reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme wybaczam Ci ze nie jesteś na bieżąco hehe :-) w zasadzie w cale nie jestem zła , nie raz dziewczyny tyle tu produkują że ciężko nadrabiać . :-D Co do imion była tu dyskusja na ten temat ;-) Każda z nas ma inne zdanie na ten temat , i od kąt P był uparty na Natalkę jakoś bardziej mi się podoba od Karolinki ...
Wampi Nie wstydź się hehehe . Ależ nie ma za co :) Mnie tam akurat burza ucieszyła ale nie na dłuugo :-D

Coś mi się wydaję ze będę mieć nie senną noc , także Wampi gdybyś nie spała zajrzyj ( czy która kolwiek z was ) :-):-):-):-):-)

reklama
Hej wieczornie. Burze mielismy. tzn u mnie niewiem.. ale w B-stoku niezle popadalo. akurat w leroy-u bylam jak lunelo. a grzmoty? maaatko myslalam ze ten blaszak sie rozleci.

Ewi Bartuś ladne imie.

I zapomnialam co mialam napisac..

EWI ładne imie :)
Milena hehe :) jakies imie napewno wybierzecie :)
wampi u nas tez naokolo zachmurzone :no: oby nie bylo nic w nocy ale znając moje szczescie to bede sie bac... :no: nienawidze burz.... tutaj sprawdzam i niby nie ma- oby... GdzieJestBurza.pl - Burza w Polsce!

Hani kolejny mleczak wypadł :) druga dolna jedynka :tak: mamusia sie dzis zabawila we wróżkę zębuszke :-D i ząbka juz nie ma za to pieniązek jest :-D hehehe
;-)

A więc tak nazywam się Kasia, mam 19 lat, córkę Nadię urodzoną 24,01,2011 i najwspanialszego faceta....już narzeczonego od 12 listopada 2011. Ślub planujemy na przyszły rok...ze względów finansowych, ponieważ kończymy remont mieszkania który trwa juz od listopada...:( Niedawno skończyłam szkołę (zaoczną) ze względu na ciąże. Matury niestety nie zdałam, w sumie to polski mam zaliczony w tym roku a do matematyki i niemieckiego podejdę w przyszłym, będziemy już na swoim i mam nadzieje ze będzie mi łatwiej:] 29 czerwce zdałam w końcu prawo jazdy z którym walczyłam rok czasu, zdane za 9 razem ale ważne ze zdane:) Dzis piszę wczesnie rano bo pracuje w wekkendy w pizzeri:) Serdecznie zapraszam na pizze:):):)!^^ Na koniec roku 2013 planujemy starania żeby Nadia miała rodzeństwo ale zobaczymy jak będziemy stać finansowo, same wiecie dziecko to wydatek, niby wózek po Nadi jest:) w stanie idealnym... nie mam zamiaru go sprzedawać ponieważ daliśmy za niego 1200 na allegro a teraz bym go sprzedała za polowe, szkoda...kiedyś możemy być w różnej sytuacji i miec to 1200 a nie miec to jest różnica a o wózek dla Przyszłego dziecka nie będę już się martwic:) Nadusiła jeździła w Tako Jumper X kolekcja Vertigo 2 a;) papatki:) Jade do wujka po ogórki z mama:)

Witam.
Jejku mi się śniło ze urodziłam.
wczoraj tak między 13 a 17 mogłam nawet nie wychodzić z domu taka duchota. potem fajnie chłodniej się zrobiło a dzisiaj znów zapowiada sieę duszno.

Femme no mi to zawsze podobało się to imię.
Milenaa Każdy poród jest inny, nie ma co się nastawiać jakoś specjalnie w jednym kierunku a zdać się na to co będzie. w gruncie rzeczy i tak najważniejsze jest to co potem czyli jak kładą ci maleństwo na brzuszek.
MLEŃSTWO udanego wyjazdu.

