reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja cały czas kupuje ciuszki używane, Zuzia moze na całą garderobę ma z 6 ciuszków nowych. Zresztą ja tez się ubieram w sh i jest super

Co do puszczania krewki z nosa , to u Zuzi tez to się zdażyło jak była przeziębiona

reklama
Ja bym wolała już kupić to co najważniejsze i mieć z głowy. ;p
Szczególnie, że u mnie prawie wszyscy w rodzinie to wcześniaki, więc chciałabym dmuchać na zimne. Ale mój M. tego nie rozumie. :crazy:

Cześć wszystkim ;) My własnie wrocilismy ze spacerku tak fajnie na dworku jest czym oddychać:tak: I Kuba oszamal 2 plasterki szynki jestem w szoku :szok: bo nie potrafi gryzc a tu proszę bardzo szyna zniknela ;)

natalia ja do tej pory mam problemy z pamiecią od kiedy zaszlam w ciązę -.- irytuje mnie to strasznie tym bardziej, że ta cholerna szkoła jeszcze. Do tego jeszcze mega stres w kazdej sytuacji ;/ Ale dzisiaj zainwestowalam w lecytyne i persen. Mam nadzieje, ze pomogą choć troszke.

Miłego wieczorku ;*

no tak nikt mnie nie pamieta tutaj bo dawno nie pisałam ;)

Mam 19lat. Jestem mamą połtora rocznego łobuza Jakuba ;) Mały rośnie zdrowo i jak na drożdżach. Mam też męża Rafała, ktory obecnie siedzi zagranicą (tam pracuje). Mieszkamy troszke u moich rodzicow troszke u tesciow, ale mamy zamiar kupic mieszkanie lub cos wynajać. Obecnie zmagam się z liceum, które powinnam już skonczyc, ale jakos tak wyszło inaczej:sorry:
Ktoś chce wiedziec cos wiecej? :)

salom a dawno tu pisalaś? bo ja Cie nie pamiętam :-)
ale miło że wpadłaś ponownie , dużo tu nowych osób więc pewnie nie znają Cię , no a starsze bywalczynie w wiekszości się wykruszyły

kasiek pamietam ;p musimy sie kiedys spotkac na basenie z dzieciaczkami, bo czasem przyjezdzamy ;) No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;)

ViKamcia no dawno dawno. Na pewno jak bylam w ciązy i chwile po porodzie się udzielałam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szalom mam kuzynkę w Twoim wieku też z dzieciaczkiem ona za Dęblinem mieszka:) spoko chętnie

Staraj nie pisać się posta pod postem jeśli nie minęła godzina od poprzedniego używaj edycji:)

reklama
Do góry