reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK dlaczego???? Nie wiem dlaczego podejrzewam, że był to odruch.

Wczoraj Amelka padła przed 21, a Kacperek o 21.30 w szoku byłam, że mój syn spać nie chciał, szalał po łóżku.
K wrócił wczoraj na noc, dziś znowu pojechał i wróci jutro. Ja w pracy a dzieciaczki w domku z babcią.
Oby do poniedziałku, to Mela do przedszkola pójdzie, moja mama trochę odpocznie bo Kacperek to grzeczniutki i przynajmniej Kacperek porządnie w dzień się wyśpi jak mała w przedszkolu będzie.

reklama
Dorotar nie wiem moim odruchem byłoby zadzwonienie na policję:p Toż nie nie od dziś wiadomo że "zabijesz mende a pójdziesz siedzieć jak za człowieka".

Czesc..
Wczoraj mielismy bardzo nerwowy dzien.. Kurde tato T jest stolarzem i maszyna wciagnela mu reke, mial operacje i zostalo mu 2 i pol palca;/ i do tego zalozyli 200 szwow bo tak pocieta reka byla.. Tesciowa jak zobaczyla co sie stalo, to z nerwow i tej krwi a jej ponoc byloo od grooooma zemdlala.. Pogotowie zabralo go do szpitala i mial operacje, dostawal leki na uspokojenie bo nie mogl sobie poradzic z tym.. Przyjechal na urlop do PL bo w Niemczech pracuje i cos robil na stolarni i takie nieszczescie.. Na poczatku mowili ze niewiadomo czy reke mu uratuja.. Stracil pol kciuka, maly palec i palec wskazujacy.. Masakra..

Dorotar no dobra a jak już złodziej włamie się do domu i w domu jest przeszkolony pies o ktorym złodziej nie mial pojecia dochodzi do wali i zlodziej zostaje unieszkodliwiony. Wtedy też by jakis sedzie nas ukarał za to że bydle chciało nas okrasc? chyba nie bo faktem bedzie ze do włamania jednak doszło... kurde szkoda że u nas nie jest jak w stanach:-D wchodzi na podworko nieproszony i kulka w lep:-D hahahah:-p

Kurde ale Oliwkia dzisiaj marudna... i ciagle głodna jest!!!:baffled:

SNOOPY ja tam Ci nie odpowiem bo ja sędzią nie jestem ale wiem, że w Polsce mamy chore prawo i wszystko jest możliwe.
Niektórzy zabijają bezbronne dzieci i chodzą na wolności i robią z siebie gwiazdy a nikt się za takich nie bierze. Więc w naszym kraju już mnie chyba nic nie ździwi.

Aleksandra a dzięki. ja ogólnie ok tylko ostatnio brzuszek już się stawia trochę. ale aby jeszcze te 6 tygodni. zdrówka dla synka.
Maleństwo Ty chyba jesteś następna w kolejce do rozpakowania co?:-D.
Magda jej. współczuje ale dobrze ze tylko palce stracił a nie całą rękę.

magda ciesze się że pomogłam :-)
ojej bardzo współczuję tego co się stało teściowi :-(
mamolinka witaj :-) sliczne jesteście :-)
soksy przykro mi :-(
kasiek no to życzę udanej wizytki w zoo :-) i udanego spotkania z siostrą

co do drabiny i siekiery to ja się zastanawiam skąd sąsiad miał siekierę w domu ... :Szok:

kurde coś jestem nie w humoprze :/ chyba przez ta pogodę , i zapomniałam jeszcze podoatku drogowego zapłacić :/
będe musiała zrobić to w poniedziałek dopiero :/

reklama
Polskie prawo jest przeciw ofiarom. bardziej pomaga sprawcom.

EWI no ja mam z OM na 1 października, a z USG mam na 23 września. ale coś takie przeczucie mam, że ok 20 września już Jaś będzie ze mną. ale na razie zamknięte, szyjka cała, łożysko stopnia 1/2. czekam. w czwartek zobaczę jak dalej szyjka i wgl. a w piątek jak z wagą USG. ale już brzuszek poszedł w dół lekko.

Do góry