reklama
A
Asiowo
Gość
Z tymi slodyczami to roznie...
Mi zaraz po porodzie kazali zjesc jak najwiecej batonikow w czekoladzie:-) czekolada ma magnez co wzmiacnia... :-) i zeżarłam chyba ze 4 snickersy za jednym zamachem

mniam mniam
a mała i tak najpierw wydalała smołke, a mleczko to dopiero w 3 dobie mialam chyba
Mi zaraz po porodzie kazali zjesc jak najwiecej batonikow w czekoladzie:-) czekolada ma magnez co wzmiacnia... :-) i zeżarłam chyba ze 4 snickersy za jednym zamachem

sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
oj nie,ostatnio mnie naszło na paszteciki z pieczarkami i całą noc zbierało mi się na rzygaSheeppy fajny tatuazdawno robilas ? tez kiedys bylam napalona zeby sobie zrobic ale jakos nie wyszlo
Ja juz to jutro wysle Wam mielone z grzybkami
Duzooo zdrowka zycze;-)
tatuaż na ręce to ma już hoho z 5-6 lat
a co do słodyczy po porodzie, to ja żarłam bo się powstrzymać nie mogłam
oczywiście zaraz po tym jak mi się głodówka i dieta po operacji skończyła i odstawiłam sucharki

polna_N
Mama Ali ... 2007
Sheeppy Ty najpierw napisz cos o sobie 
wsnioskuje ze mialas cesarke , dlaczego ? i czy to byla wpadka i czy kolejny bobas jest planowany i na koncu co z tatusiem ?
wybacz za moja nachalnosc
ale kazda nowa mamusia musi napisac taki skrot ze swojego zycia :-)

wsnioskuje ze mialas cesarke , dlaczego ? i czy to byla wpadka i czy kolejny bobas jest planowany i na koncu co z tatusiem ?
wybacz za moja nachalnosc

sheeppy
hoho, długa historia, dobra to piszę:Sheeppy Ty najpierw napisz cos o sobie
wybacz za moja nachalnoscale kazda nowa mamusia musi napisac taki skrot ze swojego zycia :-)
pierwsze dziecko mam z mężem a już właściwie byłym mężem, bo już przed porodem przestało nam się układać a po urodzeniu się Nikusia tylko pokazał, jaki z niego typ

jak mały miał 2 miesiące poznałam Szymona, mojego obecnego faceta, i tak już razem jesteśmy, Szymon bardzo chciał mieć dziecko, może trochę z zazdrości o męża, i teraz cieszy się jak dziecko że mu się udało

aaa no a cesarkę miałam [i cieszę się z tego

polna_N
Mama Ali ... 2007
i to 13go, w poniedziałek
Chyba w piatek ?

Twoj byly alimenty chyba placi ?
Fajnie ze jednak wszystko sie u Ciebie ulozylo No i gratuluje drugiego Bobaska ;-) a wolisz dziewczynke czy chlopca ? wsumie po N mialabys ubranka :-)
Tez mi sie podoba pomysl dwojki dzieci w odstepie roku ale w praktycze umnie bylo by fatalnie,wykonczylabym sie psychicznie

Alex.
Wdrożona(y)
POLNA jak ci sie nie chce na poczte isc to nie!!!
wybaczam....zjadlam snikersa hehe....
a i zrobilam maly postep do przodu, napisalam esa dp S z przeprosinami....jak na mnie to i tak szybko, bo przepraszam to mi ciezko przez gardlo pzrechodzi.... SHEPPY widze ze4 juz tutaj sie przenioslas... no to witam ponownie
dobrze ze wtedy mialas tylko cywilny... drugi dzieciaczek?? fajnie. ty dopiero zaczynasz swoja droge z dziewiecioma miesiacami , my tu przy koncowce jestesmy albo same upieczone mamusie juz sa,,,
sheeppy
nie w piątek,ślub był w poniedziałek
dlatego taki lipny i nieprawdziwy
teraz bym chciała dziewczynkę do pary, bo synek to zawsze się wda za tatą, a ja chcę mieć też swojego małego sobowtórka :d ale znając życie,będzie chłopczyk
ja też się psychicznie wykończę, tego się boję najbardziej i tego, że nie donoszę
bo śpię po 4 góra 5 godzin na dobę, i to z pobudkami.. nie jest łatwo
dlatego taki lipny i nieprawdziwy
teraz bym chciała dziewczynkę do pary, bo synek to zawsze się wda za tatą, a ja chcę mieć też swojego małego sobowtórka :d ale znając życie,będzie chłopczyk
ja też się psychicznie wykończę, tego się boję najbardziej i tego, że nie donoszę
reklama
Alex.
Wdrożona(y)
polna ach zaliczam was do swierzo upieczonych z stazem
musialam wstac bo jakby inaczej...listonosz nie przyszedl a tak liczyalm na ciebie
i nic. SHEEPPYa co ty tak krotko spisz? odpoczywac teraz musisz