reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika ja kompie mała w Oilatum i nam ta lekarka do której chodzimy prywatnie powiedziała,żeby na początek wlewać 1 nakrętkę bo pół to za mało,ja kupuję te pół litrowe bo najtaniej wychodzą,a poza tym to im Alanek będzie starszy tym więcej będziesz musiała lać tego. Ja w tej chwili leję 2 nakrętki...Niki od maleńkości miała zamoczone uszka i w wodzie,nie wiem czemu jak miała suche uszka zaczynała się wiercić i odwracać głowkę...byle tylko były w wodzie...

reklama
Witam witam :-)
No lista trochę rozbudowana no ale cóż ... :-p ja w ogóle boje się szpitali itp (za dużo horrorów się naoglądałam :-p ) więc podejrzewam że i tak spać nie będę ... dlatego muszę mp4 mieć to sobie wszystkie możliwe filmy przez ten czas obejrzę :-p zresztą mi łatwiej zasnąć jak coś oglądam :-) a taka maska do oczu to by się u mnie nie sprawdziła bo nie mogę mieć nic ograniczonego bo bym szału dostała jak bym oczy otworzyła a tam ciemność :-p
No i oczywiście wodę i jedzenie obowiązkowo :-p

... co właściwie można jeść w szpitalu ? :-p słodycze dozwolone ? :-p

hehe no na drutach to ja robić nie umiem :-p ... no u was to zapewne lepsza opieka :-p u nas lepiej mieć wszystko swoje bo może i by dali w szpitalu ale nie chce wiedzieć w jakim stanie :-p
Cholerka ja to bym sobie wzięła najchętniej torbę słodyczy wodę i tyle :-p

Femme nie wolno jeść po porodzie jakichkolwiek słodyczy,ewentualnie możesz biszkopty,bo po reszcie dziecko może mieć zaparcia,kolki i wzdęcia i uwierz mi ( wiem po sobie) nie ujedziesz i będziesz na rękach nosić,a przyzwyczaić jest bardzo łatwo... Kurde Małej wychodzą następne zęby i nie chce spać w nocy sama tylko ze mną,przytulona,bo jak przestanę ją obejmować to budzi się z rykiem:baffled::baffled::baffled:...boli mnie cały krzyż bo całą nockę przespałam na jednym boku:dry::baffled:

teraz to dopiero zaczynam zauwazac ze wszystko juz niedlugo sie rozwiaze.....femmka my juz niedlugo mamuskami zostaniemy..........a ja jakos do tego przygotowana nie jestem. kupilam wczoraj sukienke na wesele. i wpadlam w takie kompleksy....eh..... tyle ciuchow naprzymierzalam i we wszystkim wygladam tak strasznie grubo. no beczka normalnie. teraz to sie poklucilam z S i niewiem co robic. jakis totalny dol mnie zlapal, bo na niczym mi juz nie zalezy. moj ma juz dosyc moich humorow, ja zreszta tez. zachowuje sie czasem jak kretynka. a przez moja dume to wszytko trace. ja to sama widze i nie potrafie tego naprawic, bo duma mi na to nie pozwala.(S tak powiedzial i ma racje) JAKIE TO WSZYSTKO POPIERDO****

witam !!

nie sposob mi was nadrobic nie wiem o co chodzi co wczesniej pisalyscie... znaczy troszkie poczytalam ale i tak nie da sie tego zapamietac....

A u mnie Dzidzia wyciela pisikusa i bedzie jednak chlopak:) :-)nawet imienia nie mam:-(Ale adas moj jest dumny i jak paw nastroszyl swoje piorka jak sie tylko dowiedzial:-)

A ogolnie u mnie jakos sie nie uklada w zwiazku nie mozemy sie doadac ... bo nie rozmawiamy z soba... ja jakos nie moe sie przelamac by z nim normalnie pogadac .. nie ciesze sie tak jak kiedys...i patrze na to zupelnie z innej perspektywy... nie wyem czy to wszystkos ie tak pozmienialo przez ciaze... dziwnei mi teraz bo czuje sie samotna... i Adam sie czuje samony... jak bysmy nie byli para...dzis moze sie jeszcze z nim dogadam..a jak nie to zostane sama z dzidzia...

dzis sprobuje was podczytac co ta wypisujecie:p

OLENKA no tak ty zaraz bedziesz miala swoje malenstwo i waga sie nei przejmuj .... poprostu te wszystkie ciuchy sa dziwne i tak pogrubiaja:p ...

Witam,witam :-) ja dzis mam roboli na budowie i ciagle przy garach stalam :crazy:
naszczescie juz po obiedzie,pozmywane i Ala spi wiec mam fajrant :rofl2:
Pogoda do dupy ,ciadle pada deszcz a musialam zapakowac Ale do wozka i pojechac z Nia do sklepu po olej bo nie mialam na czym usmazyc kurczaka:no:

femme nooo liste to Ty masz dlugaaaa :-) proponuje zabrac do jedzenia MACE- ja tam nie bardzo lubialam biszkopty a jak juz to moczylam sobie je w przeroznych jogurtach :-)

Olenka jak Cie czytam to widze siebie przed porodem :-)
tez miala takie humory :sorry2: ale zawsze wieczorem szlam do P go przepraszac i sie lasic do Niego :happy: radze Ci panowac nadtym bo jak urodzisz to tez bedzie Ci ciezko i do sprzeczki bardzo latwo dochodzi :sorry2:

polna to jest ten problem ze ja nie potrafie.... on jak juz chce ustapic to wtedy ja sie zdaze wkorzyc i mam go w dupie. nawet jak mnie przeprasza i chce przytulic to ja go juz odtracam. jestem ciezka do skumania jak niewiem!!!1 polna jak juz jestes w transie to mozesz i mi obiad zrobic.... glodna sie zrobilam a chceci do pracy nie mam. albo wyslij poleconym kawalek kurczaka:)

Madzia eeeee tam w kazdym zwiazku sa gorsze dni i widac u Was teraz taki jest !! nadodatek Jestes w ciazy i jest trudniej zapanowac nad swoimi uczuciami !!
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy :happy:
Gratuluje chlopczyka :-)kolejny suprise :rofl2:

Olenka taaaa do poczyta mam 4 km wiec zapomnij ze Ci wysle :-p
zrob sobie zupke chisnka :-p:laugh2::-)
moze sobie kup worek treningowy i rekawice boxerskie i tak bedzie wyladowywala swoja zlosc to moze bedziesz milsza dla S :sorry2::happy:

reklama
Witam młode mamusie :D
widzę że dyskusja się toczy zawzięta na temat jedzenia, a ja cholera nie mam nic w lodówce, jestem z synkiem chora więc zakupy odpadają :( z chęcią również przyjmę przesyłkę poleconą z kurczakiem :D możecie wysyłać :p

Do góry