reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
nom BMI ma straszne... troche sie dziwie bo on ma clakiem ladnie wyzezbione miesnie... i na ramionach i na brzuchu... za to grama tluszu a ciagle cos wcina... szczegolnie w nocy bo teraz siedzimy do 5 albo 6 rano i ogladamy Czysta Krew... tzn ja go zmuszam bo ja jestem na bierzaco a on zaczyna od poczatku ale mu sie spodobalo i wtedy wcina... czekolady, czipsy...wczoraj caly bochenek chelba zjadl... i mojego arbuza...calutkiego.... apetyt ma na tylku siedzi caly dzien nie wiem gdzie on to trzyma....pam 17?? matko, to rzeczywiście chudzina. Mój taki chudy był jak się poznaliśmy ale teraz się taki fajny zrobił przez te ponad 7 lat
pam_x_pam
pam i to jest bez sensu, też tak chcę- wszystko jeść i nie tyć To ile Twój waży, że ma takie niskie BMI?
a kto by nie chcial... ja tyje od powietrza
on wazy 56kg przy wroscie 180cm
przepraszam wlasnie sie zwazyl.... nie 56 a 52....chyba mu rurke w nose wsadze i bede dokarmiac...
Hej wieczornie. Nowe mamy witam i ja matko ile was tu wpadlo.
Pam staraj sie staraj. co do nadwagi. u jednych to problem u innych wcale nie
Brat cudny i imie ma ur0cze
Monisia gratuluje syneczka duzego kolcuszka urodzilas Do jego imienia mam sentyment. Oskar w zamierzeniu mial być Szymonem. No ale nie jest. jesli mi sie 3 syn trafi to bedzie Szymon Bartosz. kij ze mam dlugie nazwisko Ale tak sobie postanowilam
i ty taki szczuplak po ciązy jestes??? maaaaatko jak ci fajnie. sliczna babka z ciebie a Synek przeuroczy.No i wszystkiego najlpeszego
Natalia88 tez ty pikna jestes
Kasiek wspołczuje bolu. ja to tydzien temu przechodzilam.czolgalam sie z bolu.
Asinka pasujesz tu. Tez jestem tak młoda jak ty ( miesiacami moze młodsza )
i gratuluje ciązy. zawsze mowie ze ja taka młodziutka tylko mi dzieci rosną a synek sliczny
Nuuska wpadaj na ogurasy do mnie. calutki garnek malosolnych zrobialm i jutro trzeba podebrac znowu taki spory worek bedzie i jaka ty ladna jestes. fryzurka twoja mi sie podoba.
Moi chlopcy przedwczoraj powiedzieli mi ze chcą miec w domu male dziecko. najpierw myslalam ze znowu sie wyglupiają. no ale F tak drązył temat i mowi mi ze chce miec siostre, bo brata juz ma. Oskar tez podekscytowany bo tyle dzidziusiów w kolo i on chce miec. i koniecznie dziewczynka. Maja. hahahaha. ja w ciązy nie jestem a oni juz imie wymyslili. Mowie im ze Maja na bank nie bo u wujka grzeska jest. No ok, zgodzili sie. ale F stwierdził ze MUSZE!! im urodzić siostre.
hahaha dziś dla Ł to powiedzialam. tak sie chlopaczyna napalił ze mi dziś nons top nawija o staraniach o core. hahaha.... a jak sie podjarał tym.. calutki dzien mnie podskubuje i taki usmiechniety chodzi.. hahahaha..
nawalnica przeszla na moją wsią. tzn dwiema moimi wsiami. na wiosce akurat bylam truskawki sadzilam jak zaczelo grzmiec i padac.Pedem do Domu pojechalismy,,zanim dojechalismy to juz tak lało ze maski auta nie bylo widac. galezie drzew nam przed szyba latały. pranie zerwało, zabawki porozwalane po podworku wysokie kwiaty pokladło, sloneczniki polamane. aj.. i ja w tą ulewe zbieralam, naprawialam.. tylko weszlam do domu i przestalo padac. ;/
Monisia gratuluje syneczka duzego kolcuszka urodzilas Do jego imienia mam sentyment. Oskar w zamierzeniu mial być Szymonem. No ale nie jest. jesli mi sie 3 syn trafi to bedzie Szymon Bartosz. kij ze mam dlugie nazwisko Ale tak sobie postanowilam
i ty taki szczuplak po ciązy jestes??? maaaaatko jak ci fajnie. sliczna babka z ciebie a Synek przeuroczy.No i wszystkiego najlpeszego
Natalia88 tez ty pikna jestes
Kasiek wspołczuje bolu. ja to tydzien temu przechodzilam.czolgalam sie z bolu.
Asinka pasujesz tu. Tez jestem tak młoda jak ty ( miesiacami moze młodsza )
i gratuluje ciązy. zawsze mowie ze ja taka młodziutka tylko mi dzieci rosną a synek sliczny
Nuuska wpadaj na ogurasy do mnie. calutki garnek malosolnych zrobialm i jutro trzeba podebrac znowu taki spory worek bedzie i jaka ty ladna jestes. fryzurka twoja mi sie podoba.
