reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena no co ty?? przepraszasz?? za co??

Moze lekarzowi nasciemniaj ze cie krocze boli.

a w karcie ciązy termin porodu na kiedy dokladnie mialas/ masz??

Femme inhalatory w aptekach mozna kupić nawet. i gwarancje masz na niego :) a w razie W nietrzeba odsylac i grom wie ile czekac az przyjmą reklamacje.

reklama
RENATAT - ale VI mi pokazywała jakieś inne urządzenie :-p inhalator to ja wiem że w aptece dostane ;-) póki co koleżanka powiedziała że mi pożyczy jak faktycznie poskutkuje to sobie zakupie :-)

MILENAAA - lepiej żebyś się bała niż jak byś miała to w dupie ... ja się tyle historii naczytałam jak w ciąży byłam o przenoszeniu że wolałam nie ryzykować :sorry:

Milenaaa idioci w tym szpitalu ;/ idź jutro do gina niech Ci da skierowanie do szpitala na obserwacje, a jesli Cie nie przyjmą to gdyby cos sie stało (tfutfutfu) to oni mają ostro po dupie. Możesz też powiedzieć, że słabo ruchy dziecka czujesz.

femme świecznik do aromaterapii;-) albo samo aromaterapia :-D
sama nie wiedziałam ze tak się na te swieczniki w pl mówi ale już wiem :-p haha
ale zdaje mi się że w polsce takie sa też zwykłe z porcelany malowane w sklepach z upominkami , i w sklepach po 4,50 :tak:
musiałabyś poszukać
Milena o obrócenie się nie martw , powiedz ze Cie mocno jajnik bolki to Ci może usg zrobia i coś powiedza , albo idź prywatnie na usg

ja bym poszła i kazała KAZAŁA zrobić usg ! Oczywiście możesz coś naściemniać ale ich obowiązkiem jest zrobić usg koniec ! Jeśli ty się boisz powiedzieć idz z kimś o silnych nerwach .

Kacper rano miał 38,3 ;/ a wyszly mu zęby chyba wszystkie no 3 sie niedawno przebiła może jeszcze dlatego albo już o 5 tak sie leje chociaż za wczesnie chyba .

na 19 mam termin w książeczce ... Nie poszłam dziś do gin bo okropnie się czuję . Jutro po południu pójdę jak P będzie w domu bo pójdzie ze mną . Powiem że chcę USG , przecież wtedy coś może się okazać ... Juz mnie to wszystko przerasta .. :-:)-( Wczoraj czułam mocny ból pomiędzy hym ( kroczem ) a nogą , te niby jakieś scięgna czy coś ( nie wiem jak tu inaczej ładnie sie wyrazic zebyscie wiedzialy o co mi chodzi ) Miała któraś z was może tak ?

Głupio mi ze tak wchodze pisze o mnie , i nie odpisuję chociaż mało piszecie ostatnio , po prostu nie umiem się skupić , po porodzie obiecuje , wszystko wróci do normy ( jedynie mniej bede , ale bede odpisywac kazdej )

hej
wczoraj wyszłam, wykluczyli podejrzewaną hipotrofię. poprostu mój Jaś będzie mniejszy. mam badanie wagi płodu 7.09 a 6.09 mam wizytę u gin.

Dziękuje Wam za kciuki...

buziaki.
postaram się nadrobić ale nie obiecuję

Czeeesc;-) Co tu tak cichutenko sie zrobilo ostatnio??;-)
Milena a za co ty nas przepraszasz? Rozumiemy, masz sie nie martwic i odpoczywac, chociaz pewnie juz nawet odpoczynek cie meczy.. ehh jeszcze troche;-)
Malenstwo super ze juz was wypuscili i wazne ze wszysko oki;-) Maluszek urodzi sie mniejszy ale zaraz nadrobi;-)

Hmm co u mnie? W sumie to nic siedze na necie, T spi po nocce a juz znow samotny wieczor bede miec;P

Aaa wlasnie pytanko mam do Vi oraz do Eve. Czy wy dziewczyny orientujecie sie na temat macierzynskiego tutaj? Jesli tak to moge do was na priv pare pytanek zapodac?

witam sie wieczorem

milena nie obraz sie ale masz dziwnego lekarza prowadzacego (chodzisz prywatni czy na NFZ?) kurcze juz dawno powinnas byc w szpitalu ktoras napisal zebys poszła z kims kto im pozadnie nawtyka i miala racje? a dalkeo masz do jakiegos innego szpitala??

malenstwo super ze juz wyszlas i ze wszytsko ok :) a maly jeszcze moze zaskoczyc swoja waga :)

fame my tez mamy inhalator i kozystamy z niego ale wlasnie taki z apteki.

ja po wizycie u gina jestem moze nie zalamna ale przygnebiona z jdenje strony niby wszytsko ok ale z drogiej moze byc bardzo nie wesolo no i jezeli chce miec jescze dzieci to musze do monca przyszelgo roku sie postarac zajsc w ciaze ale moge probowac dopiero za 3 miesiące

reklama
MALEŃSTWO dobrze, że wszystko w porządku, dzidzi może jeszcze okazać się spora, często usg nie są miarodajne.

SOKSY a dlaczego tak, to później możesz mieć jakieś problemy?? Wyjaśnił Ci lekarz to jakoś??

Dzieci śpią, Mela przed spaniem urządiła mi koncert i z płaczem zasneła u babci na kolanach, męża dziś nie mam na noc, pojechał do ciotki 20 od domu ocieplenie domu u niej robić i jutro też ma robić więc nie opłacało mu się wracać, został rano, a w pracy ma 3 dni urlopu.
Mały dziś marudny babci był po tym szczepieniu.

Baby gdzie Wy jesteście??

Do góry