reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek wybacz musisz mi wybaczyc, poczatki zawsze sa trudne, ale z czasem na pewno bede poslusznym forumowiczem :happy:
Jak w poniedzialek odbiore wezwanie napisze Wam kiedy macie mocno zaciskac kciuki !! i dziekuje, ze jestescie. Takie fora, i takie osoby jak Wy potrafia bardzo pomoc sobie nawzajem

reklama
NUŚKA - ale was się pech trzyma :dry: biedna Olusia dobrze że wychodzicie na prostą zresztą się mówi że po 7latach się zmienia ;-) wam teraz te lepsze lecą ;-) moja Nina też nosi okularki tyle że ona ma wadę +11 więc pewnie już nigdy się okularów nie pozbędzie ... no ale dzięki boku teraz takie fajne oprawki itp że to nie jest taka tragedia ;-)

KASIEK - nie no spoko luz :-p ale naprawić już nie umiesz co ? :-p :-D pierwsza wtopa od momentu "rządzenia" :-D :-)

A mi jakoś dzisiaj w ogóle się nie chce filmów oglądać :-p nowość przyszła "gniew tytanów" ale jakoś wczuć się nie mogę :-p

Wklejam wam fotkę mojej małej diablicy :-p :-)

266022.M.jpg266027.M.jpgi bez okularków 240256.M.jpg

Femme Ninusia sliczna :) wada +11 eh...olusia ma poloweczki, ale masz racje oprawki teraz robia takie, ze az przyjemnoscia nieraz jest chodzenie w okularkach, nie to, co za moich czasow <haha> Tez nosilam okularki, ale przy pierwszej mozliwej okazji je sciagalam, matko pamietam jak sie ich wstydzilam jako dziecko, okulary wieksze od mojej glowy:szok:

NUŚKA - Moja to nie daje sobie ściągnąć okularów :-p uwielbia je :-) zrobić jej zdjęcie bez to trzeba czymś przekupić :-D :-p

KASIEK - jak ja bym śmiała skarcić szefową "!? :-D:-p

A ja, poniewaz zupelnie nie wiem o czym Wy piszecie zmienie temat :-pJako, ze mniemam wszystkie jestesmy tu mlode, Femme masz jedna core, Kasiek tez, nie planujecie powiekszyc rodzinke ? Gdybym mogla swoje zycie potoczyc inaczej, teraz pewnie szybciej zdecydowalabym sie na drugie dziecko, zaluje troche, ze miedzy Olusia a dzidzia w najlepszym razie bedzie 9 lat roznicy :/

femme na razie mówię że jest zamknieta jeszcze :-p hehe ale jutro pójdziemy na pewno !
nuska ten Twój pierwszy kotek jest identyczny jak mój
Stich :-( który zmarł 2 lata temu ... identyczko pokażę później bo nie mam na kompie zdjęć

nuska współczuje takiego życia.. dobrze że się uwolniłaś i jestes szczęśliwa!
kasiek e tam sie uczysz tu nie ma za dużo do nauki ;-) sama widzisz :-p hehehe
wampi tak na żywca , powiedziała że mogę sobie gaz wciągnąc ale ja gazu nie mogłam bo za kazdym rzem (wcześniej ) jak próbowałam to wymiotowałam po 1 qwciągnięciu , ale wziełam ten gaz i zagryzłam ustnik z całej siły i się darłam przez zęby :-p kopłam ja w głowę z bólu bo nie mogłam wytrzymać , a do cerowania już dali mi znieczulenie w zastrzyku miejscowe
dlatego uważam że czyszczenie jest boleśniejsze niż rodzenie w moim wypadku.. normalnie czułam jak mi tą ręką w środku jeździła! masakra jakaś... jak skończyła to poczułam taka ulgę jak nigdy
a na brzuch mnie nikt nie naciskał tylko sama sie wiłam jak wąż po całym łóżku :-p hehe
ale ogólnie to wszystko też było ładnie kulturalnie i z Vi tak samo jak rodziłam :-) także całościowo jestem zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
reklama
NUŚKA - ja planuje nawet miałam plany na ten rok ale jakoś strach przed brakiem kasy sprawił że odłożyliśmy na przyszły rok ... :sorry: ale w sumie stosujemy stosunek przerywany więc najmniej bezpieczną chyba metodę więc co będzie to będzie :-) między mną a moją siostrą jest 11 lat różnicy i zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak zaszłam w ciąże ale teraz cieszę się bardzo że mam siostrę nawet razem czasem na jakieś imprezki wyskakujemy :-) więc dobra siostra/brat nawet dużo starsza ;-)

VI - :szok: masakra z tym co piszesz :sorry: ja bym chyba uciekła :-D:-D :-p a dla dorosłych coś jest ? ja bym sobie sama poszła na karuzelę :-D:-p

Do góry