reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme na tm zdjeciu to nie ja tylko wiktoria z ciocia.

dzis po pracy z moim pojechalismy na zakupy a po zakupach zaprosilismy rodzicow na spacer i przy okazjipiwk. wyobrazcie sobei ze w ogrodki piwnym pani mipowiedziala ze jak jej male dziecko to nie moze jedna osoba pic wogole alkoholu. a moj z tata wypili po jednym duzym a ja z moja mama po jednym z malym z sokiem. i panie sa oburzone bo z dzieckiem do ogrodka weszlam. wiecie ja wszystko rozumie ale gdybym przyszla juz pijana albo bym chciala wyjsc i ledwo sie na nogach trzymala. a ja po prostu miala smaka na piwo z sokiem na dworze. a tak wogole tokierowca moze wiezc dzieci samochodem do 0,2 promila alkoholu to ja tak samo moge miec przy sobie dziecko. co wy o takiej sytuacji myslicie. Jutro na obiad mam rodzicow a pozniej wieczorkiem grila robimy.

reklama
MLODA_MAMA- aaa to wszystko jasne ;-) ... :sorry: przy drugim czy trzecim piwie to one mogły by Ci uwagę zwrócić a nie tak na dzień dobry co to jest bez przesady żeby ktoś się zalał tak jednym piwem żeby dziecka nie mógł upilnować :sorry:

Nuśka miałas przeżycia... ale najwazniejsze ze juz z górki leci... ;-) córka śliczna :tak:
mloda_mama heh po jednym piwie i dziecka nie upiluje sie? :-D hehehe no ale teraz chyba zwracają na to uwage, lepiej jak tak robia niz jak nie ;-) choc mogli dac se spokoj jak widzieli z ejedno wypilas tylko... :baffled:

dzieciaki spia, ja ogladam tv ale nic nie ma... :p ehhhh
zeby w sobote nie bylo nawet nic normalneego... :p

młoda ja bym nie poszła do ogródka piwnego z dzieckiem chyba że na jakąś pizze jedynie (o ile by tam podawali jakieś posiłki)i colę (jeśli towarzystwo piłoby piwo) jak z dzieckiem , ale jesli sama chciałabym wypić piwo to bez dziecka jedynie

Młoda no niezle.. ja sie nie spotkalam z takim czyms zeby mi ktoś uwage zwrocił ze np piwo wypilam przy dziecku. do ogrodków piwnych nie chodze, bo u nas niema. jak chcem wypić to w domu.

Ja w ogrodku nie wypilbym piwa bedac z dzieckiem , zle bym sie czula z tym jak juz poszlabym cos zjesc a inni nich by pili:tak:z reszta ja teraz po jednym malym piwie jestem zakrecona:-Di pomyslec ze na studiach 4 duze pilam:laugh2:

femme ja nie napisałam że przy dziecku nie wypiłabym piwa , tylko ze nie wypiłabym przy dziecku w miejscu publicznym bo źle bym się czuła jakby właśnie tak na mnie patrzyli a jeszcze rzucali jakieś komentarze ...
i wogole tez sie zastanawiam czy nie byłoby mi głupio wejść z dzieckiem do piwiarni :-p co innego do restauracji ale do piwiarni nie weszłabym niestety

Bez sensu :sorry: skoro w domu można wypić przy dziecku piwo to czemu na mieście nie :sorry: ? ja tego nie kumam w dupie mam gapiących się ludzi co mnie to ? matka już nie może sobie wyjść z dzieckiem kulturalnie na jedno piwo z soczkiem się odprężyć poplotkować ? co innego na kilka piw pójść nie wiem z kumplami kumpelami i przy tym dziecko ale z rodziną czy np przyjaciółką ... litości ja nie pojmuje takiego rozumowania że w domu owszem po kryjomu żeby nikt nie widział jak by to grzech okrutny był :sorry: no ale to moje zdanie :-)

reklama
dobry wieczór Drogim Paniom :)

Ja byłam dziś w pracy do 14 ogarnełam cokolwiek domek(myślałam że R to zrobi,ale...:D) wyszłyśmy z Niunia na Plac Zabaw nowo pobudowany prawie,że przed blokiem:) Ami sie wyszalała,ale i tak wracałyśmy z wielkim żalem, no bo jak to juz:-p Taka była zmęczona,że padła mi na podłodze między regałem a łózkiem tylko nogi wystawały:-D
femme ja osobiście nie wyszłabym z dzieckiem na piwo z resztą u nas to zaraz gadają...a nie chciałabym,żeby opieka mi sie zwaliła na dom:) a u nas to mozliwe. Sąsiad strasznie krzyczał na swoją córkę jak się go nie słuchała (były policjant a lubi sobie wypić) a 2 sąsiadka zadzwoniła po opiekę bo krzyki bo płacze tra lalala i wogóle. głupie ludzie:tak:a jak widzę Matkę z dzieckiem w wózku ktora pije piwo to szlag mnie trafia nie wiem czemu.A jak jestesmy gdzies z Małą to pije ja albo moj luby;-)
Renata ...wiesz to zdjęcie co wstawiłaś na fb jesteś tak podobna do mojego R siostry ciotecznej,że aż wróciłam zobaczyć czyje to zdjęcie:tak:
vegas BABO a Ty gdzie się szlajasz???
Mąż mój oznajmił mi,że jeżeli w tym mies nie zapiszę się na prawko to w pazdzierniku z wesela z buta wracamy:zawstydzona/y:chyba czas na mnie:-pale mi sie nie chce tych testów uczyć jakiś dobry patent???:sorry:
Nuśka a ilę masz lat jeśli mogę zapytać??? Mi ostatnio chce się drugiej dzidzi ale jak pomyślę,że musiałabym zrezygnować z pracy i mniej kasy co miesiąc to chyba nie dali byśmy rady...:-(z resztą moj maz nie chce,:( i zapomniałam ja mam siostrę o 18 lat starsza a brata o 16:-D(jestem totalną wpadką):p

Wogóle to co raz bardziej i co raz czesciej nie chce mi sie mieszkac z rodzicami momentami łapie az doła...a teraz siedzę z lampką francuskiego winka (kolega mi przywiózł) całkiem dobre...:)
dobranoc.

Do góry