reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja tam ludzi poprawiam ale siebie w sumie nigdy... hehe no moze jakosc zdjecia ale zadnych jakichs oszustw nie robie- choc musze - zdjecia slubne wyretuszowac ;] bo maz narzeka.. ze zle wygladam bo byl przemeczony i dawno po slubie a nikt jeszcze zdjec nie dostal :D

hmm no to moze zamiast przed komputerem to do lozka??:)

sheepy Ty cos z fotografia jestes zwiazana? czy to takie domowe sesje? ten reflektor mnie zastanawia :p w ogole to widze very hot mama :D kolejna, zreszta u nas sa same hot mamy :D
ja poprawiam tylko niespodziewanego pryszcza który np wyskoczył przed @ no i te boczki cholerne sobie usuwałam bo wszystkie zdjęcia po porodzie mi szpeciły:-D
Fotografią zajmowałam się czynnie 3 lata temu, teraz to właściwie od czasu do czasu.. może jeszcze za kilka latek będzie okazja :happy:
właśnie zamierzam wykąpać się i położyć bo od rana patrzę w monitor :-p

Netgirl ja bym pomogła ale nie mam w sumie swoich fotek na kompie (stare padło-mało miejsca) a poza tym moja siostra sie bawi moimi fotkami (zaczyna studia fotograficzne)
Sheeppy chciałam zobaczyć twoje fotki ale mi sie zacinają :-( a jak chora to do wyrka

hej mamusie ;-)
Witam nową mamę. Dzisiaj późno zaglądam bo jakoś nie miałam czasu:baffled:. Młoda właśnie mi nałożyła farbę i niedługo idę ją zmyć...zobaczymy jak mój balejage wyjdzie;-)

:szok:zrobiłam sobie tak ostrą zupkę chińską, że zaraz się zakaszlę na śmierć
ale przynajmniej nos mi się odetkał:-)
KasiaF87 tam gdzieś na moim profilu mam adres do fotki podany, na fotce jeszcze albumy mam :tak:
dobra, wysyłam to zdjęcie mailem i idę nyny
dobranoc wszystkim mamusiom

Siemka :-) mamusiek przybywa :-) a ja do J wrocilam, zmienil sie i ten kopniak ktorego dostal ode mnie bardzo mu w tym pomogl:-) najbardziej podoba sie to Alusi, ktora jak go widzi to az podskakuje z radosci:-)

Luska to maly diabelek:-D J tak ja rozpuscil ze dzisiaj pojechal wczesniej (nie moze u nas nocowac puki co) to myslalam ze zwariuje:-) okolo 20 minut za nim plakala... jak ja kapalam to plakala jak bym jej wielka krzywde robila, a przez caly tydz J ja kapal... Wogole jak na nich patrze to Ala wyglada jak maly klon swojego tatusia:-) planujemy razem zamieszkac, ale puki co mordujemy sie osobno...:-(

reklama
Daje i to nawet za duzo:-) nie mam juz gdzie jej ubranek trzymac:-D
moj tata to akceptuje, ale moja mama glupich wrozek sie nasluchala i ma go za skur... chociaz zadna nigdy nie powiedziala jej ani slowa prawdy....:-(

Do góry