reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :)
EWI44 to jak juz chyba wiadomo mam na imie Iwona, w tym roku skonczylam 21 lat. Obecnie mieszkam w Londynie, a w Polsce mieszkalam niedaleko Poznania. Moj synus ma na imie FILIPEK i 3 dni temu skonczyl roczek. To chyba na poczatek :)

Angelinka126 no to gratuluje mam nadzieje ze wizyta u gino bedzie bardzo owocna, tylko sie pochwal :):)

12471.png

reklama
hej mamy:tak:
Ja jakas wyczerpana jestem, pogoda dalej do dupy i jakos tak niemrawo:zawstydzona/y: heh...
mykam zajać sie domkiem, bo Paulinka wlasnie sie obudzila po porannej drzemce.
Mała konczy dzis całe 3 miesiace:-):-):-) Jak ten czas leci!

Witam nowe mamusie!!!:-):-):-)

no, że zielne wody od palenia to ja się nie zgodzę :-p
Angelinka, zapytaj lekarza to będziesz spokojniejsza- żaden wstyd. Nie wiedziałaś to paliłaś.

ja rzuciłam na początku ciąży, ale też dopiera jak lekarz potwierdził.

witaj iwoneeczka

100 lat dla Paulinki

Ale się wybyczyłam. Małoletni spał do 9, a potem oglądał baję ze mną w łóżku i pospałam do 10 :tak:

I jeszcze wczorajszy tekst Janka:
babcia: Janek nie krzycz tak bo babcię zaraz coś trafi
Janek: babciu szlag Cię trafi

Ostatnia edycja:
MAM chwile ,bo mały spi więc jestem........ANGELIKA 126 nie zawsze jest się co sugerować testami ,bo wystarczy że jest za wcześnie i jest za małe stężenie hormonów i już wynik jest inny ja przy staraniach o Oliwke kupiłam testy owulacujne wszystkie 5 wyszło negatywe a pare dni póżniej zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywnie !!!a pozatym nie masz już tyle czasu @ więc napewno nosisz w sobie maleństwo!!!!a lekarza pytaj się wszystkiego beż obaw od tego jest !!!!EWI 44 jak tam nocka minęła i jak dzieciaczki?????IWONECZKA o następna babeczkla w moim wieku ,witam serdecznie i udzielaj się często ....SHEEPPY bedzięsz u nas kolejną podwójną mamusią!!!!zobaczysz nie będziesz załować ...na początku jest cięzko a potem oki ,wszystko da się pogodzić ...u mnie jest różnica 11 miesięcy i szczerze sobie chwale bo dzieciaki razem się odchowają i będą miały lepszy kontakt

no, że zielne wody od palenia to ja się nie zgodzę :-p
Angelinka, zapytaj lekarza to będziesz spokojniejsza- żaden wstyd. Nie wiedziałaś to paliłaś.

ja rzuciłam na początku ciąży, ale też dopiera jak lekarz potwierdził.

witaj iwoneeczka

100 lat dla Paulinki

Ale się wybyczyłam. Małoletni spał do 9, a potem oglądał baję ze mną w łóżku i pospałam do 10 :tak:
ooo a jakie miałaś wody?
wszystkie znajome, które paliły do końca, miały zielone:baffled:
swoich nie widziałam ale w karcie miałam wpisane przejrzyste czy jakoś tak

Paulinka ma dziś równe3 miesiące a Nikuś równy rok i 7 :-)

SHEEPPY bedzięsz u nas kolejną podwójną mamusią!!!!zobaczysz nie będziesz załować ...na początku jest cięzko a potem oki ,wszystko da się pogodzić ...u mnie jest różnica 11 miesięcy i szczerze sobie chwale bo dzieciaki razem się odchowają i będą miały lepszy kontakt
oj bardzo się tego boję
A właśnie, może rozwiejesz moje wątpliwości bo wciąż myślę jak to zrobić - jak idziesz na spacerek to pchasz sama dwa wózki???:confused:

Witam mamusie w ten smutny, pochmurny dzien:-(
Wszystkiego naj dla dzieciaczkow z okazji koljenych miesiecy:-)

Kasiu tak jak dziewczyny pisaly czop jest wlasnie galaretowaty i zazwyczaj podbarwiony krwia..:tak:czasem pod koniec ciazy wystepuja nawet takie mocne uplawy wiec spokojnie.. mnie tak czasem lecialo, ze myslalam, ze wody odchodza:-D:-D:tak:
Mikusa co do takiej roznicy wieku to nie polecam:-Dsama mam siostre starsza ode mnie o 7 lat.. nigdy nie potrafilysmy sie dogadac:-(wiesz nie tak jak np z siostra o 2 lata mlodsza czy 3.. dlatego ja sama jakbym mogla to chcialabym teraz zajsc w ciaze:tak:;-)
Kurcze a ja jak zwykle mam skleroze i nie wiem juz co mialam napisac.. Lena spi wiec korzystam z chwilki wolnego:tak:

Kurcze a do tego jakies przeziebienie mnie lapie.. Lena tez non stop kicha:wściekła/y:wrrr..

reklama
Oliwka_11 witam :)

Sheepe ja bym ci poradzila kupi taki podwojny wozek gleboki i drugi spacerowka, troszke podobny jest jak wozki dla blizniakow. Tylko nie wiem czy u nas w Polsce napewno sa alemozesz sie rozejrzec. Chyba ze jest takie cos jak wladka do wozka, taka czesc doczepiana dla starszego dziecka, tylko ze na tym starszy maluszek moze tylko siedziec.

12471.png

Do góry