reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asinka mam nadzieję, że wyniki będą dobre :tak:

kasiek ja też w lumpku Zuzce ciuszki kupuję. Tzn kiedyś częściej kupowałam a teraz to już ciężko coś znaleźć. Jak nic nie znajduję to allegro jeszcze zostaje ;-)

Aurelka też wolałam mieć pokupowane, bo później to ciężko wszystko na raz kupić, a tak sobie co miesiąc coś pokupować i tak się uzbiera całą wyprawkę.

szalom jak to nie potrafi gryźć? dlaczego?

U nas plany się jednak pozmieniały. W imieninki Zuzi pojedziemy do kina do Madagaskar i później na kulki, a do Zoo pojedziemy jednak we wrześniu, bo tak wszystko na raz to ciężko w jednym miesiącu. Mam nadzieję, że we wrześniu będzie jeszcze ciepło i damy radę pojechać. :tak:

reklama
ViKamcia - ja juz po 2 USG, po poronieniu mój lekarz stwierdził, że początek ciąży musi dokładnie monitorować. Na kolejne idę za 2 tygodnie, czyli już pod koniec pierwszego trymestru. Nie myślałam nad tym badaniem szczerze mówiąc... ale przedyskutuje to z moim Sz. - on pewnie stwierdzi, że panikuje i że na pewno wszystko jest OK.

Dobrze, że nie tylko mnie męczy skleroza - dzisiaj spaliłam cannelloni (pierwszy raz w życiu) - bo zapomniałam, że włożyłam je do piekarnika. Właściwie, to w ogóle zapomniałam, że obiad robie:|

anetka młody jak mial te 5-6 miesiecy dawalo mu się zupki z kawalkami i wymiotowal nie potrafil sobie z tym poradzic. I tak mu zostalo do tej pory. Wszystko musi byc przemielone na gladka papke. Porobilismy mu rozne badania i wyszlo tyle że ma anemie. Dajemy mu żelazo. Bylismy tez u gastrologa i mamy skierowanie na usg i w kierunku alergii. Ale oczywiscie na NFZ trzeba miesiac czekac ;/ usg na 23 sierpnia.

Anetka i tak fajnie Zuzi imieniny się zapowiadają:) Ja wczoraj byłam i dzisiaj i DOmka ma extra 3 pary spodni i 2 bluzy:)

Natalia
a masz foty z USG uwielbiam oglądać takie zdjęcia:) Od razu wspomnienia:)

Kasiek - pierwsze zdjęcie mój Sz. nosi w portfelu, a drugie jego tata zabrał do swojego gabinetu - chyba chwali się pacjentom, bo to pierwszy wnuk/wnuczka. Ale ja już prowadzę kampanię na rzecz odzyskania zdjęć Fasoli, bo samo gadanie do brzuch mi nie wystarcza.

szalom witaj, mi sie cos tam twój nick kojarzy :-)
natalia hehe no to odzyskuj i nam pokaz :-)

U mnie dzieciaki juz daaaaawno spią a ja wpadam do was tez przed snem ;-) zaraz mykam pod kołderke :-)
dobranoc :-)

reklama
Hej pozną porą. niedawno z ogorkami skonczylam walczyc i tylkmo je pokisilam. jutrto czas na salatki. juz mam ich dosc. niedobrze mi jak poomysle ile mam jutro krojenia i obierania ;/
Ale zimą bed a jak zanalazł :)

Malwina te sylikonowe wkladki/staniki too wedlug mnie malo pomagają. ja nie uzywalam. ale moja kuzyka i siostra Ł tak. Moja kuzynka biust spory i wyglądala w tym cudzie jakby miala coś nie tak z biustem. tak jej smiesznie podnosiło, ale dama gora cycka wyskakiwala. Na wesele w tym poszla. zdiela po pierwszej piosence i bust miala wolny. tzn zakryty kiecką. a siostra Ł to miala tak mały niust ze zalozyla to to cudo dla powiekszenia. Mowila ze upocila sie w tym strasznie.

Asinka kciukersy za wyniki Tymona.Dla mnie czesto krew leci z nosa. wyniki w poprządku. no a bywa tak ze kichne lyb kaszlne i krwotok. a podczas @ co sie dzieje. z kazdego mozliwego "ujscia " wylatuje.

Aurelka ja mlodziezy mojej ciuchy w ciuchlandach kupuje. nie raz nowiutenkie za smieszne pieniądze przynosze. A jak bylam w ciązy to tez kupowialam z wyprzedzeniem. Wolalam miec wszystko wczesaniej niz np urodzić wczesniej a tu kicha.. niema w co dzieciaczka ubrac.

Szalom witaj. jakiegos fejsa lub nk posiadasz??? jak tak to tradycyjnie.. daj linka :)

Ja sie chcialam pochwalić ze dziś autem jezdzilam. No myslalam ze w gacie narobie z podniecenia :D hahahahaha. na wioche jechalismy po ogorasy. no i do ł mowie ze teraz ja. on patrzy jak na kosmite. no ale sie przesiedlismy. chcial mi dac odpalone auto..ale nie. no kurde.. mam sie uczyc to co? instruktor bedzie mi samochod odpalał?? ja chcialam od początku sama. Ł tylko tlumaczył. i jechalam. wjechalam na podworko, zakrecilam. nawet wycelowalam miedzy traktor a drzewo.:D wyjechalam, zatrzymalałam sie. dziury omijalam. maaaaaaaaaaaatko taka jestem z siebie dumna jakbym niewiem co osiągnela. No poem do kuzynki zajechalam. a co!! jak chwalić sie to na calego :) ale doopa. nikt nie widzial jak wjezdzalam hahahah. i nie zachwycali sie ze mną :)

i kurde.. ja chce jeeeeszcze :)

Do góry