reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asiowo ale na lad -zabytki ogladac czy na wyspy sie plazowac? (nie polecam na lad i na zabytki, zwlaszcza w upaly....) do grecji najlepszy czas przyjechac to chyba czerwiec, wlasciwie maj/czerwiec i pozniej to wrzesien, chociaz im pozniej tym cieplejsza woda w morzu, w czerwcu byla ciepla ale chlodnawa a teraz t o w ogole jak w wannie... w najwieksze upaly wchidzisz do wody i czujesz ze dalej sie pocisz....:sorry2: na wyspach najlepiej chyba w miare tani hotelik basen, morze.. ach... szkoda ze juz nie mieszkam w hotelu... :-D

No jakbysmy mieli jechac to na pewno we wrzesniu:tak::tak::tak: to jest moje marzenie... w podroz poslubna mielismy pojechac, ale niestety moje jazdy na prawko nie pozwoliły... taka glupota, a jednak nie moglismy pojechac bo niby instruktor nie mial innych terminow a tydzien do egzaminu mialam:baffled: zobaczymy jak sie zycie pouklada:tak:

Mala znow o godz 8 zasnela (juz tak od 2 tygodni zasypia), ja poogladalam moje tasiemce tzn. seriale i mykam do wyrka, dobranoc:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj tam przydalby sie troche slonca i ciepla:)niektore z nas maja fajnie.Ta pogoda coterazjest chyba na wszystkich tak dziala bo chmury snuja sie nisko i czujemy sie przytloczenie przez nie...a pozatym jest ciemno-ludzie sa jak rosliny o potrzebuja slonca do zycia:D
mowilam ze mam maly brzuch yyyhhhmmm jak mi w tekilka dni wyskoczyl ze niemoge--jeszcze dzidiza sie takmasakrycznie rozpycha ze usiedziec sie nie da spokojnie...uczucie jakby brzuch mial mi peknac:p:szok::baffled:
a jutro wizyta u gina....ciekawe co mi powie i czy bedzie usg...moze da skierownanie na ktg bo nie milam jeszcze....i nie mam sie w co ubrac....::no::tak:

Witam z rana ;-) wszystko przeczytalam co napisalyscie ale pozniej poodpisuje bo Ala mi nie pozwala siedziec przed kompem :sorry2:
Wczoraj bylam u kardiologa-jaja jak berety bo pielegniarka nie chciala mnie zapisac do Niego bo niby duzoooo pacjentow mial wiec kazala czekac i sie potem spytac doktorka czy mnie przyjmnie :nerd: wiec jak tylko wszedl to podeszlam u tlumacze co jest grane a ten podchodzi to baby i mowi ,, Pania Polniaszek ma byc zawsze przyjmowana do mnie nawet jak bedzie mnostwo ludzi,ZROZUMIANO.. -- baba az usiadla na fotelu :rofl2::laugh2:
A teraz troche gorsze wiadomosci :sorry2: jednak bede musiala miec robiony zabieg usuwania tej elektrody :dry: i to jeszcze w Lublinie bo w Rzeszowie tego nie robia:crazy: dobrze ze chodziaz nie bede musiala czekac niewiadomo ile na ten zabieg bo kardiolog powiedzial ze jak chce to zalatwi mi nawet za tydzien:szok: ale powiedzialam mu ze 24 mam komisje wiec wtedy zadzwonie i sie umowimy na termin !!

Witam!!!
Polna Widzę, że masz przywileje u tego lekarza. A co do zabiegu to dobrze,że postarają si ę jak najszybciej Ci go zrobić.
Kasiu Jeśli przed porodem masz anemię, to po porodzie też będziesz ją miała nawet gorszą. Ja po porodzie(z Justynka) miałam bardzo ostrą anemię, musiałam przez parę tygodni brać zastrzyki z żelaza. A ból po nich czułam nawet jak już w ciąży z mareczkiem byłam. No ale możr Ty tego unikniesz.

A u nas już przeziębienie sięczai. Mamy wykopki. Ja siedzę z dziećmi w domku, a teście i S zbierają kartofelki, no i S skarży się że go fardło boli, mnie też coś bierze, a Justynce cos chrzemści w gardełku. MAm nadzieję że Mareczek nic nie załapie. Dzisiaj tylko szykuję napary zeby jakoś to złagodzić.

Ewi On taki mily jest bo pisze jakas prace miedzy innymi tez na moj temat i dlatego taki milusi dla mnie jest :sorry2: ale grunt ze teraz wiem na czym stoje i powinno byc tylko z gorki :tak:

Mowisz kartofelki a u Nas sie mowi ziemniaki :-)
zreszta u Was pogoda jest dobra na zbieranie ? :confused: bo u Nas od poniedzialku pada deszcz nonstop :crazy: zreszta qrcze jak czytam Twoje i Oliwki posty o przeziebieniach to tylko czekam az cos sie przywlecze do ALi :no: chodziaz jak narazie jest zdrowa :happy:
Zycze duzo zdrowka dla Justynki i dla Was ;-):happy:

Witam z ranka:tak:
U nas pogoda tak beznadziejna,że się ruszać z domu nie chce...Ja bym już zapadła w zimowy sen...Gdyby nie pies to chyba wcale bym nie wychodziła z domu:no: Na piątek jestem zarejestrowana do internisty i chyba zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie..Jeszcze tego mi brakowało...A do kardiologa muszę iść prywatnie,bo NFZ do końca roku nie podpisał u nas umowy z żadnym kardiologiem....Po prostu świetnie...No ale jak trzeba to trzeba...

Netgirl wyślij troszkę słońca....Proszę,proszę,proszę:tak:

POLNA - dobrze że wiesz już chociaż na czym stoisz ;-) będzie dobrze :-*

U nas pogoda do dupy ... Kuba chory ale do pracy i tak poszedł ... ferwex każe mu pić i śpi pod osobną kołdrą mam nadzieje że przejdzie mu i mnie nie zarazi :/ ...
Deszcz pada a ja nie mam co jeść ... beznadzieja nie chce mi się w taką pogodę do sklepu iść -_-

ANia czasem tak bywa ze trzeba chodzic prywatnie :sorry2: a Twoj Gin nie moglby napisac Ci skierowania do kardiologa i poszlabys sobie na oddzial kardiologi i tam by Cie zbadali ? czy wogole oddzial jest zamkniety ?
zreszta ja ich nie rozumiem -zarabiaja po 30 tys miesiecznie a i tak chca wiecej :crazy:

Angelinka126 witaj i napisz cos wiecej o sobie :tak:
chyba tak zawsze jest jak sie zbliza jesien czy sa takie deszczowe dni zwieksza sie liczba zachorowan :sorry2:
a najgorzej to wlasnie maja dzieci ktore chodza do szkoly :no:

reklama
Polna skierowanie do kardiologa może wypisać internista.Ale problem w tym,ze do końca roku żaden kardiolog nie przyjmuje na kasę chorych,bo NFZ nie podpisał z żadnym umowy.Więc nie pozostaje nic innego jak iść prywatnie.

Angelinka witamy:tak:

Do góry