reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pam oo bardzo fajna akcja :tak: super, że też się przyłączyłaś.

Nuuuśka ale jesteś ładna. Również zazdroszczę figury.

reklama
a co Ty masz do swojej fogury ? Bym Ci sie na zywo pokazala, to nie wiem czy tak bys chciala :blink: Kazda z Nas jest piekna niezaleznie od tego czy ma o 2 kg za duzo czy za malo i mnie nie denerwuj takim pisaniem :angry: bo zobaczysz ;)

do mojej to mam duzo :p duzo za duzo :p ochudzam sie a tu prosze... V poszedl do sklepu i kupil mi czekolade bo " masz @ i tak smutno wylgadasz"... I jak tu go nie kochac?

a co zobacze? :p ja sie nudze chetnie cos zobacze heheh:-)

Nuuuśka piękna Mamuśka z Ciebie :-) I faktycznie, figury pozazdrościć...
Pam u mnie też dużo za dużo, a jeszcze teraz ciąża i chyba nigdy tego nie zrzucę :sorry2: Kochanego masz V, ale mój robi to samo. Idzie do sklepu i zawsze jakiś batonik, a ja się odchudzam (odchudzałam :-p)

o raju jak dużo do czytania:szok:
witam wszystkie nowe mamusie:) tyle nowych i ślicznych mam ze nie moge skojażyć która to która po nicku he ale ja ostatnio słaba pamięć mam
nuśka ty to masz super oczysska:)
renata T no własnie nikola jeszcze nie chodzi wiec nie rozumiem czego sie mnie tak czepiają dopiero 25września kaczy rok

a ja dzisiaj pojechałam do koleżanki z gimnazjum (ma sunka o 3tyg młodszego od niki) bawili się fajnie ale o kazda zabawkę się kłócili i wyrywali se zabawki z rąk he jedno zaczyna raczkować drugie chodzić super widok:)

Witam
ja na chwile bio niedawno wrocilam z pracy, dzis znalazlam i juz pracowalam ale szukam dalej bo ta mi sie nie widzi:no:maly caly czas mnie szukal i poplakiwal:-(
Witam nowe mamy:-)
EVISIA ja zaszlam w ciaze na 3 roku studiow, mialam wtedy 21lat i 8 mies. Slonczylam dziennie dzieki wykladowcom bo 2 sem nie chodzilam, musialam lezec w szpitalu pozniej w domu i tylko na egzaminy poszlam z obrona nie zdarzylam ale w maju tego roku sie udalo;-)oczucia mialam takie jak Tuy ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez malego:-Dco do rodzicow u mnie nie bylo kolorowo i do tej pory nie jest ale to dluga historia
MIRABELKA wg mnie nie jest gruba, moj wazy 10,5kg i ma 85cm ale on biega jak szalony i schudl bo wazyl 11;-)

Kasiek, Anetka restauracji ale to przjsciowe bo tam pracuje sie nawet po 16h a kasa slaba, moze znajde miedzy czasie cos lepszego:confused:

Asinka no i jak tu sie odchudzac jak nasz tucza ? :) ja proboje mojego V utuczyc bo chlop ma niedowage... niby umiesniony wcale nie taki chudy a niedowaga jest... BMI ma cos okolo 17....

Mirableka Anula Witam :)

Mirabelka ja mam brata (ma 7 lat) i jesli dobrze pamietam to on na roczek wazyl cos kolo 7kilo... Teraz ma 120 i wazy 26kg :) zawsze byl pulpet za malego a teraz to chudzina :) ale on duzo sportow gra w soccera dwa razy w tygodniu i jeszcze na flikerze jezdzi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja wsza w końcu zasnęła :-) I chwila spokoju dla mnie, jeszcze tylko kolację sobie zrobię :-)
Mirabelka Tymek obecnie waży 11 kg,a wzrost muszę zmierzyć, bo nie wiem ile obecnie ma. Mój też już strasznie biega... łobuz jeden :-p

Do góry