reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka Śliczny duży brzusio .. A rozstępami nie ma się co przejmować ..
Aleksandra Prześliczne zdjęcie z autkiem . Brzusio śliczny ..
Wampi Oj tak trzyma się twardo .:eek: Śliczny brzuszek . Ja żałuję , że nie robiłam właśnie zdjęć co jakiś czas od początku aż do porodu .. :crazy:
Magda Mi to się wydaję że dwa tygodnie przenoszę ( termin z pierwszego USG na 3 września mam ) i albo w końcu wywołają albo CC ..

IDę z mamą na małe zakupy ..

reklama
OLA jak odkopię w laptopie to wrzucę, już kiedyś wrzucałam ale Ciebie chyba nie było wtedy.
Zresztą na fb w albumie Spełniona mam fotki też z okresu ciąży pooglądaj sobie.
Próbuję wrzucić ale coś mi nie wchodzą dziś fotki. Będę dalej próbować.
A Ty jaki mały miałaś brzuszek w ciąży.

HENLEYS witam nową mamuśkę.

Ale chyba ciężki dzień mnie czeka, chyba ciśnienie niskie, głowa mnie boli, spać się chce choć do 7 spaliśmy, gdyby Mela się nie zbudziła i nie zaczeła szukać babci to bym z Kacperkiem dłużej podrzemała.

PAPITKA to daj numer na pw, troszkę mi się plany zmieniły i nie wiem czy dam radę w sobotę ale jak znajdę chwilę to podskoczę z dzieciakami do Sochaczewa.
To widzę, że trochę się Twój chłopak mało stara.
Ale miałaś wilgachy brzuchol, chyba nawet większy od mojego.
Aż takie straszne te rozstępy na brzuchu to nie są, siostra mojego K to po pierwszej ma brzuch taki, że masakra, jak sito normalnie, pręgi na całym brzuchu jej pozostawały i to jej już nie zginie i na dodatek cimne te rozstępy ma.

SNOOPY karmisz piersią??

PAM , szok dobrze, że Cię dobudził, wracaj szybko do zdrowia.

OLCIA no to faktycznie dużo sobie życzy za samo strzyżenie tym bardziej bez mycia.
Dobrze, że masz stałą pensję, u mnie w 99% salonach pracuje się na % od zarobionego utargu, więc nie za wesoło, jak teraz przez wakacje był przestój to siąść i płakać, ale od zeszłego tygodnia w końcu robota się ruszyła. W dużym salonie pracujesz?? Bo tu gdzie ja teraz robię to tylko ja i szefowa, która tylko do końca sierpnia a od września na zwolnienie idzie bo w ciąży jest i na początek października ma termin.
Długo w tym jednym salonie robisz już??
Kochana ciesz się ciążą i nie myśl o żadnych stratach, trzymaj się.
Kremów na rozstępy nie używałam.

WAMPI Ty to już wogule mały brzuch w ciąży miałaś.

Ostatnia edycja:
Henleys witaj

Papitka nie przejmuj się nim wygrasz sprawę. przepraszam za to co napiszę - ale umiał zrobić z Twoją mamą CIebie i porzucić to niech płaci jak najdłużej. nie przejmuj się nim. właśnie teraz podwyższą Ci prędzej alimenty bo chcesz się uczyć i masz na wychowaniu dziecko. i jesteś młoda a on ma obowiązek płacenia póki się uczysz nawet gdybyś miała 5ke dzieci ale najważniejsze jest że jestes jego córką

pam_x_pam może jednak byłaś w ciąży. u mnie położna powiedziała że ja cudem zaszłam bo wypadło na 6dzień cyklu niby a 6 dzień cyklu jest nie płodny. więc &&&& tule będzie dobrze.

Aleksandra nie ma sensu by Papitka rozmawiała z swoim ojcem jak to taki dupek co na córkę nie chce płacić.

Olciaaa mój ojciec też pokrzywdzony przez życie ma zaledwie 500 zł renty ale komornik i tak na nim siedzi. jak nadal bedzieproblem z ściąganiem alimentów to napisz o zmiane komornika i opisz sytuację że nie ściągaalimentów i nie interesuje się sprawą.

co do rozstępów
ja mam na udach od wewnątrz najbardziej na prawym. a używałam zjaja na rozstepy. brzuszek piersi i dupcia czysta

Wampi, Papitka, Aleksandra śliczne brzusie

dziś spałam do 10 ale się nie wyspałam. od wczoraj bolą mnie plecy. wczoraj było ciężko chwilamiduszno ale już troszkę lepiej. już po objadku - spagetti. teraz odpoczywam.

