reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pam ten twoj chlop to faktycznie jak ges wyscigowa. jeju jaki chudy. Oskara chrzestnej facet taki chudy byl jak sie poznali. jak go pierwszy raz zobaczylam to myslalam ze on nie je. ja waze 54 kg wzrostu 163 i mi mowią ze za chuda jestem. a tu dodac jeszcze 20 cm wysokosci..:szok:

ja tez kiedyś bylam gruba. po ciązach. i akceptowalam siebie. nie mialam wyboru. Ł tez :D
no ale zawzielam sie.. i schudlam :) przed ciązami bylam szczupla i musialam wrocic do figury. ja jak sobie coś postanowie to niema bata, musze osiągnąc. :)

a brat twoj jak moj syn starszy. i wiek ten sam i wzrost. i waga. I F gruby nie jest. tylko na policzkach ma tluszczyk :)

Anetka.. wczoraj Oskar z Filipem sie koledze pochwalili ze bedą mieli core. przyjaciolka na mnie patrzyla z niedowierzaniem.. i taką zazdroscią jakby.. bo ona by chciala dziecko..a im nie wychodzi. hahaha.. jeszcze brakuje zeby sie w rodzinie pochwalili. :) nie mowie ze nie. ale najpierw musze skonczyc remont domu i w razie czego gorki wyszykowac zeby sie z tą moją gromadą pomiescić. tak na 30 urodzinki bym chciala core. :) jesli moge tak sobie wybrac :) hahaha

Asinka ja w woj. podlaskim mieszkam. pod Bialymstokiem :) lało u nas masakrycznie. i to nagle. Wyjezdzalismy z domu niebo blekitne, zadnej chmurki. zajechalismy na wioske 7 km od domu, poł godzinki pobyslismy i zaczelo grzmiec. i w ciągu 3 min jak nie lunie, jak nie zacznie grzmiec no masakra. ale tak szybko ja sie nigdy z lopatami, widlami i motykami nie zbieralam jak dziś :)

Ostatnia edycja:
reklama
renata T widzisz dzieci chcą mąż chce nie ma na co czekać hehe:)
tez bym chciała zeby miedzy niki a jej rodzenstwem nie było duzej roznicy wieku ale jak bd to zabaczymy

tak se oglądałam teraz nikoli zdjęcia (bo mała spi mąż też) i strasznie sie zmienia raz do mnie podobna raz do P teraz znowu jakas inna he coś mała sie wierci chyba za gorąco jej a i łóżeczko za małe tzn zbyt wąskie ma bo tak sie wierci ze szok i wzdłuż i wszerz i w poprzek

Milenaaaa dziekuje bardzo :) witam sie cieplutko :)

RenataT no musze go musze bo normlanie nie wyrobie :)

Ostatnio zabralam V na zakupy... chcielim kupic spodnie..dla niego... najmiejszy rozmiar byl 28... trzeb bylo dokupic pasek :wściekła/y:

Pam o matko 10 kg mnie niż ja:szok: Też uwielbiam Czystą krew!!!

Renata wytrzymam bo chyba się uregulowała:) No to co MUSISZ!!!!

Asinka to niech bierze się do roboty z Tobą:p

Milena jak mała będzie się ociągać to będę Cię wyganiała:p:p

A ja sobie piwko SOMERSBY popijam mniam:p

A takie pytanie?? Czy miała któraś z Was jednożyłową pępowinę w ciąży??

Pam strasznie chudy jest... Mój aż taki nie jest ale jest się do czegoś przytulić ja się musze ogarnąć bo mam nadzieje na ciążę w przyszłym roku:)

Wrocilam niedawno do domu. Mloda dzis spi u tesciow, bo my jutro z rana do sadu dymamy do tej kuratorki.Zeby nie bylo klapki moje ukochane chyba juz umarly na amen i trzeba bedzie wyrzucic :((( Ale moze w ramach mojej rozpaczy ł. kupi mi takie same albo i ladniejsze..? Chyba znowu zaczynam marzyc :sorry2:Kociska nakarmione, dupska wyleguja na balkonie.Swoja droga my mieszkamy na 7 pietrze, balkon mamy niezaduzy ale jest wiec trzeba go bylo osiatkowac co by sie istotom szpacerowac zbytnio nie zachcialo. Efekt tego taki,ze z dolu siatki nie widac zupelnie, i ostatnio jak wracalam z Olka ze sklepu zaczepila mnie sasiadka mowiac, zebym uwarzala troche na te swoje koty, bo one chodza po barierkach balkonu i za niedlugo spadna :wściekła/y:a ja jej na to - Niech sie Pani nie martwi my w glowach mamy duzo szarych komorek i balkon mamy osiatkowanym na co ona do mnie - tak ciekawe, chyba niewidzialna siatka - wiec jej grzecznie odparlam - ze z dolu na pewno niewidzialna, ale jak zainwestuje w lornetke, na pewno stanie sie widzialna :angry:Wiem, jestem okropna, ale tez wszytskie stare klepmy doprowadzaja mnie do szalu :sorry2:

asinka powiem Ci, ze z chili jeszcze nie jadlam wiec chetnie sprobuje z Czechowic masz do mnie niedaleko ;)

reklama
Do góry