reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczynki.

co do listy tp dpbry pomysł. tylko własnie chodzi o to jakie informacje miałaby zawierać. o zdjęciach nie ma mowy.
imie, data urodzin. no i chyba przy okazji trzeba zrobić listę mamusiek. czyli np
|Ewi
ur --.--.----
córka Justyna ur 09.01.2007
syn MArek ur 06.06.2008

wymiary po urodzeniu nie są takie wazne mi się wydaje.

co myślicie o takiej formie?
a jeśłi już nie chcecie podawać swoich dat urodzin to moznaby było rocznikowo poprowadzic listę.
czyli dizeci urodzone w 2007, 2008 itd.

no i dziewczyny do KASIEK przesyłajcie dane na PW, bnie sposób żebyśmy każdy suwaczek po kolei sprawdzały. a kto będzie chciał być na liście to będzie wiadomo.

Kasiek Kurcze dobrze że nie użądliła cię. a ile razy się slyszy jak ktoś je jakiś owoc a w srodku osa i żądli przełyk.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was mamuski po dluzszejszej mojej nieobecnoscie, ale po pierwsze zapomnialam loginu i hasla na konto, a po drugie mala troche mi rzadzila.
Co tam u was.?? Ja zaczelam prace jako sprzataczka w salonie samochodowym Volvo, na cztery godzinki dziennie za siedemset zloty. Mala juz zaczyna mi siadac i pelza po calym lozku. Powoli jej juz zabki wychodza bo dziasla ma na puchniete i wszystko do buzi bierze.
Z Pawlem we wrzesniu slub bierzemy a dokladnie 29.09.2012. Tak bardzo sie ciesze, lista juz zrobiona teraz tylko zaproszenia dac i wymyskec potrawy.
Obiecuje ze juz dziennie bede zagladac i pisac z wami.

Wampi Świetny pomysł . Mąż mojej siostry ma na ręce napis '' Miszel '' imię córki. Gdyby nie to że my chodzimy do tekiej prac ze na rekach nie za badzo miec to bym sobie zrobiła taki :)

Znowu będzie cieplutko . idę po płatki śniadaniowe , bo coś mnie bierze ochota :-):-)

Mam w rodzinie dziewczynke o imieniu Miszela. Tak zapisane jak napisalam.na pocżatku dla mnei imie było dziwne.. a teraz sie osluchalam.

Młoda mama gratulacje :) i pracy i niedlugiego slubu :)

Jeśli chodzi o tatuaż to myślę nam imionami moich ukochanych mężczyzn albo napisem Je ne regrette rien. Ale napewno nie chce nic w kolorze, chociaż... do czasu jak się zabiorę do dzieła pewnie jeszcze mi się zmieni

moja znajoma ma tatuaz za uchem taka zwykla czarna nutke nawet fjanie to wyglada.
mloda mama gratulacje i ode mnie:)
ja tez popieram taka listę

o dopiero zauwazyłam ze moja cora ma dzis 10miesiecy zamotana jestem ostatnio a czas tak szybko leci zaraz i roczek skończy ah:)

Ostatnia edycja:
Dziekujemy . A ja wlasnie sie zbieram do pracy. A tak wg to moj Pawel nauczyl ja spac w lozeczku. Mala Wiktoria jest tzk energiczne ze nadazyc nad nia nie idzie.

reklama
Do góry