Dorotar Oglądałam zdjęcia na Fb .. Śliczny brzuszek .. Zdjęcia prze uroczę ..

A mi z małych zakupów zrobiły się duże . Robię dziś leczo , przejadły mi się ziemniaki :p

Hej jestem i ja w końcu padła zołza już mnie z równowagi wyprowadzała chciała wyjść w bodach i kaloszach na dwór po koło domu kałurze mamy a za ciepło to nie jest więc jej tłumacze najpierw spać później na spacer :/ i zasnęła :)

PAM trzymaj się będzie dobrze ;)

Dziewczyny co do rozstępów niektóre mi zeszły ale długo szukałam kremu odpowiedniego i mama mi kupiła i przysłała bo już mnie szlak trafiał piersi to mam jak pocięte brzytwą ale na brzuchu z trzy tylko takie niewidoczne przed tą ciążą używałam też balsamów 3d i 4d z eveline i polecam są idealne warte tych kilku złotych :)

Dzień Doberek ;-)

pam
jejku dużo zdrówka życzę.

Milenaaaa widzę dzidzia twardo się trzyma w brzusiu mamusi.

Papitka ale miałaś śliczny duży brzusio.

Ola jaka słodka fotka brzusia z autkiem.

Ja mam tylko fotki brzusia z drugiej ciąży (w pierwszej jakoś nie pomyślałam, żeby zrobić na pamiątkę), dla przypomnienie, bo już kiedyś wstawiałam:

15d6pvo.jpg
1zf3n0j.jpg
2rzxehf.jpg
i5xc01.jpg
2uti2jb.jpg

Długo byłam praktycznie płaska aż nagle po 20 tygodniu brzusio zaczął rosnąć, to i tak wcześnie, bo w pierwszej ciąży zaczął rosnąć dopiero 2,5 miesiąca przed porodem i to bardzo szybko (dzięki czemu mam poniżej pępka cały brzuch w małych rozstępach).
Pierwsze zdjecia brzunia jakie miałam robione 26/27tcZdjęcie0231.jpgZdjęcie0233.jpg

PAPITKA to daj numer na pw, troszkę mi się plany zmieniły i nie wiem czy dam radę w sobotę ale jak znajdę chwilę to podskoczę z dzieciakami do Sochaczewa.
To widzę, że trochę się Twój chłopak mało stara.
Ale miałaś wilgachy brzuchol, chyba nawet większy od mojego.
Aż takie straszne te rozstępy na brzuchu to nie są, siostra mojego K to po pierwszej ma brzuch taki, że masakra, jak sito normalnie, pręgi na całym brzuchu jej pozostawały i to jej już nie zginie i na dodatek cimne te rozstępy ma.
Numer wysłany jak cos to śmiało sie odzywaj ;d A co do mojego chopa to już niech se robi co chce bo ciągle to nowe ma pomysły na to aby mnie wkurzyć bo ja to mam lalke którą moge położyć i olać przecież dziecko to jest duże zajecie.

Henleys witaj

Papitka nie przejmuj się nim wygrasz sprawę. przepraszam za to co napiszę - ale umiał zrobić z Twoją mamą CIebie i porzucić to niech płaci jak najdłużej. nie przejmuj się nim. właśnie teraz podwyższą Ci prędzej alimenty bo chcesz się uczyć i masz na wychowaniu dziecko. i jesteś młoda a on ma obowiązek płacenia póki się uczysz nawet gdybyś miała 5ke dzieci ale najważniejsze jest że jestes jego córką
Wampi, Papitka, Aleksandra śliczne brzusie

dziś spałam do 10 ale się nie wyspałam. od wczoraj bolą mnie plecy. wczoraj było ciężko chwilamiduszno ale już troszkę lepiej. już po objadku - spagetti. teraz odpoczywam.
Oj już niedługo i sie wysypiała nie bedziesz to tej h :-D.
A co do ojca to wiem i trudno ide dalej na dzienne bo jak ide zaocznie to nie musi wtedy płacić jakoś sie opieka z mamą i siostra podzielimy a jeszcze mam taka dyrektorke co pójdzie mi na rede i najwyżej do domu lekcje bede brała jak cos nie tak by było.

