reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie umiem cytować kilku osób :w jednym poscie :p
synek w dzień nie śpi wcale, w nocy śpi z 10-11 godzin, budzi się średnio 3-5 razy w ciągu jednej nocy, jeszcze od jego urodzenia ani nocy całej nie przespałam :( a im większy tym mniej snu potrzebuje. bedzie ciężko jak z brzuchem się nawet położyć nie będę mogła, ale muszę to jakoś przetrwać ;)

reklama
sheeppy uuuu to wspolczuje :no: mi Ala przesypia cale nocki,jedynie nad ranem sie przebudzi ale daje Jej misia i smoka to pospi sobie z godzinke albo dluzej :happy:
chodziaz czasami sa noce ze sie obudzi pare razy !!

a co do cytatow to jak masz posta na samym rogu sa 3 kwadraciki ,,cytuj,, +.. i ..odp.. to jesli chcesz cytowac pare osob to klikasz na PLUSIK przy kazdym poscie ktory Cie interesuje a potem ewentualnie przy odpisywaniu ucinasz niepotrzebna zdania !!

sheeppy uuuu to wspolczuje :no: mi Ala przesypia cale nocki,jedynie nad ranem sie przebudzi ale daje Jej misia i smoka to pospi sobie z godzinke albo dluzej :happy:
chodziaz czasami sa noce ze sie obudzi pare razy !!

a co do cytatow to jak masz posta na samym rogu sa 3 kwadraciki ,,cytuj,, +.. i ..odp.. to jesli chcesz cytowac pare osob to klikasz na PLUSIK przy kazdym poscie ktory Cie interesuje a potem ewentualnie przy odpisywaniu ucinasz niepotrzebna zdania !!
oo wielkie dzięki za pomoc bo jeszcze nie jestem obeznana z tym typem forum:-)
a co do spania to już nie wiem, co robić wszystkie dzieci ładnie śpią, tylko nie moje:wściekła/y:
z dwoma maluchami to będzie straaaasznie ciężko, ale jak przetrzymam pierwsze lata to potem już będzie tylko z górki :tak:

FIRANKA - no to lipa -_- a ja tak lubię słodycze :-p ale na szczęście jeśli chodzi o jedzenie to jadam wszystko ale i jeść w ogóle nie muszę :-p jakoś dam radę :-)

OLENKA - a no ... ja mam mieszane uczucia z 1 strony czuję się nie przygotowana i pełna obaw a z 2 czuję się przygotowana jak nigdy i nie mogę się mimo wszystko już doczekać kiedy wezmę moją kruszynę na ręce :-) a to że masz humory to normalne ... mój na szczęście to niesamowicie dobrze znosi :-p

POLNA - a może chcesz przyjechać do Gdańska mnie nauczyć gotowania ? jej ... jak ja bym chciała mieć chęci żeby przy garach postać ... tym bardziej że jak już coś zrobię i mi coś wyjdzie to jestem dumna z siebie i chodzę i się chwalę ciągle :-p mam nadzieje że mała będzie dla mnie motywacją :-)

SHEEPPY - witamy witamy :-) Twój synek wygląda jak ja jak byłam malutka :-p (i to nie on przypomina dziewczynkę żeby nie było tylko ja przypominałam chłopca :-p ) a ile masz lat zdradzisz ? :-p

Do mnie mama wpadła i przywiozła gołąbki to się obżarłam :-) ...w ogóle dzisiaj to od rana jem :-p jem i ciągle jem :-p ... no ale w końcu mogę :-p i tak nie tyję :-p

SHEEPPY - witamy witamy :-) Twój synek wygląda jak ja jak byłam malutka :-p (i to nie on przypomina dziewczynkę żeby nie było tylko ja przypominałam chłopca :-p ) a ile masz lat zdradzisz ? :-p

