reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania aaaaaaa oki teraz zrozumialam :tak: to ciekawe ile taki kardiolog wezmie sobie za wizyte ? :sorry2: Moj kardiolog przyjmuje tez prywatnie to bierze 50 zl ale tam bylam moze z 2 razy !!

Moj Panna wlasnie sprzata na polkach :-) r
ozlewa picie z kubka a potem wyciera szmatka :laugh2: i co chwile podchodzi do mnie zebym patrzyla jak ladnie sciera :rofl2::-D

reklama
Polna a nie pokazuje Ci najpierw jak ładnie brudzi?:-D
U nas kardiolog bierze od 70 zł do 120 zł.Ale ja muszę mieć EKG serca także pewnie zapłacę 120 zł...

Ania to strasznie duzo sobie zycza za wizyte :no:
A Ala Ona jest z takich dzieci ze nie lubi zeby ktos poprawial po nich albo zakazywal :nerd: dlatego jak do Niej podchodze jak np, cos wylewa z kubeczka to mnie odpycha i mowi ..ne ne ne .. :-) czasem nawet zamyka drzwi zeby nikt Jej nie przeszkadzal:laugh2:

Angelinka
K to znaczy - Krzys,Kamil,Konrad,Kacper czy jakis inne imie ?
tak wiec Zycze dzidziusia :happy: i udzielaj sie jaknajwiecej ;-)

A Ala spi wiec mam LUZIKKK :-)

ANGELINKA - witamy witamy :-) ... ja bym się bała związać z facetem który już kiedyś był żonaty ... a jeśli można spytać to matka jego dziecka tak po prostu je mu oddała ?! :|

Ja oczywiście nie ruszyłam tyłka do tego sklepu -_- ... :-p

Angelinka126 witam:tak:. A ile masz lat? Twój nick wziął się od Angeliny Jolie ??

Witam moje kochane dziewczęta. Ostatnio nie miałam czasu na wchodzenie i pisanie,a nawet na podczytywanie:zawstydzona/y:... Czy ominęło mnie coś ciekawego?

ona_mika ja też dużo nie schudłam. Jeszcze do niedawna było tylko o polowę mniej kg niż pod koniec ciąży. Tylko że ja przytyłam 29kg.. Czyli było 80kg.. A przed ciążą 51kg.. Pózniej po urodzeniu 65kg.. I tak w sumie ju ż póżniej nie chciała spadać.. Teraz dopiero zrobiło się 62kg.. IO myślę że już więcej nie spadnie..

Zdjęcia ze ślubu już na zamkniętym.. A ja póki co jeszcze nie będę pewnie codziennie zaglądać i pisać bo mój G. ma urlop a poza tym wczoraj zmarł mi dziadek..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy.

Asiowo ale wy chyba nie chcecie samochodem jechac?? to jest okolo 2400 km od granicy polskiej do granicy greckiej, okolo 150 euro oplat za same autostrady do tego za paliwo. to wychodzi okolo 400-500 euro w jedna strone, my sie chcielismy wybrac w tym roku samochodem.. ale po prostu za drogo.. bo nawet jesli promem z wloch do grecji to i tak podobna cena... wiec sie nie oplaca...

Jak bedziemy sie tam wybierac to na pewno samolotem!!! Nie wyobrazam sobie innego transportu:tak:
ale zobaczymy, moze najpierw zwiedzimy mazury:tak: bo mój m jeszcze tam nie był:-)

witam nowa mamusie!;-)

A wracajac do tematu kciuka i smoczka..., moja mala nie potrzebuje ani jednego, ani drugiego! Pieknie nauczyla sie ssac wlasny jezyk...:D jak to komicznie wyglada:p:p:p szczegolnie jak spi, hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i bylam u gina...lipa jak huj----powiedzial ze mam rozwarcie i musze lezec 18 h na dobe nic nie robic i nie sexic sie...potem zapytalam go o to ubezpieczenie no i krzyczal na mnie ze tak pozno ze powinnam placic teraz slono bo nie jestem ubezpieczona nigdzie.....no to poszlam sie zapisac na bezrobocie dobrze ze spotkaalm znajomoa i mnie wpuscila w kolejke.
a zaczelo sie od autobusu w ktorym prawie zemdlaalm --prawie bo zdazylam wysiasc na jakims przystanku i opasc na lawke i nabrac powietrza.w busie bylo strasznie duszo-to chyba przez to tak zaslablam(anemia00) i ludzie juz chcileli po pogotowie dwonic bo mysleli ze rodze....cale szczeascie ze nikt nie zadzwonil bo bym zaplacila za pobyt w szpitalu.a tak jestem juz ubezpieczona ===przynajmniej to mis ie dzis udalo.
ale i tak czuje sie strasznie zdolowana i plakac mi sie chce.........
zdazylam zrobic zakupy --juz do konca praktycznie--mam termometr pieluszki kosmetyki.....

polna===misie wydaje ze to wlasnie na podkarpaciu sie mowi kartofle a u nas ziemniaki....a wpoznaniu pyry:p:)
hehe zamiast "na dwor" mowi sie "na pole" ciezko bylo mi sie przyzwyczaij do tego pola:)

reklama
Do góry