Henleys
witaj:D

Hej wam
wink2.gif
Wstałam !
laugh.gif
p.gif
nie było aż tak źle
p.gif

Sesja ogólnie dziwna
laugh.gif
koleś wyskoczył z takim aparatem sprzed 100lat takie coś http://comps.canstockphoto.com/can-s...csp6776832.jpg i mógł nim zrobić tylko 4 zdjęcia
shocked.gif
bo to specjalne kasety jakieś do niego są ...a co najlepsze że ustawiał go z 10-15 minut ostrość itp a ja miałam stać w ten czas nieruchomo
no.gif
a robiliśmy zdjęcia na snopku siana i tam wszystko mnie gryzło swędziało miałam wrażenie że robaki po mnie łażą no masakra !
laugh.gif
no nic ale jakoś się udało CHYBA bo trochę se poczekam zanim on to wywoła
laugh.gif
na szczęście miał cyfrówkę też którą najpierw robił zdjęcie żeby zobaczyć czy będzie dobrze ale też zrobił tylko 25zdjęć z czego jeszcze z 10 przebierze i stwierdzi że do wyrzucenia
laugh.gif
laugh.gif
no masakra mówię wam masakra przez 2h zrobiliśmy dosłownie 4 zdjęcia
laugh.gif
laugh.gif
no nic po takim czymś za to efekt powinien być zniewalający
p.gif
p.gif

ALEKSANDRA - ja też się zebrać długo nie mogłam za to teraz nadrabiam :-p ...mgły nie było niestety :dry: mam tylko mm ;-)

WAMPI - o jak fajnie możecie razem urodziny wyprawiać :-)

PAM - raczej módl się żeby nie było jakieś głupie podejście masz sorry masz jakieś akcje coś się dzieje nie tak z Twoim organizmem a ty chcesz jeszcze teraz dziecko ? żeby jakieś chore było ? czy żeby płakać jak poronisz w połowie ciąży wybacz ale nie poważna jesteś... Zachowujesz się jak egoistka bo ty masz zachciankę na dziecko i nie patrzysz na konsekwencje wybacz ale musiałam to napisać.

MILENAAA - lepiej ponosić troszkę dłużej i rodzić sn ;-)

Dziewczyny brzuszki śliczne :-) zresztą widział kto nie śliczny brzuszek ? :-p :-p

MILENA dzięki, no fotki mam fajne, żałuję tylko, że w pierwszej ciąży nie miałam kogoś tak jak teraz w drugiej, żeby mi tak pamiątke ktoś zrobił.

PAPITKA numer dostałam, jak znajdę wolniejszą chwilę to się odezwę wiesz jutro mam wolne ale ważną sprawę na głowie i raczej nie będę w humorze na spotkania-wybacz.
A Twój chłop-hmmm szkoda gadać, a ile on ma lat??

No w końcu udało mi się wgrać fotki

CIĄŻA Z MELCIĄ.jpgTutaj w ciąży z Amelką, w sukience 3 miesiąc ciąży, brzuszek z uśmiechem koniec 7 miesiąca i w czerwonych majciochach na kilka dni przed porodem.

ciąża.jpgA tu ciąża z Kacperkiem, mały misz-masz moich ciążowych sesji mniej więcej fotkie ułożone w miarę rosnącego brzuszka.

6 listopada (4).jpgPoczątek 9 miesiąca-druga ciąża.

W drugiej ciąży miałam o wiele większy brzuch niż w pierwszej.

reklama
MILENA dzięki, no fotki mam fajne, żałuję tylko, że w pierwszej ciąży nie miałam kogoś tak jak teraz w drugiej, żeby mi tak pamiątke ktoś zrobił.

PAPITKA numer dostałam, jak znajdę wolniejszą chwilę to się odezwę wiesz jutro mam wolne ale ważną sprawę na głowie i raczej nie będę w humorze na spotkania-wybacz.
A Twój chłop-hmmm szkoda gadać, a ile on ma lat??

No w końcu udało mi się wgrać fotki

Zobacz załącznik 491886Tutaj w ciąży z Amelką, w sukience 3 miesiąc ciąży, brzuszek z uśmiechem koniec 7 miesiąca i w czerwonych majciochach na kilka dni przed porodem.

Zobacz załącznik 491887A tu ciąża z Kacperkiem, mały misz-masz moich ciążowych sesji mniej więcej fotkie ułożone w miarę rosnącego brzuszka.

Zobacz załącznik 491888Początek 9 miesiąca-druga ciąża.

W drugiej ciąży miałam o wiele większy brzuch niż w pierwszej.
Nie ma problemu :tak:. Śliczny brzunio

Do góry