reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo wiem że nie zaczaił zresztą na razie trzeba pasa zacisną bo jeszcze jedno wesele w tym miesiącu a na początku września C ma 25 lat więc coś większego trzeba będzie zrobić

Pam
łooooo i Ty szalejesz:)

Natalia chłop to chłop:p

reklama
Kasiek - mężczyźni rzadko łapią drobne aluzje. Ja ostatnio mówię mojemu, że się już w żądnym staniku nie mieszcze, że spodnie by mi się przydały, a on do mnie "No przecież gorąco jest, to możesz chodzić bez" - niby logiczne, ale ja nadal chcę na zakupy :D
Nuuuśka - Tak mi się skojarzyło z Twoim postem "(...) pójdę boso, pójdę boso, pójdę booooosooo"

Kiedy ja łukaszowi delikatnie daje aluzje ze moze bysmy sie wybrali na zakupy, najczesciej slysze - to ja zadzwonie do mamy :x
A propo klapek to wcale nie jest smieszne :wściekła/y: Macham nogam macham i nagle czuje,ze jakos lyso na tej nodze, a tu klapek ciach i lezy na ziemi. Probowalam zszywaczem podzialac, tasma klejaca ale niestety. Przekopalam cala robocza szafke w poszukiwaniu "zastepczych wyjsciiowych bucikow" ale niestety nie znalazlam nic procz mouch starych roznowych pantofli, w ktorych jakies pol roku temu chodzilam po domu.
Wiec mam dylemat...:sorry2:

pam golabki tez lubie, ale wole pierogi :p A juz najbardziej leczo, ale tylko takie jakie robi ł. Ja nie umiem tworzyc cudow z warzyw, on ma do tego smykalke tak jak i do rysowania.
Ja za to pisze wiersze i piosenki Oli do szkoly ;)

Ostatnia edycja:
Tak wyglądałam 2 lata temu na Woodstocku : 734453fbea.jpg, a obecnie tak: 299394_286392801371080_2029578476_n.jpg
A Tymuś wygląda tak: 552268_475810485762643_246288747_n.jpg

Nuuuśka narobiłaś mi taką ochotę na pierogi ruskie, że chyba jutro zrobię :-p

Pam woow odważna musisz być, że sobie taką fryzurkę zrobiłaś :-)

kasiek aa no chyba że tak ;-) nas też na początku września czeka wesele :tak:

asinka Ty też widzę z tych odważnych ;-) Tymuś słodki. Boskie oczka ma :-)

Ewi dziekuje za mile slowa i witam cie slicznie :)

Kasiek czasem trzeba :) troche mi glupio bo wpadlam do mojego V w odwiedziny ( mieszkam obecnie z rodzicami bo zlamalam noge ) i wykorzystuje go perfidnie wszystko za mnie robi no bo ja przeciez nie moge bo noga :) ah on jest kochany

Nuuśka ja lubie wszystko... ale golabki i rosół to ponad wszystko :) a leczo... moja mama wspaniale robi..no ale to chyba normlane.. mama robi najleprze :p

Asinka fotki super :) chlop az sie patrzy sliczny jest :) Ty tez urodziwa :) same pieknosci tutaj :)

Sklep otwarty :-D:rofl2: bedzie spagetti :)

Anetka a wiem czy odwazna? Ogolnie to bylo tak ze u mnie na uczelni co miesiac jest zbiorka na jakas fundacje :) i akurat wtedy bylo Shave Wax or Dye ( Zgol, Woskuj albo Pofarbuj) i chlopaki woskowali sobie nogi albo farbowali wlosy :) i kazdy kto chcial zeby to zrobili dawal kilka groszy :) Ja stiwerdzilam ze obetne wlosy :) I tak wyszlo.. uzbierane 300euro na chore dzieci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry