reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zalety mieszkania z teściową. Może to trochę innych dziwić, ale ja moją teściową bardzo lubię a poza tym wszystkie wieczory (jak Janek zaśnie) moje :)

sheepy a ja nie mogę zdjęć zobaczyć, nie wyświetlają mi się :( jeszcze spróbuję przez chroma :tak:
oj znam to, dopóki mieszkałam z mamą, też mogłam wychodzić wieczorami, tyle tylko że mama nigdy nie została z małym do rana
ale to zawsze coś
jak się wybudujemy to też będę z teściową mieszkać i też mi to nie przeszkadza:tak:ale to jeszcze parę samotnych lat :(
coś wszystkim się wieszają te moje zdjęcia

reklama
sheepy z ochudzaniem nie ma sprawy to jest chwila, swoja droga to.. zajmowalas sie fotografia a nie znasz photoshopa ?:p
jak cos to na maila zdjecia to postaram sie w miare szybko je poprzerabiac i wam odeslac. samego odchudzania nie bede zatrzymywala dla siebie, tylko zdjecia artystyczne mi do portfolio potrzebne ;) (glupster@o2.pl- jak cos to fota na maila a ja zobacze co i kiedy sie da zrobic)

ide spac! papa
znam photoshopa ale nie potrafię przerobić się na idealną, zawsze widać że było grzebane :no: a tam trochę roboty będzie :-p
zresztą nie mam cierpliwości i tylko smużenia używam do tego :-p

A ja sie witam z wieczora z cieplutką "kawką" :-)

Zrobiłam dzisiaj sporo kilometrów, mały ma nas w nosie... no ale ma jeszcze te kilka dni... W nocy dał popalić bo do3to szalał jak cholera...

Polna no właśnie też mi te leki przyszły do głowy ale sama mnie uprzedziłaś.... może skocz do lekarza? ile to już dni?
Snoopy no właśnie wczoraj o tobie myślałam :-p:tak: fajnie że J sie poprawił i oby tak dalej :tak: POWODZENIA

Ja urodzilam moja Patrycje w wieku 20 lat teraz mam 21 a Pati ma 4 miesiace. Nie zaluje tego ze zostalam mama w tym wieku bo bardzo tego pragnelam i jestem teraz bardzo szczesliwa mama:-) dzieki temu ze razem z moim chlopakiem zostalismy rodzicami bardzo szybko poszlismy na swoje... Pozdrawiam wszystkie mlodzutkie mamy i zycze jak najlepszego macierzynstwa :happy:

Mąż własnie usypia małą w łóżeczku:-) a ja padam...
ostatnio jakas slaba jestem i zmeczona:zawstydzona/y: heh...
jeszcze mam na glowie uczelnie:baffled: Musze se zalatwic zalke z seminarium, a jeszcze w ogole pracy nie zaczelam pisać:baffled: a musze oddac indeks, bo mi semestru nie zaliczą...
chyba posle meza do promotora, sciemni, ze w szpitalu leze albo cos, rodzilam niedawno, a jeszcze wczensiej mielismy remont i przeprowadzke( tylko szpital to mala sciema):-) ciekawe czy to wszystko łyknie, mam nadzieje, ze tak i bedzie człowiekiem:-D Mam rok czasu na obronę wiec narazie odpuściłam, Paulina z reszta nie daje mi narazie myslec o szkole:-p cała uwage jej poswieciłam... . Zaraz ide sie połozyc, puszcze sobie jakis filmik i pewnie szybko padne. I mam nadzieje, ze pobudka bedzie dopiero nad ranem:-)

Asiowo doskonale wiem o czym mówisz. Mi nawet teraz ciężko się pouczyć, bo młodociany jak mnie widzi z książkami i papierami to od razu musi do mnie na rączki. Może się cały dzień zajmować sobą i zabawkami a jak tylko zaczynam się uczyć to jestem niezbędna :baffled: A przecież przy takim maluszku jak Twój jest sporo więcej roboty...

Dziewczyny dręczy mnie ten czop... sączy sie cuś ze mnie ale nie wiem co to... jak czytam opisy to powinna byćto taka galareta, kisiel a ja mam jakby mąke ziemniaczaną z wodą... białe w żaden sposób nie przezroczyste tylko czasami jakieś cuś przezroczystesie znajdzie... nie wiem co o tym mysleć cholera... powinno być jasno określone że wtedy i wtedy tyle i tyle takie i takie a nie może takie albo inne nie wiadomokiedy i ile przed porodem... wkurzać mnie to wszystko zaczyna... jeszcze na dodatek chyba jeść musze przestać bo i tak zaraz przeze mnie wszystko przelatuje... :wściekła/y:

Witam mamuśki :-)
Ja weekend mile spędziłam z mamuśką zakupy porobiłam pranie rzeczy małej itp rzeczy do torby do porodu nakupowałam itp. itd. :-p ...fajnie ogólnie było tak sobie odskoczyć od codzienności :-)

tak miej więcej przejrzałam co pisałyście i jak na weekend to całkiem całkiem nadrukowałyście :-p nowe mamuśki szaleją :-p :-)

SNOOPY - no i oby te nasze wstrętne chłopy faktycznie się zmieniły mój póki co już prawie 3 miesiące się sprawia oby Twój też dał rade :-)

POLNA - oj ty ciekawa nie jesteś ? ja to już bym test robiła :-p

NETGIRL - ooo :-) to ja Ci mogę artystyczne zdjęcia robić a ty je upiększaj :-p bo o to Ci chodzi ? a tylko ludzie Cię interesują ? ...ja czekam aż w końcu kolega ściągnie mi Photoshopa i też będę się bawić :-) uwielbiam to :-)

KASIU - a u Ciebie przypadkiem nie zapowiadali że przed terminem się rozpakujesz ? :-p
... ja z tym czopem to niestety nie pomogę ... ;-/ ale ta taka "mąka ziemniaczana :-p " to mi leciała jak kiedyś miałam tabletki dopochwowe takie jakieś ... a ty coś pisałaś że bierzesz więc może to tylko to ? ... a co do wizyt na kibelku to coś to nie są 1 objawy porodu ? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Femme tabletki dopochwowe brałam 3 dni po szpitalu czyli w czwartek rano wzięłam ostatnią i teraz jakaś dziwna tawydzielina jest...
U mnie twirdzili że poród będzie szybciej ale po ostatnim USG zdanie zmienili tym bardziej że rozwarcie sie zatrzymało...
Co do wizyt w WC to wczoraj sie nie dziwiłam ale dzisiaj praktycznie nic nie jadłam a jak zjadłam to szłam niby siusiu a tu szok... no i teraz mleko pije, mam nadzieje że nie zaszkodzi...

A dziewczyny skrobią, skrobią ale mi i tak mało :-p

Siedze i przeszukuje neta z nadzieją że znajde jakieś konkretne info na nurtujące mnie pytania ale wszędzie piszą to samo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

reklama
Kasia mi się też zdaje, że to od tabletek. Też kiedyś brałam i tak to wyglądało. A czop to taka autentycznie galaretka przezroczysta albo z krwią :tak: Życzę jednak żeby jak najszybciej się ruszyło i poszło sprawnie :tak:

Do góry