Moi chlopcy przedwczoraj powiedzieli mi ze chcą miec w domu male dziecko. najpierw myslalam ze znowu sie wyglupiają. no ale F tak drązył temat i mowi mi ze chce miec siostre, bo brata juz ma. Oskar tez podekscytowany bo tyle dzidziusiów w kolo i on chce miec. i koniecznie dziewczynka. Maja. hahahaha. ja w ciązy nie jestem a oni juz imie wymyslili. Mowie im ze Maja na bank nie bo u wujka grzeska jest. No ok, zgodzili sie. ale F stwierdził ze MUSZE!! im urodzić siostre.
hahaha dziś dla Ł to powiedzialam. tak sie chlopaczyna napalił ze mi dziś nons top nawija o staraniach o core. hahaha.... a jak sie podjarał tym.. calutki dzien mnie podskubuje i taki usmiechniety chodzi.. hahahaha..
nawalnica przeszla na moją wsią. tzn dwiema moimi wsiami. na wiosce akurat bylam truskawki sadzilam jak zaczelo grzmiec i padac.Pedem do Domu pojechalismy,,zanim dojechalismy to juz tak lało ze maski auta nie bylo widac. galezie drzew nam przed szyba latały. pranie zerwało, zabawki porozwalane po podworku wysokie kwiaty pokladło, sloneczniki polamane. aj.. i ja w tą ulewe zbieralam, naprawialam.. tylko weszlam do domu i przestalo padac. ;/
Ostatnia edycja:
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Renata bardzo mi miło :-) I oczywiście dziękuję... Ale miałaś przygodę dzisiaj. A gdzie to tak padało?? Ja się już modlę o jakiś deszcz, a tu nic :-( I mega upał. Dzisiaj rano już miałam 30 st na termometrze, a po południu w cieniu 37 Nie da się wytrzymać...
Nuuuśka ja też zapraszam na ogórki. Właśnie zrobiłam z chilli i curry. Oczywiście Sz.łasuch na ostrości już spałaszował jeden słój z chilli i stwierdził, że muszę zrobić więcej :-)
Nuuuśka ja też zapraszam na ogórki. Właśnie zrobiłam z chilli i curry. Oczywiście Sz.łasuch na ostrości już spałaszował jeden słój z chilli i stwierdził, że muszę zrobić więcej :-)
pam_x_pam
Hej wieczornie. Nowe mamy witam i ja matko ile was tu wpadlo.
Widze ze tez masz Oskara Mojemu mama zmienila imie na Oscar bo irlandzyczy i tak pisali przez C wiec zadna roznica i tak z Oskara jest Oscar
a co do nadwagi.... ja zawsze bylam klops... urodzilam sie wielka 4560 i 60cm (Oskar 3200 i 54 )
ja tam lubie/nie lubie swojej figury...zalezy od dnia.. i co proboje na siebie wsadzic
Anetka proboje proboje ale jak widac nie idzie ja swojego lubie takiego jaki jest chociasz moglby przytyc troszke ale nie jest koscisty... siniakow mi jeszcze nie nabil
reklama
A ja na szybko bo wysiadam
Kasiek będziesz tak nie miła ze będziesz mnie stąd wyganiać Mnie tam się na porodówkę jakoś nie bardzo śpieszy , dzidzie by mógł mi bocian podrzucić hehe
Pam Przykro mi z powodu córci !!! Kciuki za fasolkę &&&&&&&&&&&& Śliczne zdjęcia . .
Natalia Witaj ., Gratuluje dzidzi :-)
Witam wszystkie nowe laseczki !!!
Ale nowych osóbek , że mi cięzko siedzieć z tym brzucholem i czytać, tłok tu jak nigdy ;-);-) Wszystkie dziewczyny śliczniutkie nam doszły !!!:-):-):-)
A ze mna juz coraz ciężej już ciężko mi gdzie kolwiek wyjść i do tego ta duchota na dworze brr ..
Wybaczcie ze ja tak na szybko , ale na prawdę ciężko mi juz siedzieć nawet ...
Kasiek będziesz tak nie miła ze będziesz mnie stąd wyganiać Mnie tam się na porodówkę jakoś nie bardzo śpieszy , dzidzie by mógł mi bocian podrzucić hehe
Pam Przykro mi z powodu córci !!! Kciuki za fasolkę &&&&&&&&&&&& Śliczne zdjęcia . .
Natalia Witaj ., Gratuluje dzidzi :-)
Witam wszystkie nowe laseczki !!!
Ale nowych osóbek , że mi cięzko siedzieć z tym brzucholem i czytać, tłok tu jak nigdy ;-);-) Wszystkie dziewczyny śliczniutkie nam doszły !!!:-):-):-)
A ze mna juz coraz ciężej już ciężko mi gdzie kolwiek wyjść i do tego ta duchota na dworze brr ..
Wybaczcie ze ja tak na szybko , ale na prawdę ciężko mi juz siedzieć nawet ...