reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo wiem że nie zaczaił zresztą na razie trzeba pasa zacisną bo jeszcze jedno wesele w tym miesiącu a na początku września C ma 25 lat więc coś większego trzeba będzie zrobić

Pam
łooooo i Ty szalejesz:)

Natalia chłop to chłop:p

reklama
Kasiek - mężczyźni rzadko łapią drobne aluzje. Ja ostatnio mówię mojemu, że się już w żądnym staniku nie mieszcze, że spodnie by mi się przydały, a on do mnie "No przecież gorąco jest, to możesz chodzić bez" - niby logiczne, ale ja nadal chcę na zakupy :D
Nuuuśka - Tak mi się skojarzyło z Twoim postem "(...) pójdę boso, pójdę boso, pójdę booooosooo"

Kiedy ja łukaszowi delikatnie daje aluzje ze moze bysmy sie wybrali na zakupy, najczesciej slysze - to ja zadzwonie do mamy :x
A propo klapek to wcale nie jest smieszne :wściekła/y: Macham nogam macham i nagle czuje,ze jakos lyso na tej nodze, a tu klapek ciach i lezy na ziemi. Probowalam zszywaczem podzialac, tasma klejaca ale niestety. Przekopalam cala robocza szafke w poszukiwaniu "zastepczych wyjsciiowych bucikow" ale niestety nie znalazlam nic procz mouch starych roznowych pantofli, w ktorych jakies pol roku temu chodzilam po domu.
Wiec mam dylemat...:sorry2:

pam golabki tez lubie, ale wole pierogi :p A juz najbardziej leczo, ale tylko takie jakie robi ł. Ja nie umiem tworzyc cudow z warzyw, on ma do tego smykalke tak jak i do rysowania.
Ja za to pisze wiersze i piosenki Oli do szkoly ;)

Ostatnia edycja:
Tak wyglądałam 2 lata temu na Woodstocku : 734453fbea.jpg, a obecnie tak: 299394_286392801371080_2029578476_n.jpg
A Tymuś wygląda tak: 552268_475810485762643_246288747_n.jpg

Nuuuśka narobiłaś mi taką ochotę na pierogi ruskie, że chyba jutro zrobię :-p

Pam woow odważna musisz być, że sobie taką fryzurkę zrobiłaś :-)

kasiek aa no chyba że tak ;-) nas też na początku września czeka wesele :tak:

asinka Ty też widzę z tych odważnych ;-) Tymuś słodki. Boskie oczka ma :-)

Ewi dziekuje za mile slowa i witam cie slicznie :)

Kasiek czasem trzeba :) troche mi glupio bo wpadlam do mojego V w odwiedziny ( mieszkam obecnie z rodzicami bo zlamalam noge ) i wykorzystuje go perfidnie wszystko za mnie robi no bo ja przeciez nie moge bo noga :) ah on jest kochany

Nuuśka ja lubie wszystko... ale golabki i rosół to ponad wszystko :) a leczo... moja mama wspaniale robi..no ale to chyba normlane.. mama robi najleprze :p

Asinka fotki super :) chlop az sie patrzy sliczny jest :) Ty tez urodziwa :) same pieknosci tutaj :)

Sklep otwarty :-D:rofl2: bedzie spagetti :)

Anetka a wiem czy odwazna? Ogolnie to bylo tak ze u mnie na uczelni co miesiac jest zbiorka na jakas fundacje :) i akurat wtedy bylo Shave Wax or Dye ( Zgol, Woskuj albo Pofarbuj) i chlopaki woskowali sobie nogi albo farbowali wlosy :) i kazdy kto chcial zeby to zrobili dawal kilka groszy :) Ja stiwerdzilam ze obetne wlosy :) I tak wyszlo.. uzbierane 300euro na chore dzieci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry