) wpadnę póznym wieczorkiem chyba ze uda mi sie później :-p

reklama
Malenstwo ja się pytałam i powiedzieli mi że w zaocznej jest tak że ojciec jak chce to będzie płacić i wcale nie jest powiedziane że wtedy musi. A moj nie chce. zobaczymy czy całkiem mi zabiorą 13 września bo wtedy jest rozprawa którą mi zalożyl o odwołanie alimentów:dry:.
Magda oby tata szybko doszedł do siebie:tak:. Wreszcie zajmą się maluszkiem w brzusiu i w końcu je zobaczysz;d. Trochę lepiej jest pracy jeszcze nie znalazł jakoś idzie.
Właśnie siedzimy u mojego i piszę z jego lapka:szok: a wieczorkiem brat przyrodni z zona i dzieciakami ma wpaść więc niedługo wracamy do siebie.:-D
A co do mojego ojca to nie będę sie do jego poziomu doprowadzać i brać od niego alimenty a on mi łaske będzie robił że da na swoje dziecko podziekuję mu w sądzie od razu za te pieniądze i powiem ze mam nadzieje że go to uszcześliwi ze moze się juz do mnie nie odzywać i ze wnuka też nie zobaczy nie mam zamiaru bóg wie co robic zeby sprawa sie ciagneła niech spada damy sobie rade i bez tego.

Do góry