reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malenstwo - nigdy nic nie wiadomo:tak:
Soksy - a to dlaczego tak, co sie dzieje?
dorotar110- no ja niestety już nie posiedze.
aleksandra - zdrówka dla małego
Cały dzień koleżanka u mnie siedziała i nie miałam kiedy wejść rzadko u mnie siedzi to się wreszcie wygadałyśmy.:-D
Mały śpi. Wysypka mu zaczyna schodzić. zaczęła sie na czole i tak w dół stopniowo ma schodzic skonczy sie na nóżkach i zniknie całkiem. Dobrze że przy tym nie gorączkuje ufff. Ja też idę spać bo jutro mam rozprawę nr 1 o podwyższenie alimentów haha boje sięęęę:szok: no masakra jakaś. Myślałam ze nie bedę sie musiała sądzić o alimenty a tu proszę ze swoim własnym ojcem do czego to doszło. Trzymajta & kciukasy zeby sie udało i żeby przegrał czopek.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.dawno sie nie odzywalam.... u mnie wszystko ok :) zdrowotnie super no ale czeka mnie wizyta u GP bo wczoraj mialam dostac @ a jeszcze nie przyszla. poczekam do piatku i najwyzej test sikne a w poniedzialek pojde jak sie @ nie pojawi. bo jesli dobrze licze to owulke mialam kilka dni przed tym krwawieniem. moze od tego sie spoznia???? zadnych objawuw na @ nie mam tylko od dwoch dni mi niedobrze i moj V nazeka ze go w nocy budze jak do toalety ide. zobaczymy :) nie nastawiam sie na nic , chyba bym wolala nawet zeby nie dla dobra fasolki.Milena ty idz juz rodzic ;)

czesc :)

Papitka trzmam kciukasy :)

Aleksandra zdrowka dla Kacperka :)

mnie cale dnie niema. siedze na wiosce z Ł, czasami drepcze z bandą dzieci do kuzynki. wczoraj ol dnia bez dzieci spedzilam. Kuzynka wziela do siebie. Bo wczesniej jej zieciaki u nas były. Maaaaaaaaaaaaaatko jak cicho było, jak dziwnie.
Przedwczoraj to myslalam ze ocipieje. 4 dzieci, dwoch 7latków, 5latka i 3latek. I non stop gadają, gadają, pytają, sie klucą, znowu gadają i znowy pytaja... głowe mialam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką.

Nocka nawet nie była najgorsza a 23 dostał czopek o 2 w nocy jadł mleko i nie mial gorączki rano sie obudził miał 37,6 wiec jest jeszcze ok , ale jest ochrypniety nie za bardzo do mowy ;/
Do lelarza musze zadzwonić oby miejsc byly ;/ jak nie to do innej pojde .

Ola jak Kacperek??

Milena
jesteś??

Maleństwo super ze wszystko ok:)

Soksy
a co tam u Ciebie się dzieje??

Papitka
trzymam kciuki&&&

Pam a co z tym krwawieniem czym to spowodowane było??

A ja do rodziców przyjechałam na wakacje:)

Dziś pobudka o 6.15 mój syneczek to ranny ptaszek, o 7.30 już znowu spał ale ze 20minut tylko bo Mela się zbudziła i głosowała, pojechałam przed pracą na małe zakupy bo parówki dla Amelki się skończyły, a ostatnio wsuwa parówy z sosem czosnkowym mojej roboty, pojechałam też zatankować, do pracy zajechałam na 10, dzwonię do mamy a ta mi mówi, że wyszła z dziećmi na dworek i oboje sobie zasneli, mały w swoim wózku a Amelka na spacerówce-parasolce się położyła i też się zdrzemneła.
Obciełam już jedną dziewczynę i wyprostowałam, potem śniadanko zjadłam w pracy bo w domu czasu nie ma, tylko kawę piję w domu i czekam na klientów. A w końcu w pracy mam telewizor.
Dziś godzinkę wcześniej z pracy wychodzę tzn. o 17 bo w przedszkolu zebranie, do jakiej grupy Melę dadzą, co trzeba kupić itp. a w niedzielę po wyprawkę trzeba się wybrać.

OLA zdrówka dla łobuza, coś ostatnio często coś łapie.

PAPITKA trzymam kciuki za sprawę.
Co za wysypkę ma mały??

KASIEK wypoczywaj u rodziców.

JEJKU PONIEDZIAŁKU DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĄ.

dorota czy ja wiem czy czesto ?! ostatnio mial 3dnowke lekarze nie zaliczaja tego jako choroby . bo powinno kazde to przejsc a tak nie chorowal praktyczne wogole . Lekarka stwierdzila wirusowkę jakas i dala lek na to . zobaczymy jak podzialaja oby szybko przeszlo :)
kasiek - milego odpoczynku
doorota to udanych zakupow

kasiek - wedlog lekarza to bylo wahanie hormonalne i dzialanie tych tabletek co dali. bylam u lekarza dzis kazal brac kwas foliowy i czekac na @ a jak nie bedzie to w poniedzialek na sikanko

reklama
Do góry