reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olciaa- ja smarowałam tylko od czasu do czasu oliwka dla dzieci :)
Papitka- no to czego się wstydzić eh ... tym bardziej powinien rozumieć jaki to obowiązek itp .
Milenaa- taka natura misisz czekac:>

reklama
aleksadra i co po oliwce zero rozstepow czy jakies tam byly ? :p

milenaa ​aaa no chyba ze :D do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić jak trzeba :-D

olciaa- ja smarowałam tylko od czasu do czasu oliwka dla dzieci :)
Papitka- no to czego się wstydzić eh ... tym bardziej powinien rozumieć jaki to obowiązek itp .
Ja mam go gdzieś liczę na to żeby przegrał sprawe oddał kase placic co powinien co miesiac i niech spada i sie nie pokazuje.

Olciaaa Na brzuchu akurat nie mam . Ale Uda , i pupa ... :wściekła/y: Trudno , już się do nich przyzwyczaiłam ..
Ja mam na udach tyłku cały brzuch i piersi i nic nie pomogło a całą ciąże smarowałam i nic a wypróbowałam chyba wszystko.:-(
Oto brzuch z 38tc i wielkie rozstępy. Zdjęcie0334.jpgZdjęcie0335.jpg

Hej hej:-)

Milena ciekawe ile ciaze przenosisz?;-)
Papitka trzymam za ciebie kciuki, jestes mloda, poradzisz sobie, Kubus ci wszystko wynagrodzi;-):* a rozstepy hmm Mialas duzy brzusio wiec sa i one a niektorzy maja je z powodu nadwagi i w ogole.. moja mama tez je ma.. Bo jak zaszla ze mna w ciaze wazyla 45 kg i niska jest a przytyla grubo ponad 30kg:p hehe

Sliczne wszystkie brzuszki;-) Ja nie moge sie doczekac kiedy mi zacznie rosnac:p T juz tez chce:p:p Jeszcze 1 msc z kawalkiem i zobacze na USG moje malenstwo;):):)
Ehh wczoraj tak pisalysmy o tych mdlosciach i wymiotach.. i pozniej zaczelo mnie mdlic.. dzis tez juz tak sie dzieje..;/ blee..

Witam nowa mame;)

reklama
Eh ale mnie babsztyj ****ny wrurwil ;/
Przyszly kobity oglądać mieszkanie i tamta same cudeńka o nim mówi a ja oczywiście że tu mieszkam powinnam powiedzieć , że okno do wymiany , elektryke poprawić , ze gorąco w lato a ta na mnie z morda , że same minusy mówię czy wlaściciele wiedzą . Ja się wkurzyłam i mowię , że potem na mnie będzie , że czemu nie powiedzialam to i tamto , i powiedzialam to prosze sobie oglądać i wyszlam do innego pokoju i w dupie ich mam niech mi ktos powie czemu nie powiedzialam tego czy tego . Wrrr .... ale ci agenci to kawał kłamstwa zachwala drobne poprawki a cale do generalnego remontu mieszkanie i teraz mozna rolety antysłoneczne pozakladac ( jak kogos stac to tak) paranoja ;/

Do góry