reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Soksy
Jestem , jestem ... nie udzielałam się dziś dużo, bo nie miło się zrobiło . :-( Mój jakiś czas temu poszedł na 5 , i wrócił o 00;15 ;-);-) Do mnie to chyba nikt nie ma , ale ja mam do kogo napisać w razie czego:) Choć myślę że w tel jakoś uruchomię BB :-p

Asz kuu**** . Coś mi się z postem pomieszało .. a nie mam siły jeszcze raz pisać . :-(
hahaha dzisiaj to Tylko miła wymiana zdań była:-D jak jest "niemiło" to później pustki na forum ze 3 dni aż każda ochłonie:-D

kurde Oliwa mi się rozespała, mam nadzieję że to nie na noc bo za 20 min powinnam ją kompać:-D

milena ja też chciałam karmić piersią ale nie wyszło i co? stanard bo cyce najlepsze:-p

reklama
Renata zrobiłam awanturę ale o niespodziance w herbacie nie pomyślałam :cool2:

idę konczyc prasowanie ale mam takiego lenia ze szok

Femme O tak jestem wykończona . Czekaniem . Mam niby jakieś skurcze , które trwają sekundy , nie wiem od czego tak :no: W nocy non stop wstaję , spać nie mogę . I ta pogoda ;///

Milena ja tez Tymka chcialam karmic...ale w sumie tylko dlatego ze mi mówiona ze tak trzeba i choc nie chcial cyca tylko musiałam sciągac laktatorem to siedzialam pól dnia nie kiedy i sciagałam mleko bo tak trzeba ehhh...ale trzymam kciuki za Ciebie i pokarm;)

Jesli chodzi o mojego meza to jak on jest w domu to nie raz nie czuje ze mam dzieci...zrobi im kolacje umyje w sumie prawie codziennie tak jest wiec mam labe no chyba ze jest w delegacji...ale z niego ogólnie zajebisty ojciec,jestem wrecz zazdrosna o dzieci czesto!;P

Milena ja mialam bole krzyzowe. nic przyjemnego. Ból jak diabli..

z dwoma to przechodzilam. od samego początku. I przy takim bolu i skurczu jak mi igle w kregoslup wbijala to dla mnie koszmar był.

teraz po tytlu latach twierdze ze porod to pikuś.. wizyta u dentysty jest gorsza :D

Renatat już chyba kiedyś pisałaś że wizyta u dentysty jest gorsza od porodu ;-);-) Mnie właśnie kręgosłup wysiada , siedzę , leże a ciągle to samo ..

MILENAAA - ja miałam bóle od krzyża i od brzucha :no: ale ja zahartowana bo miałam bolesne miesiączki to się czułam jak przy takiej miesiączce właśnie ;-) nic przyjemnego to nie jest ale szybko mija :-)

A mi już głowa wysiada tak mnie boli do tego czuje że jutro nic mówić nie będę mogła tak mnie gardło zaczyna boleć jak bym jakąś kulkę tam miała ... no i zatoki coś pięknego :sorry: ale jutro wolne ! :-D :-p

Kurde to ja jak miałam z Oliską skurcze to były nawet przyjemne:-D ale że łaskotało regularnie co 7min to stwierdziłam że jedziemy:-D 2 mega bolesne miałam i myslałam że umre ale przy 2 Oliśka wylazla z brzucha;-):-) wieć jak by miało być przy 3 podobnie to przed 30 jak mi się zachce babrania w kupach to robimy bobasa:-D

Femme Ja akurat @ miałam nie bolesne , czasem tylko brzuch pobolewał w w pierwszy dzień .. ale już mam nadzieje że lada moment będzie poród i wszystkie bóle się skończą ...

Idę do wanny :-)

reklama
Do góry