reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy to bierz kasiore póki daje:tak::tak::tak:. No ja kupuje już ciuszki na roczek jak nie lepiej:-D. Też nie mam ich gdzie trzymać. To Twoja mama traci kase na wróżki...:baffled:masakra...moja sis poszła do wrózki i wydała jednorazowo 80 złotych.

reklama
Wez nic nie mow, moj tata jak tylko slyszy ze mama do wrozki jedzie to ze dwa dni sie do niej nie odzywa bo tez ma juz dosyc...;-) ja tez mam juz ciuszki na roczek;-) prawie wszystkie rozowe albo biale:-D luska bosko w rozowym wyglada:-)

Witam Kobietki ;-) ja na chwilke ,wlaczylam Ali bajki na dvd bo wczoraj wyrwala mi antene z tv i teraz mi nie chodzi :crazy: wiec do jutra jest bez tv - o zgrozo :wściekła/y: ale dzis dzwonie do P wiec wieczor bede miala wypelniony rozmowa :-)

Snoopy to dobrze ze J sie poprawil i oby tak bylo nadal :tak:

netgril a ja Ci zdjec nie dam bo Ci nie ufam :-p:laugh2:

Basia My to sie mozemy tylko domyslac co sie tam u Was dzieje :-p:zawstydzona/y: a Lenka pewnie szczesliwa ze tata juz wrocil ? :happy:

Ahoj!!!
Polna A może u Ciebie fasolka wyrosła???

Polna moze masz dzidzie ze tak ci sie spoznia ten okres:) :-D

EEeee chcialabym ale NIE TERAZ :-(

Polna no to leć po teścik... bo kto wie... troche poszaleliście :-p

Niom i to ostro poszalelismy ale uwazalismy :rofl2: chodziaz nikt nie zna dnia ani godziny :laugh2:

Wkazdym badz razie @ sie NIE pojawila :confused:

Dzien dobry dziewczynki:-) w ten deszczowy smutny dzien..
Polna to niezle z ta antenta:-D a co do @ to ciekawe, ciekawe.. jesli sie zabezpieczaliscie to raczej nic nie powinno byc - moze stres:confused:wiesz te wszystkie badania itp:baffled:
A Lenka to Adama na krok nie odstepuje.. nawet wyjsc nigdzie nie mozemy, o zaraz krzyk, placz i wolanie - tatatata:-Dstraszne.. tata musi Lene ubierac, przebierac, karmic, usypia.. tylko tata i tata:-)
Podziwiam Cie:tak:ja bym nie puscila juz Adama nigdzie - nie na moje nerwy to:-(

Snoopy mam nadzieje, ze tym razem nie zaiwedziesz sie na nim:tak:zycze Ci tego z calego serducha:-)a Luska sliczna:-)
No i widze, ze Firanka tez ma przesliczna focie:tak:ale te dzieciaczki rosna:-)

Basia no to przynajmniej sobie troszke odpoczniesz jak A przejmuje terAZ obowiazki nad Lenka - a ze cora go zmusza to juz nie wazne :-):-D

moze w tym roku spedzimy swieta Razem z P , chcialabym :tak: napewno pod koniec pazdziernika nie przyjedzie bo za duzo pracownikow wzielo juz sobie urlopy :sorry2: no i niestety pieniadze tak szybko znikaja ze przedluzyl sobie kontrakt na kolejne pol roku !!
A co do @ ,mozliwe ze to stres albo tabletki ktore teraz biore- mam taka nadzieje :nerd:
chodziaz jak tak @ spoznial mi sie przez stres z powodu wyjazdy P do Niemiec to wtedy sie okazalo ze jestem w ciazy :rofl2::laugh2:
Odpukac :sorry2:

Lukne do Was pozniej jak juz Ala zasnie :happy:;-)
Smacznego Sniadanka tym ktore wstaly niedawno :-p:laugh2:

witam rano, całuję i zarażam grypskiem :-)
Polna_N może jednak razem będziemy mieć drugie bobo hihi :-D
Netgirl widać różnicę :p ale kit z Szymonem, pomyślałam że byś mogła mnie odchudzić na paskudnych aktach po ciaży [tłuszczyk i cellulit:crazy:] bo ja nie umiem :p

Ostatnia edycja:
siemaneczko
netgirl jak odchudzasz to ja się pierwsza piszę :-p

Basia zazdroszczę, że córa tak do tatusia ciągnie. Mój młody raczej za mną jest. To znaczy tatuś jest doskonały na spacery, do zabawy, ale do usypiania to już ni cholery :baffled:

sheepy to i ja fotki zaraz podejrzę :tak:

a ja byłam wczoraj na imprezce rodzinnej, o 23 teściowa zabrała dzieciora do domu a ja wróciłam z godzinę temu. ech po tym jak dzieci pojechały imprezka zrobiła się zdecydowanie mniej grzeczna :zawstydzona/y:

siemaneczko
netgirl jak odchudzasz to ja się pierwsza piszę :-p

Basia zazdroszczę, że córa tak do tatusia ciągnie. Mój młody raczej za mną jest. To znaczy tatuś jest doskonały na spacery, do zabawy, ale do usypiania to już ni cholery :baffled:

sheepy to i ja fotki zaraz podejrzę :tak:

a ja byłam wczoraj na imprezce rodzinnej, o 23 teściowa zabrała dzieciora do domu a ja wróciłam z godzinę temu. ech po tym jak dzieci pojechały imprezka zrobiła się zdecydowanie mniej grzeczna :zawstydzona/y:
będziemy modelki :laugh2:
oj a ja zazdroszczę imprezy bez dzieci :tak:

reklama
zalety mieszkania z teściową. Może to trochę innych dziwić, ale ja moją teściową bardzo lubię a poza tym wszystkie wieczory (jak Janek zaśnie) moje :)

sheepy a ja nie mogę zdjęć zobaczyć, nie wyświetlają mi się :( jeszcze spróbuję przez chroma :tak:

Do góry