reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na 14 marca. To miło, że się nie wepchałam :-p i, że nie jestem najstarsza. W sumie, to dalej czuję się młodo :-D:rofl2:
Więc jak pisałam mam 27 lat. W styczniu skończę 28... W czerwcu 2011 zostałam mamą Tymona i od tego czasu moje życie wywrócił do góry nogami :-) Mam męża, Sz. Jesteśmy małżeństwem od zeszłego sylwestra, a parą od 2 lat. Oczywiście jak w każdym związku, często nie możemy się dogadać, ale bardzo się kochamy...

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Kasiek a może jednak zrozumiał o co chodzi:-p:-) a Ty coś mu kupiłaś? ;-) My to chyba coś wspólnego sobie kupimy, chociaż jeszcze nie wiem co :-p

asinka bo jesteś młoda, to jak masz się czuć ;-);-)

Na 14 marca. To miło, że się nie wepchałam :-p i, że nie jestem najstarsza. W sumie, to dalej czuję się młodo :-D:rofl2:

Ladna data :) a tam wpechneła :) no chyba ze w nasze szeroko otwarte ramiona :)

Kasiek winko ;) az sama bym sie napila....

Wyszlalam V do sklepu.... moze bedzie otwarte bo u nas dzis Bank Holiday i nie wiadomo... Zachcialo mi sie spagetti :)

Asinka hehe tak po avatarku myślałam że Ty taka szalona;) Pokażcie się nam:)

szalona to ja jestem ;) o prosze :) 602419_256018231173996_318844569_n.jpg

P.S przepraszam za nie wyjsciowa twarz :p

Wyszlalam V do sklepu.... moze bedzie otwarte bo u nas dzis Bank Holiday i nie wiadomo... Zachcialo mi sie spagetti :)

pam mi od tygodnia chce sie ruskich pierogow, ale nie ma kto zrobic, teraz jak wracam do domu z pracy jest 21:blink: Ale ogorki w kazdej postaci mile widziane zawsze :-D

Femme myslalam ze umarlas, chwile mnie nie bylo a tu tyle stronic nowych zapisanych ,ze i tak nie przekopie sie do tego na czym wczoraj skonczylysmy.Jak na kociej wystawie ???:-)

Kasiek - mężczyźni rzadko łapią drobne aluzje. Ja ostatnio mówię mojemu, że się już w żądnym staniku nie mieszcze, że spodnie by mi się przydały, a on do mnie "No przecież gorąco jest, to możesz chodzić bez" - niby logiczne, ale ja nadal chcę na zakupy :D
Nuuuśka - Tak mi się skojarzyło z Twoim postem "(...) pójdę boso, pójdę boso, pójdę booooosooo"

reklama
Do góry