reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek wybacz musisz mi wybaczyc, poczatki zawsze sa trudne, ale z czasem na pewno bede poslusznym forumowiczem :happy:
Jak w poniedzialek odbiore wezwanie napisze Wam kiedy macie mocno zaciskac kciuki !! i dziekuje, ze jestescie. Takie fora, i takie osoby jak Wy potrafia bardzo pomoc sobie nawzajem

reklama
NUŚKA - ale was się pech trzyma :dry: biedna Olusia dobrze że wychodzicie na prostą zresztą się mówi że po 7latach się zmienia ;-) wam teraz te lepsze lecą ;-) moja Nina też nosi okularki tyle że ona ma wadę +11 więc pewnie już nigdy się okularów nie pozbędzie ... no ale dzięki boku teraz takie fajne oprawki itp że to nie jest taka tragedia ;-)

KASIEK - nie no spoko luz :-p ale naprawić już nie umiesz co ? :-p :-D pierwsza wtopa od momentu "rządzenia" :-D :-)

A mi jakoś dzisiaj w ogóle się nie chce filmów oglądać :-p nowość przyszła "gniew tytanów" ale jakoś wczuć się nie mogę :-p

Wklejam wam fotkę mojej małej diablicy :-p :-)

266022.M.jpg266027.M.jpgi bez okularków 240256.M.jpg

Femme Ninusia sliczna :) wada +11 eh...olusia ma poloweczki, ale masz racje oprawki teraz robia takie, ze az przyjemnoscia nieraz jest chodzenie w okularkach, nie to, co za moich czasow <haha> Tez nosilam okularki, ale przy pierwszej mozliwej okazji je sciagalam, matko pamietam jak sie ich wstydzilam jako dziecko, okulary wieksze od mojej glowy:szok:

NUŚKA - Moja to nie daje sobie ściągnąć okularów :-p uwielbia je :-) zrobić jej zdjęcie bez to trzeba czymś przekupić :-D :-p

KASIEK - jak ja bym śmiała skarcić szefową "!? :-D:-p

A ja, poniewaz zupelnie nie wiem o czym Wy piszecie zmienie temat :-pJako, ze mniemam wszystkie jestesmy tu mlode, Femme masz jedna core, Kasiek tez, nie planujecie powiekszyc rodzinke ? Gdybym mogla swoje zycie potoczyc inaczej, teraz pewnie szybciej zdecydowalabym sie na drugie dziecko, zaluje troche, ze miedzy Olusia a dzidzia w najlepszym razie bedzie 9 lat roznicy :/

femme na razie mówię że jest zamknieta jeszcze :-p hehe ale jutro pójdziemy na pewno !
nuska ten Twój pierwszy kotek jest identyczny jak mój
Stich :-( który zmarł 2 lata temu ... identyczko pokażę później bo nie mam na kompie zdjęć

nuska współczuje takiego życia.. dobrze że się uwolniłaś i jestes szczęśliwa!
kasiek e tam sie uczysz tu nie ma za dużo do nauki ;-) sama widzisz :-p hehehe
wampi tak na żywca , powiedziała że mogę sobie gaz wciągnąc ale ja gazu nie mogłam bo za kazdym rzem (wcześniej ) jak próbowałam to wymiotowałam po 1 qwciągnięciu , ale wziełam ten gaz i zagryzłam ustnik z całej siły i się darłam przez zęby :-p kopłam ja w głowę z bólu bo nie mogłam wytrzymać , a do cerowania już dali mi znieczulenie w zastrzyku miejscowe
dlatego uważam że czyszczenie jest boleśniejsze niż rodzenie w moim wypadku.. normalnie czułam jak mi tą ręką w środku jeździła! masakra jakaś... jak skończyła to poczułam taka ulgę jak nigdy
a na brzuch mnie nikt nie naciskał tylko sama sie wiłam jak wąż po całym łóżku :-p hehe
ale ogólnie to wszystko też było ładnie kulturalnie i z Vi tak samo jak rodziłam :-) także całościowo jestem zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
reklama
NUŚKA - ja planuje nawet miałam plany na ten rok ale jakoś strach przed brakiem kasy sprawił że odłożyliśmy na przyszły rok ... :sorry: ale w sumie stosujemy stosunek przerywany więc najmniej bezpieczną chyba metodę więc co będzie to będzie :-) między mną a moją siostrą jest 11 lat różnicy i zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak zaszłam w ciąże ale teraz cieszę się bardzo że mam siostrę nawet razem czasem na jakieś imprezki wyskakujemy :-) więc dobra siostra/brat nawet dużo starsza ;-)

VI - :szok: masakra z tym co piszesz :sorry: ja bym chyba uciekła :-D:-D :-p a dla dorosłych coś jest ? ja bym sobie sama poszła na karuzelę :-D:-p

Do góry