reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja cały czas kupuje ciuszki używane, Zuzia moze na całą garderobę ma z 6 ciuszków nowych. Zresztą ja tez się ubieram w sh i jest super

Co do puszczania krewki z nosa , to u Zuzi tez to się zdażyło jak była przeziębiona

reklama
Ja bym wolała już kupić to co najważniejsze i mieć z głowy. ;p
Szczególnie, że u mnie prawie wszyscy w rodzinie to wcześniaki, więc chciałabym dmuchać na zimne. Ale mój M. tego nie rozumie. :crazy:

Cześć wszystkim ;) My własnie wrocilismy ze spacerku tak fajnie na dworku jest czym oddychać:tak: I Kuba oszamal 2 plasterki szynki jestem w szoku :szok: bo nie potrafi gryzc a tu proszę bardzo szyna zniknela ;)

natalia ja do tej pory mam problemy z pamiecią od kiedy zaszlam w ciązę -.- irytuje mnie to strasznie tym bardziej, że ta cholerna szkoła jeszcze. Do tego jeszcze mega stres w kazdej sytuacji ;/ Ale dzisiaj zainwestowalam w lecytyne i persen. Mam nadzieje, ze pomogą choć troszke.

Miłego wieczorku ;*

no tak nikt mnie nie pamieta tutaj bo dawno nie pisałam ;)

Mam 19lat. Jestem mamą połtora rocznego łobuza Jakuba ;) Mały rośnie zdrowo i jak na drożdżach. Mam też męża Rafała, ktory obecnie siedzi zagranicą (tam pracuje). Mieszkamy troszke u moich rodzicow troszke u tesciow, ale mamy zamiar kupic mieszkanie lub cos wynajać. Obecnie zmagam się z liceum, które powinnam już skonczyc, ale jakos tak wyszło inaczej:sorry:
Ktoś chce wiedziec cos wiecej? :)

salom a dawno tu pisalaś? bo ja Cie nie pamiętam :-)
ale miło że wpadłaś ponownie , dużo tu nowych osób więc pewnie nie znają Cię , no a starsze bywalczynie w wiekszości się wykruszyły

kasiek pamietam ;p musimy sie kiedys spotkac na basenie z dzieciaczkami, bo czasem przyjezdzamy ;) No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;)

ViKamcia no dawno dawno. Na pewno jak bylam w ciązy i chwile po porodzie się udzielałam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szalom mam kuzynkę w Twoim wieku też z dzieciaczkiem ona za Dęblinem mieszka:) spoko chętnie

Staraj nie pisać się posta pod postem jeśli nie minęła godzina od poprzedniego używaj edycji:)

reklama
Do góry