reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sheeppy 30 kg to sporo... ja mam teraz 9 na karku, ale u mnie to strasznie widac bo jestem niska (158cm ) taki pulpet sie ze mnie zrobil...oj z synkiem to masz ciezko..... ja wlasnie pilnuje mojej siostrzenicy i jest tak grzeczna ze o niej zapominam:) FEMME ty obrzarciuchu, ostatnio polnej kazalam dac troche kurczaka i nic to moze ty teraz sie ze mna podzielisz.... hmmm.

reklama
sheeppy galeria zdjec ktore dodalas jest po prawej stronie ... musisz kliknac nad trzema zdjeciami Galerie babyboom... wowczas przejziesz do swojej :)

Nie wiem :-p ale podejrzałam Cię na fotce to jednak Twój mały nie jest taki do mnie podobny :-p i faktycznie jak dziewczynka ale to przez włoski i przez to że no jest śliczny :-p śliczny teraz ale kiedyś przystojny będzie i te oczy ! :-p ... no a co do Ciebie moja droga to ty już nie chudnij ! szczuplutka jesteś i nawet jak Ci zostanie po tej ciąży to nic się nie stanie :-p

OLENKA - już pisałam że wszystko zjadłam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sheeppy 30 kg to sporo... ja mam teraz 9 na karku, ale u mnie to strasznie widac bo jestem niska (158cm ) taki pulpet sie ze mnie zrobil...oj z synkiem to masz ciezko..... ja wlasnie pilnuje mojej siostrzenicy i jest tak grzeczna ze o niej zapominam:)
9 kg to malutko dla mnie malutko hehe ja się modlę żeby 20kg nie przekroczyć tym razem :-p

sheeppy galeria zdjec ktore dodalas jest po prawej stronie ... musisz kliknac nad trzema zdjeciami Galerie babyboom... wowczas przejziesz do swojej :)
dzięki wielkie :-)

Nie wiem :-p ale podejrzałam Cię na fotce to jednak Twój mały nie jest taki do mnie podobny :-p i faktycznie jak dziewczynka ale to przez włoski i przez to że no jest śliczny :-p śliczny teraz ale kiedyś przystojny będzie i te oczy ! :-p ... no a co do Ciebie moja droga to ty już nie chudnij ! szczuplutka jesteś i nawet jak Ci zostanie po tej ciąży to nic się nie stanie :-p
aa, bo ja fotkę podałam gdzieś tam :tak: tyle się namęczyłam żeby schudnąć i znowu w górę :p narazie 46,8 czyli 80 deka przybrałam :laugh2:

sheepy witaj wsrod nas :) a jak relacje malego z ojczymem? :)
teraz się stara... mały na niego już mówi tata :-) przytula się i daje buziaki bo barkuje mu kontaktów z facetem, z ojcem. jak się poznaliśmy też był dla niego świetny, udawał idealnego tatusia
mieliśmy mały kryzys kiedy to naprawdę go nie szanował, ogólnie wiem, że nigdy go nie pokocha
kiedyś mówił że nie da mu odczuć, że jest gorszy niż nasze wspólne dziecko, że będzie ich traktować na równi, ale potem tyle gorzkich słów usłyszałam, że nie wierzę w to :no:

NETGIRL - ojj jem dużo więcej :-p tyle że pomnie nie widać ... ja kiedyś jak chciałam przytyć to jadłam 3 obiady dziennie mnóstwo słodyczy i oczywiście objadanie się na noc i nic ... dlatego się cieszę że dzięki ciąży nabrałam kobiecych kształtów :-)
A ile ty masz wzrostu ?

Czesc dziewczynki:-)
przepraszam, ze prawie tydz sie nie odzywalam.. nie mialam czasu - same wiecie.. Adam wrocil jednak wczesniej i jestem juz mega szczesliwa i nic wiecej do szczescia ie potrzebne.. co za tym wszystkim idzie nie mam zbyt wiele czasu dla Was :-(
a widze, ze mamy nowa mamusie wsrod nas:-) sheeppy witaj wsrod nas:-)

ojj, widze, ze mowa o kg:-p Ja tez sporo przytyłam w ciązy a zawsze mialam z tym problem:-p zostalo mi jeszcze 8kg i to bardzo widac, bo do zadnych gaci sprzet ciazy nie wchodze:baffled:
Mąż włąsnie pojechal do bratowej po mojego wioslarza i od dzis biore sie za siebie:-) Mysle, ze ten sprzet jest idealny na mój brzuchal, wielkie uda i utracone miesnie:-p:-p:-p

Sheeppy witaj wśród nas... mam nadzieje że nie tylko dzisiaj jesteś taka aktywna... oby tak dalej:tak: no i gratuluje ślicznego synka, i kolejnej fasolki :tak::-)
Baska a miałyśmy sie cieszyć razem :-p a tu ty a raczej twój wywinął numer i szybciej przyjechał... Mój Kacperek nie chce szybciej do mamusi :sorry2:
Netgirl ty to lepiej o swojej wadze nie pisz bo pamiętam zdjęcia jakie wstawiałaś jaka ty chudzinka jesteś...
Famme a ja mam duuużo gołąbków w lodówce ale leżą sobie spokojnie, a dziś mi sie gotować nie chciało to pizze zamówiliśmy... kto wie, może ostatnia na długi długi czas :dry:

A u mnie od wtorku siostra była i ddzisiaj pojechała :-( i nudno mi teraz... ale we wtorek chyba znowu przyjedzie :rofl2: a za tydzień moi rodzice przyjadą... no i może mały w końcu sie zdecyduje na ujrzenie tego świata,aleboje sie że będe chodzić tak jak Angel... wieczorami mam skurcze, ale kilka i konic... na dodatek brałam tabletki na te zapalenie i nie wiem co z czopem bo cos jakby było ale mało i nie wiem czy to nie od tych tabletek... :nerd:

KasiaF87
dopóki się fasolka nie urodzi mam czas na siedzenie przed komputerem
zobaczymy co potem :tak:
co do czopu, bo czytam że coś ruszyło, to tabletki nie powinny mieć wpływu, brałam w 9 miesiącu przeróżne antybiotyki, a ruszyło się swoją drogą
widzę, że tylko tydzień Ci został, może to już na dniach:confused::-)

reklama
Sheeppy tak jak ja, w ciąży miałam duuużo czasu ale zastanawiam sie jak to będzie po :-p
A co do czopu to właśnie chodzi o to że ostatnio w szpitalu załapałam infekcje dróg rodnych i mi tabletki dopochwowe przepisali... i mi sie wydzielina zmieniła i nie wiem czy to efekt tabletek czy to czop tak lekko sie odrywa...
Tylko tydzień został ale żadnych objawów nie mam :-( a już bym tak chciała te malutkie nóżki i rączki całować...

Pusto tu dzisiaj (weekend sie zaczął) więc ide spać... miłej nocki

Ostatnia edycja:
Do góry