reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmm... cos wiecej o mnie ;) Mieszkam w Holandii, studiuje na ostatnim roku finanse. Mam coreczke Zuzie, ktora ma 2 latka i 2 miesiace. Z mezusiem jestem rok i siedem miesiecy po slubie. Od tego miesiaca zaczelismy sie starac o rodzenstwo (mam nadzieje siostrzyczke) dla naszej coruni. IMG_3196.jpg a to nasze zdjecie najbardziej aktualne ;) z wakacji w PL i wesela znajomych ... Jezeli ktos jeszcze ma jakies pytania to pytajcie a odpowiem, bo nie mam pomyslu co moglabym wiecej o sobie napisac.

reklama
mamolinka potwierdzam co napisała wampi śliczne jesteście:-)

Laski czymajcie &&&& Położyłam Oliwkę po jedzonku do łózeczka zamiast do mnie na łózko i liczę że uśnie jak tak to będzie przełomik;-)

Snoopy12 dzieki sliczne :) Oj wiem cos na ten temat, ciezko oduczyc dziecko zasypiania w mamusinym lozku. My walczylysmy na szczescie tylko 2 dni :) pierwszy byl najgorszy. Serce mi sie krajalo jak slyszalam placz Zuzi, ale postanowilam byc twarda i po 15 min usnela, drugiego wieczoru byla chwila placzu i sen a na trzeci zasnela jak by robila to od zawsze ... Zycze powodzenia

mamonilka noo śliczne obie jesteście :) Zuzia na pewno ma Twój uśmiech ale pierwsze to też pomyślałam że do Ciebie podobna:)
Długo jesteście w Holandii??
Snoopy trzymam kciuki&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mamaolinka witaj :) piękne z was kobity :)

Snoopy powodzenia w nauce samodzielnego spania we wlasnym łózeczku zycze. U nas bylo z tym roznie.. i do tej pory chlopcy lubią przychodzić do nas. Jakby mogli to by ze mną spali :D

milena czekam na wasz powrót i zdjecia :)
witam nowa mamę super z was dziewczyn potwierdzam usmiech ma po mamie.

ja jestem mega przybita byłam dzis zawiesc mojeo kuzyna i kuzynke do ich brata który miał kolejna operacje . Ma raka jelita grubego. Po operacji sie obudzil i bylam u niego ale wyglada strasznie bieze morfine 2.0 i tak go strasznie boli raka ma juz rozsianego po calych jelitach do tego zapalenie otrzewnej. żałuje troche ze weszlam do niego bo teraz mam go ciagle przed oczami ale z drogiej strony scisnał mnie na reke i na chwile otworzyl oczy powiedzial ze sie cieszy ze jestesmy. A ja teraz ciagle go mam przed oczami do tego jego brat i siostra zalamani i wszyscy mamy wrazenie ze to bylo pozegnanie....
przepraszma ze wam tu takie rzeczy pisze ale musialm to jakos wyrzucic (co i tak mi nie pomoglo)

Dziekuje za mile slowa i cieple przyjecie na forum :-) Ja w Holandii jestem juz ponad 6 lat, a corcia sie tu urodzila :)
Soksy bardzo mi przykro z powodu kuzyna. Napewno nie jest latwo widziec kogos bliskiego w takim stanie. Musisz byc silna bo Wasza sila jest mu teraz potrzebna.

Dobranoc dziewczyny, kolorowych :-)

reklama
helloł :)

Sosky przykro mi z powodu kuzyna.

Ewi44 mialaś przezycia. nie zazdroszcze szpitali ;/ A czemu na ginekologii wylądowalaś?? No i zdrowka dla Mareczka.na samą mysl o zabiegu mnie boli ;/

pospalam dziś do 7. Oskar 2 razy w nocy mnie budził ;/ i mam czuje sie jakbym wogole nie spala ;/ zaraz jade na wioche kwiatki przesadzac :) czekam az malzon po mnie przyjedzie :)
A potem do kuzynki. Urodzin dziś ma. mam nadzieje ze nie upije sie, bo jutro kac bedzie jak stąd do gór.

I kijowo sie czuje. Mdlo mnie po wszystkim. gdyby nie fakt ze jeszcze wczoraj @ byl to bm sie testowala. jesc nic nie moge bo mnie od razu rzwie ;/ a jak nie zjem to mnie z głodu rwie ;/ okropnosc ;/

Do góry