polna_N
Mama Ali ... 2007
HELLOOO Mamuski :-);-) mialam wczoraj napisac ale wpospiechu skasowalam to co napisalam a dugi raz pisac to samo mi sie nie chcialo 

A wiec tak ,,, w szpitalu nie zostalam !! Dzis z wynikami jade do swojego kardiologa - i sie okaze co zrobia dalej !!
Samo badanie KOSZMARNE
niby pielegniarka psiknelam mnie znieczulajacym spreyem w gardlo ale po 10 minutach juz przestalo dzialac wiec sie cholernie meczylam z ta rurka w gardle
dobrze ze pielegniarka podlozyla mi podwojna warstwe ligniny bo strasznie sie slinilam -teraz sie z tego smieje 
jednak najgorsze bylo samo wkladanie tej RURY -dotego ten zapach
Rurke mialam wsumie 20 minut w gardle a wlozone od 40 do 50 cm i co jakis czas jezdzil w gore i w dol - okropne uczucie
Nikomu tego nie zycze
Co do zakupow to kupilismy ALi tylko butki po domu i czapke z szalikiem i rekawiczki!! gumiaczkow ocieplanych wogole nie bylo a adidaski wszystkie za duze albo za male wiec sie wybieramy jutro albo w czwartek do DEbicy na dalsze zakupy !!
Oliwka widze ze Twoj mezus szaleje :-) fajne autko
My z P chcemy kupic
seata Leon ,tego nowszego - Leon 2.0 TDI 140 KM Czarny (435803641) - motoAllegro
ale to pewnie kolo kwietnia bo teraz kupujemy kolektory sloneczne i chcemy zakladac centralne ogrzewanie
A kurteczka dla Oliwci fajniutka a i kombinezonik fajny
ja pare dni wczesniej wpadlam na taki plaszczyk i chyba go kupie ALi KidsMode~~MODNY PŁASZCZYK Z FLAUSZU 4-98/104 BRAZ (436316612) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczke na jesien juz ma od cioci a na zime po z tamtego roku po Lucji wiec mam prblem z glowy ;-)
Duzo zdrowka dla dzieci
Mikusa oj nie pisze ze wszystkie szpitale i opieka sa tragiczna !! ja rodzilam w panstwowym i bardzo sobie ten szpital chwale -opieka rewelacyjna
fakt sa tam takie dwie piguly wredne ale jak chodzi o porod to zmienaja sie w anioly !!
Kasia no ja tez myslalam ze juz urodzilas a tu dwupak :-)
Cos mialam jeszcze napisac ale wylecialo mi ......... :-)

A wiec tak ,,, w szpitalu nie zostalam !! Dzis z wynikami jade do swojego kardiologa - i sie okaze co zrobia dalej !!
Samo badanie KOSZMARNE

jednak najgorsze bylo samo wkladanie tej RURY -dotego ten zapach

Rurke mialam wsumie 20 minut w gardle a wlozone od 40 do 50 cm i co jakis czas jezdzil w gore i w dol - okropne uczucie

Nikomu tego nie zycze

Co do zakupow to kupilismy ALi tylko butki po domu i czapke z szalikiem i rekawiczki!! gumiaczkow ocieplanych wogole nie bylo a adidaski wszystkie za duze albo za male wiec sie wybieramy jutro albo w czwartek do DEbicy na dalsze zakupy !!
Oliwka widze ze Twoj mezus szaleje :-) fajne autko

seata Leon ,tego nowszego - Leon 2.0 TDI 140 KM Czarny (435803641) - motoAllegro
ale to pewnie kolo kwietnia bo teraz kupujemy kolektory sloneczne i chcemy zakladac centralne ogrzewanie

A kurteczka dla Oliwci fajniutka a i kombinezonik fajny

Kurteczke na jesien juz ma od cioci a na zime po z tamtego roku po Lucji wiec mam prblem z glowy ;-)
Duzo zdrowka dla dzieci

Mikusa oj nie pisze ze wszystkie szpitale i opieka sa tragiczna !! ja rodzilam w panstwowym i bardzo sobie ten szpital chwale -opieka rewelacyjna

Kasia no ja tez myslalam ze juz urodzilas a tu dwupak :-)
Cos mialam jeszcze napisac ale wylecialo mi ......... :-)