Eve Dziś weszłam po schodach z 5 razy i to minimum ( na4 piętro ). i długi spacer też był ...
Sali Najwidoczniej taki mam szpital u mnie w mieście ..
Nie chcą mnie zatrzymać , nie chcieli nawet zrobić mi USG ;;/
Vi Jestem tydzień i jeden dzień po terminie .... też chcę na krokiety
Magdalena Gratuluję dzidzi
Kasiek , Dorotar A co radzicie , co powiedzieć ?? Co wam było przed porodem , albo coś ...
Femme Wiesz mój lekarz jak lekarz , jutro chyba pójdę do niego , i może poproszę go że chce iść do szpitala na jakąś kontrolę chociaż .
RenataT Upławy ostatnio mam ( od jakiś 2 dni ) A co do ściemniania że dziecko się nie rusza , to nie możliwe , bo rusza się non stop bez przerwy usiade a tu brzuch skaka
Wiem że mówicie poważnie ale Troszkę mnie straszycie tym wszystkim . Muszę coś nakłamać , w szpitalu zawsze będę pod kontrolą jakąś . A tak sobie myśle skoro ona Tak długo nie była obrócona , może jeszcze gdzieś sie obróciła znowu główką w góre , Bo teraz jest strasznie ruchliwa , mam wrażenie jakby że tak to ujmę Na chama chciała się obrócić i nie mogła . Obija mi się o wszystkie boki brzucha całymi dniami i nocami( choć to pewnie moje paranoje) Wczoraj jak byłam na KTG poprosiłam o USG ( bo u nas USG tylko ze skierowaniem ) To lekarz powiedział ze nie ma co robić USG bo KTG w porządku , a USG Szkodzi
W ogóle dziewczyny przepraszam że ja tak z doskoku piszę . I że piszę tyle na ile mogę , ale na prawdę już mnie to męczy , wykańcza . MAM DOŚĆ ... Już po prostu ledwo siedzę za raz cierpną nogi ;// Dziś strasznie bolała mnie głowa , I bolały wszystkie stawy czy coś - kolana , łokcie , ramiona brr Byłam z P i mamą dziś w mediaExpert I siedzieliśmy tam z godzinę żeby pozałatwiać , a mieli zamontowaną jakąś mate masującą na krześle . mmm Wymasowało mi pleckii
Dobranoc kochane , bo wysiadam , siadłam chwilę i już nie daję rady ...