reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek - już obiecałam, że wrzucę w tym tygodniu, tylko muszę się dogrzebać do aparatu (pojęcia nie mam gdzie się schował:|)

Powiedzcie mi dziewczyny, czy miałyście w ciąży problemy z pamięcią? Ja zawsze miałam skleroze, ale teraz mi się tak nasiliła, że zapominam o wszystkim :|

reklama
Sali raz Mu się puściła krew, ale od tego czasu codziennie rano ma pod nosem zaschniętą krew albo smarka takimi czarnym z krwi glutami (przepraszam za opis :-p) i lekarka stwierdziła, żeby zrobić badania... Wolę sprawdzić. A w sumie Twoja córka ma 3 lata, a Tymek ledwie rok skończył i ponoć takie przypadki, to się zdarzają później.

moj brat przez dwa lata po kazdym wysilku mial krwawienie z nosa i w nocy tez... okazalo sie ze od alergi puchnie mu tak zwany - Migdałek Gardłowy- musial zostac wyciety... od tego czasu nic a nic :)
Migdałek gardłowy – Wikipedia, wolna encyklopedia

Asinka jesli moge spytac jakie testy robilas malemu? tylko krwi? bo pamietam ze moj brat mial robiona krew ale takzde wkladali mu kamerke do nosa (bez znieczulenia nie bolalo) i ogladali co on tam w nosku ma :) a z krwii wyszlo mu tylko ze ma toszke za malo zelaza :)

Pam miał robioną tylko krew, ale oprócz morfologii jeszcze jakieś 2 wskaźniki krzepliwości krwi. Na razie nic więcej. Lekarka mówiła, że później najwyżej do laryngologa, jakby coś źle wyszło. Zobaczymy jutro...

Dobra, ja na razie uciekam, kąpać mojego Małego Smrodka, a później kolacja i nyny, więc wrócę jak będę miała chwilę dla siebie :-)

natalia a Ty kiedy masz wizyte u gina? będzesz szła na przezierność?
i wogóle byłaś juz na jakimś usg?

dziewczyny z tą krwią z noska to współczuję moje dzieci tego nigdy nie miały ..
sali skrzepy.. o matko musiało to straznie wyglądać!

Pam miał robioną tylko krew, ale oprócz morfologii jeszcze jakieś 2 wskaźniki krzepliwości krwi. Na razie nic więcej. Lekarka mówiła, że później najwyżej do laryngologa, jakby coś źle wyszło. Zobaczymy jutro...

Dobra, ja na razie uciekam, kąpać mojego Małego Smrodka, a później kolacja i nyny, więc wrócę jak będę miała chwilę dla siebie :-)
\

mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :) ja nie wiem jak system zdrowia dziala w polsce dawno nie bylam :)

Huhu, jaka dzisiaj nuda. ;x
Szukam na internecie jakiś rzeczy dla małej, bo jak na razie mam tylko 2 pary krótkich bodów. :szok: Wszyscy twierdzą, że mam jeszcze czas.
Trzeba iść z psem, a straszny ból brzucha mi dokucza. :-(

reklama
Aurelka mi koleżanka wszystko ze szmat przyniosła bo pracowała i do roku miałam dziecko ubrane z metkami dzisiaj z siostrą męża byłam i też nowiutkie bodziaki kupiła

Do góry