Do mnie mama wpadła i przywiozła gołąbki to się obżarłam :-) ...w ogóle dzisiaj to od rana jem :-p jem i ciągle jem :-p ... no ale w końcu mogę :-p i tak nie tyję :-p
Wszyscy mi mówią, że wygląda jak dziewczynka, zwłaszcza teraz, bo ma włoski długie
nie obcinam mu bo to takie słodkie ;-) no i dlatego że ma uszy odstające :-D
Lat mam 21:-p
obiecałam sobie, że w tej ciąży tak nie przytyję, bo w poprzedniej przybrałam 30 kilo:szok:

sheeppy Ej nie no wkoncu kiedy sie nauczy spac ladnie w nocy :happy:a moze akurat jak sie urodzi bobasek to Niki (moe tak pisac ?) bedzie juz spal cala noc ;-)wkoncu jeszcze 8 miesiecy Jemu zostalo :-)
i masz racje napoczatq czlowiek sie pomeczy ale pozniej bedzie z gorki :tak:
Ty bedziesz miala odchowana dwojke a ja znowu bede sie bawila z pieluchami :-):-D

femme wkoncu sie nauczysz gotowac :tak:ja tez bylam zielona a teraz potrawie nawet ciastka upichcic i o dziwo wszystkim smakuja :laugh2:
podrzucilabys mi golabki bo teaz naszla mnie ochota :-)

zreszta cos mi sie okres spoznia :sorry2: i to prawie tydzien :confused:

Ja uciekam bo Ala sie obudzila wiec pasuje podgrzac obiadek ,teraz uciekla do rodzicow bo wrocili z pracy to juz troszke lzej mam :rofl2:
Dojutra Babeczki ;-)

SHEEPPY - no u mnie było tak że wszyscy myśleli że chłopcem jestem :-p a naprawdę strasznie podobna byłam jak zobaczyłam to zdjęcie to 1 co mi do głowy przyszło to co ja tam robie :-p jej taka młodziutka a już tyle za sobą ... a co do kilogramów to aż nie do wiary że przybrałaś 30kg <szok> w ogóle nie widać ! chyba że kryjesz coś w nogach :-p

POLNA - no mam nadzieje że się nauczę gotować zjadliwie :-p chciała bym żeby moje dziecko lubiło moją kuchnie :-p a gołąbków Ci nie wyśle bo mama mi tylko 2 przywiozła i już je zjadłam :-p

SHEEPPY - no u mnie było tak że wszyscy myśleli że chłopcem jestem :-p a naprawdę strasznie podobna byłam jak zobaczyłam to zdjęcie to 1 co mi do głowy przyszło to co ja tam robie :-p jej taka młodziutka a już tyle za sobą ... a co do kilogramów to aż nie do wiary że przybrałaś 30kg <szok> w ogóle nie widać ! chyba że kryjesz coś w nogach :-p
a do mnie wcale nie jest podobny :-p
6 kg mi jeszcze zostało, widać trochę po udach i pupie :-(
a teraz znowu polecę w góre :sorry2:
ps. jak wejść do galerii użytkownika, bo nie umiem tej opcji znaleźć i nie mogę zdjęć Waszych pooglądać

ojj w [pupie dobrze jak trochę jest :-) ja przybrałam tylko w pupie i brzuchu :-p a z pupy się bardzo cieszę bo uważam że trochę pupki dobrze mieć a tak to nigdy nie mogłam przytyć ... :-p a u nas nie ma chyba nawet czegoś takiego albo ja jeszcze też o tym nie wiem :-p w tym wątku wklejamy jak chcemy się czymś pochwalić :-p albo namiary na NK dajemy :-p

reklama
ojj w [pupie dobrze jak trochę jest :-) ja przybrałam tylko w pupie i brzuchu :-p a z pupy się bardzo cieszę bo uważam że trochę pupki dobrze mieć a tak to nigdy nie mogłam przytyć ... :-p a u nas nie ma chyba nawet czegoś takiego albo ja jeszcze też o tym nie wiem :-p w tym wątku wklejamy jak chcemy się czymś pochwalić :-p albo namiary na NK dajemy :-p
mi przytyło wszystko, nawet ramiona, teraz muszę się panować z jedzeniem PS idę na spaghetti :laugh2:
ja dodawałam jakieś zdjęcia tu do galerii, mam jakieś 3 albumy, ale gdzie to kurde jest:confused:

Do góry