reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Łojoj, jaka tu produkcja,a ja mam taaaakie tyły...

Przedewszystkim witam wszystkie nowe mamusie:-) Narazie nie jarzę która to która i co z nią związane ale może załapię:-p.

RENATA ja dziś wspominałam z M moją pierwszą naukę jazdy jak mało na krzyżówke nie wiechałam bez zatrzymania, a miałam tylko skręt w prawo i lewo, drogi na wprost brak, a ja kurcze zamiast zwolnic to sobie wskoczyłam i prawie prosto w znak bym wjechała, ale się zatrzymałam jakoś na środku:-p. No i dziś na M chrzestna oświadczyła że w sobote prawko zdała, mając ok 50... Od marca chodziła i nikt oprócz synów i męża nie wiedział:-p.

reklama
Łoooo matko a Tu co się dzieje??? ja jak zwykle 3 dni za murzynami:-D
Witam wszystkie nowe mamusie:) stare też,żeby Wam przykro nie było:-p humor od rana dopisuje chyba dlatego,że po rower jedziemy i na zakupki:-)
szalom jaki duży brzuch miałaś :-p a ten pan z wąsem na ślubnym zdjęciu to na tirach nie jezdzi...????:sorry:

hej porannie. z kawą siedze. musze bo glowa opada. no czuje sie jakbym nie spala.

KasiaF ja sie zastanawiam jak ja bede jezdzic np po miescie. bo po polnych drogach, lub takich malo uczeszczanych to luuuuzik. jak nic nie jedzie z naprzeciwka. no ale mijania sie np z pks-em nie wyobrazam sobie. u nas te wieksze auta nie mają zwyczaju zjezdzania.

i korzystanbie z lustewrek.. nooo matko. tyle rzeczy na raz trzeba robić..

Dzieci Poznań przpominam sie :)

Dzień dobry z rana :)

Dzieciaki juz po śniadaniu, ja tez w sumie :p Oglądają reksia :-)
Ale zaraz wyjrzymy na dwór bo pielgrzymka u nas na wsi i dzieciaki chcę zobaczyc jak będa niedaleko przechodzic, akurat widac tamtą drogę :tak: edit. no i 6 grup juz poszło hehe a dzieciaki w oknie :-D
szalom ja nk niestety nie mam :baffled:

Ostatnia edycja:
Produkcja tu jak niigdy ;-) dziś znowu będzie upał na dworze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niech ta pogoda się pogorszy , choć tylko u mnie żebyście Wy miały słoneczko:-D:-D:-D A mnie wczoraj coś skurcze brały P. myślał ze rodze , zmęczony po robocie godzina godzina ok 23:00 oczy mu się zamykają , mówie mu żeby szedł spać bo nie rodzę, ale co ty twardo leżał i czekał , poszedł spać dopiero jak ja się uśpiłam :-D:-D:-D:-D

Asinka
Wysłałam zaproszenie na fb :-)
Pam Tobie również wysłałam zaproszenie :-) Ale masz z tą nogą nie ciekawie brr ..
Szalom Witaj . :) Widzę że bobas pojawił się przed 18nastką . Tobie też na fb zaproszenie wysłałam :tak:
Anetka Tak czy tak , Zuzia i tak będzie zadowolona :tak:
Natalia mój P też pierwsze zdjęcia w portfelu . Ale tu zdążyłam wrzucić z tego co pamiętam . ;-);-)
RenataT Gratki za jazdę ;-);-);-) Najgorsza jazda w mieście :) Ale kiedyś jak zrobisz prawko będzie to śmiesznie proste :-p:-p Głosik standardowo oddany;-)

A ja zjadłam bułeczkę , ale jeszcze mi mało , idę do kuchni :tak::tak::tak:
Milego i slonecznego dnia dziewuszki ; **

Heloł

Ja rewolucje żołądkowe mam... eh, normalnie mnie to wykończy, czymś się struła chyba wczoraj:baffled:. Młody już w przedszkolu, M jeszcze w pracy, a ja netuje sobie, póki mężula nie ma, jak wroci to ide z nim spaciu bo kawe wypiłam ale pogoda do bani i i się strasznie spac chce...

reklama
Witam mamusie których nie znam.
Szalom wysłałam zaproszenia.;-)

Kurde nie mam kiedy nadrabiać mały pokazuje kto rządzi w domu a niestety nie da się mu postawić hihi i trzeba ulegać. Ma tyle energii ze nie wiem czasami się śmieje że podkrada kawę chyba. obudził sie na jedzenie o 4:30 i po tym spal chyba 1,5h i koniec. Ciągle gaworzy jakby coś ciągle opowiadał. Nawet jak jest głodny to nie płacze tylko głośno krzyczy jak nie ''agu'' to ''me'' albo ''gii''. Ja oczywiście teraz przy nim nie mam czasu zjeść nawet. Jem w biegu co wpadnie nawet nie mam co myśleć o ćwiczeniach żeby brzuch zrzucić bo jak niunio wieczorem idzie spać to ja padam i zasypiam i nie ma zmiłuj żeby mnie obudzić. U nas od wczoraj się chłodniej zrobiło. Spadam robić małemu mliko. Miłego dnia dziewuchy. Żeby nie było to was podczytuje ;d

Do góry