Witam kobitki ;*

Liza
Pamiętam jeszcze jak moja mama była wróżka zębuszką :-D:-D A teraz Szybko zleci i ja będę się w to bawić :-):-) A no jakieś imie być musi :-)
ookatkaoo1993 Mimo ze za 9 razem prawko, gratki się należą ;) Nadia śliczna
Ewi Mi już nie raz się śnił poród :-D w zasadzie to nie sam poród ale moja dzidzia , że już była z nami :-) Ja tam teraz czekam na poród , a jak zaczną się skurczę to coś mi się wydaję że zacznę panikować :-p

Aleee burza była w nocy , ani Cyfra+ nie chodziła ani internet :wściekła/y::wściekła/y: A ja jak głupia leżałam i w okno patrzałam , błyskało niesamowicie ;// W czwartek Ciotka mnie zaprosiła do siebie zebym w sobote przyjechała na herbatkę , a to dziś 4.08 jej urodziny :-p I chyba będzie trzeba się wybrać bo samej w domu jej smutno będzie w urodziny siedzieć:tak: Ok, ja uciekam zrobić śniadanko dla P. :tak: A potem muszę sobie z wierzchu ogarnąć chatę :wściekła/y:

Milego weekendu kochane ;* :-)

Hej babeczki :) U nas tez w nocy burza byla. niewiem jak wielka bo spaam twardo. wieczorkiem blysnelo zagmialo, na chwile zabrali prąd. F wsciekly bo Harrego potera oglądał. ale swieczek nie bylo trzeba palic. tak jasno od błysków.

Kawusią sie racze.. czuje ze ciezki dziś dzien bedzie. jakos tak ponuro jest. i duszno.

Mialam w planach dziś kolczyków troche potworzyc.. ale chyba mi sie niechce ;/

dobrze ze wczoraj posprzątalam calutki dom. dziś jedynie to co sie na bierząco brudzi..

ookatkaoo gratulacje prawka :) ja sie zabieram do niego jak pies do jeza. chcialabym zrobić, byc niezalezna od malzona ale boje sie.

Oj mój nie będzie taki miły wczoraj dostałam @ pierwsza po porodzie brzuch mnie nawala. Aż nie chce mi się ruszać. A tak było fajnie no. U nas ochłodzenie i pochmurno. Może to i dobrze nie wiem jakbym wyrobiła teraz w upał.
ookatkaoo1993 - Gratki ;D
Milenaa - No to sie biedna wynudziłaś. A pod koniec ciężko się już śpi.
RenataT - Mój właśnie robi prawko i jak ostatnio poszłam z nim bo miał jazdy i tak z nim czekalam i zobaczyłam jak wracają zestresowane dziewuchy z tych jazd to mi się robić odechciało i powiedziałam mu ze najwyżej będzie mnie wszędzie woził :-D

Ostatnia edycja:
Hej
oookatkaooo gratki determinacji i wreszcie zdanego prawka :tak: ja niewiem czy bym tyle razy zdawała gdybym za pierwszym razem nie zrobila :-D hahaha

A u nas dzis jest faaaajnie chlodno 20 stopni tylko slonca brak... ;-)
Lezakowalismy z dzieciakami do 8 i teraz niewiem co mam robic hahahaha, zawsze 6:30 juz na nogach a dzis juz 9 a ja dopiero bede dzieciaki na dwór puszczac :-D dobrze ze wczoraj posprzatałam tylko ciuchy do skladania mam i ziemniaki do obrania :tak: :-)

reklama
Witam nowe mamunie :-)
Nienadrobię was chyba już się gubię w tych postach, ale co nie co poczytałam.
Wszystkie tak o swoim porodzie opowiedziały to może i ja coś wspomnę. Rodziłam 6 godzin i 30 min, znieczulenie miałam tylko do nacięcia. Cztery partę i Michaś już był na świecie (4200 ; 57 cm). Ból był nie do wytrzymania ale gdy będe miała drugie dziecko, będe chciała urodzić tak samo SN. Boli ale poród jest piękny :-D.

Mieszkam na obrzeżach miasta i wszędzie kombajny na wieś jeżdzą, mały nam pokasłuję, poszłam do lekarki a ona mówi że jest zdrowy i nic mu nie jest i powiedziała że to mogą być pyły ze zboża.
U nas wczoraj Bogu dzięki padało i była burza, nie mogłam już znieść tych upałów i tego słońca. Teraz też świeci ale chmurki są, to może jakoś wytrzymam:)
Michałkowi widać pod dziąsełkami górne jedynki i nawet już dwójki, 4 ząbki się chcą naraz pchać a żaden nie chce wyjść, i tak czekamy.

Ostatnio ciągle mnie głowa boli, byłam u ogólnego i wziełam sobie skierowanie do neurologa, zobaczymy co powie, bo teraz ii tak na urlopie jest :-D.

Do góry