reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek Tymek był w zeszłym tyg przeziębiony i miał gorączkę do 38,5 stopnia i puściła Mu się krew z nosa, tak bez niczego. Także dostał skierowanie na badania krwi i krzepliwość. Aż się boję...
Pam szczerze współczuję, ale naprawdę musiało boleć. A swojego to kopnij z tego gipsu, może zauważy wtedy :-p

reklama
Pam waritka:p

Natlka dzięki:) Mam @:p:p Ale winko obalimy:p Masz już brzuszek widoczny??

Malwina
ja miałam takie na studniówkę i w sumie nie mam zdania bo wtedy były jeszcze modne sukienki z gorsetami i mi sie trzymało

Asinka na pewno będzie ok:)

pam powaznie musiałas mieć z tą nogą w takim razie , mój D złamał w kostce z jaukieś 4 msc temu i miał najpierw szynę bo miał zbyt spuchniętą nogę , no i później gips na 6 tygodni , teraz ma rehabilitacje na nogę bo jeszcze nie do końca może nią ruszać ale juz jest coraz lepiej
malwina mi się zdaje że te sylikonowe nakładki jedynie obciazaja biust i wygląda na bardziej obwisły , jak będziesz tańczyć będziesz się czuła jakbys miała co najmniej 2 rozmiary większe(cięższe ) piersi i będą Ci zwisać :-p do tego na zdjęciu strasznie piersi sa sciagniete do srodka :/ i wyglądają na bardzo zniekształcone

Asinka mnie tez kusi ale za duzo osób juz tak ma...mi sie podoba jak Pati Kazadi zawsze ma fryzure zrobiona;)
Co do krwi z nosa to nie mów ze po jednym krwotoku mu robisz badania??
Kaja ostatnio w nocy miala taki krwotok ze az wymiotowała takimi skrzepami...byłam u lekarza i okazało sie ze ma zapalenie gardła a krew z nosa przy tym wirusie sie zdarza i nie jest niepokojaca...no chyba ze Twojemu Tymkowi czesto leci to co innego ale ja bym po jednym razie nie panikowała.

Sali raz Mu się puściła krew, ale od tego czasu codziennie rano ma pod nosem zaschniętą krew albo smarka takimi czarnym z krwi glutami (przepraszam za opis :-p) i lekarka stwierdziła, żeby zrobić badania... Wolę sprawdzić. A w sumie Twoja córka ma 3 lata, a Tymek ledwie rok skończył i ponoć takie przypadki, to się zdarzają później.

No wrocil... strasznie przepraszal mnie od progu prawie na kolanach.... no dobra niech mu bedzie :p czekolade przyniosl to jest git :p

Kasiek - wg mnie widać mi już brzuchol, ale mój mówi, że normalnie wyglądam (on tak zawsze mówi). Na pewno przytyłam, więc coś mi urosło (chociaż w 80% jest to biust:p)
ViKamcia - dokładnie tak wyglądałam - jakbym musiała powoli cycki z kolan zbierać;) takie się zrobiły... obwisłe śmiesznie.
Sali - poza tym Tymon teraz jeszcze jest pod czujnym okiem przyszłej teściowej (czyli mnie), więc Asinka koniecznie musi mu robić badania ;) Chociaż na pewno mój przyszły zięć żadnych problemów z krwią nie ma, w końcu to chłop jak Dąb :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry