reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)
Ja po nocy -oby do piątku a potem weekend wolny:)
Byliśmy z Myszką na dworku ale ja przyszłam do domu a R poszedł jeszcze z Niunią na plac zabaw;) (trochę spokoju)
Miałam dziś szykować rzeczy po Amelce dla siostry R i 0 weny :-p

vegas i jak rozmowa w banku???
Milena fajny tatuaż- swojego czasu też chorowałam,ale bałam się i chyba nie żałuję:happy:A i mój przy porodzie też chciał byc nawet był do momentu az partych dostałam kazałam mu wyjsc :)
kasiek super zdjecia i świetna kiecka:tak:podoba mi się:)
kasiaF popieram w zupełności:) ja tez nie mialam zadnego znieczulenia jak rodzilam (sn) a plecy do dzis dnia mnie bola,fakt ze nie zawsze ale jednak. No i Amelki nie miałam przy sobie przez 12 h...:-(

reklama
GOSIA a czemu nie miałaś Amelki ze sobą tylko po 12 godz po sn??? Bo to aż dziwne???? Na prawdę raczej to sporadyczne przypadki.

DOROTAR czytaj co pisze. Po pierwsze, KASIEK to upełnie inna osoba po drugie pisałam że nie tylko CC może wykluczyc możliwośc opieki nad dzieckiem. I że nie możesz porównywac porodu SN i CC! I szczerze mam szefową ktora nie miała bóli kręgosłupa, ni miała znieczulenia a i tak ma bóle pleców teraz, siostra M też tek ma, ja miałam już w ciąży więc nie można wszystkiego zwalac na jedno. I nie powinno się oceniac rzeczy z którymi nie miało się stycznośc! A ty wciąż myślisz że jesteś jedyną osobą mającą racje i wiedzącą wszystko! Amen!

Hej dziewczyny
podczytywałam Was w weekend ale nie miałam czasu odpisać
impreza u dziadków udana z małym wyjątkiem - byli na niej moi rodzice
Paweł jak ich zobaczył to myślałam że wybuchnie
potem pytał dziewczyn czy porozmawiały sobie z babcią (chodziło mu o moja mamę) a Klaudia powiedziała że tam była tylko babcia Telimena (czyli moja babcia) i ona innej nie widziała
jeszcze dzisiaj na dodatek dostałam @
ostatnio moje dziewczyny szaleją za serią Monster High

Fiskusek witaj i gratuluję zaręczyn

Papitka śliczne zdjęcia

Czarnuszka Witaj

Burzowata no to dziwne że nie słyszałaś, wystarczy na forum echa dnia poczytać i w większości to prawda, z wyboru kierunku jestem zadowolona chociaż łatwo nie jest tzn duzo trzeba samemu robić w domu bo ja studiuje zaocznie, czesne jest duże ale ja mam stypendium socjalne przez 9 miesięcy więc studia nie kosztuja mnie tak dużo, jak szpinak z makaronem taki dobry to wyslij mi przepis bo ja juz nie mam pomysłów co gotować

kasiek córa rewelacja i w ogóle laski z Was

Sandra ślicznie wyglądacie

co do wnuków w rodzinie mojego P jest jeden chlopiec najstarszy 9 lat potem moje dziewczyny następna laska 2 lata i najmłodsza 2 miesiące a w mojej rodzinie tylko moje dziewczyny a i tak moi rodzice maja nas w d....:wściekła/y:

Vegas wesolo masz z Martynką - super teksty, trzymam kciuki &&& żeby sie udało

maleństwo bukiet prześliczny

mirabelka chyba wszędzie taka masakra z lekarzami bo u nas nie jest lepiej

milena fajny brzusio mojego siłą by nie zaciągnął bo by zemdlał zanim bym zaczęła rodzić a ja obie SN. Fajny tatuaż ja mam w tym samym miejscu tylko po prawej stronie

ola Ty tylko podruzujesz ostatnio aż Ci zazdroszczę

Renata współczuję dolegliwości

o Boże nadrobiłam ufff

Ola my dzisiaj w duuuuuuuuuuużym baseniku:p

Renata hahahahah wyobraziłam sobie Twojego kulturystę hahahah

Liza no i dobrze powodzenia:)

Milena
jesteś chuda i młoda więc sądzę że po prostu w miarę możliwości wyćwiczysz brzuch ja jakbym się za to wzięła to było by ok bo od razu po porodzie ważyłam 54 kg jak przed tylko ten brzuszek taki miękki:) I zaniedbałam to a potem po ślubie mi się troszkę przytyło:p

Sandra mój był przy porodzie i wytrwał twardo:p

Pierwsza sprawa padła propozycja żeby utworzyć listę dzieciaczków więc określcie się co byście chciały zamieścić w takiej liście a ja ją potem stworze:)

My dzisiaj pojechaliśmy and jezioro ze znajomymi Dominika się z ciocią wyszalała wcale nie chciała wychodzić z wody w samochodzie przysnęła to ją szybko pod prysznic żeby trochę ją obmyć to się rozbudziła i jeszcze hasa;P

A najgorsze wiecie jak się przeraziłam... Piłam sobie piwko... Biorę łyka i czuję ciało obce w buzi szybko wyplułam patrzę a to pszczoła!!! O matko w życiu już nie będę zostawiała piwa otwartego...

DOROTAR dlaczego uważasz że to przez CC nie można miec maleństwa przy sobie czy że wstac do niego nie można?

Raczej to zdanie przeczytałam dobrze. A Ty wpadasz z doskoku i widzę, że też wiesz wszystko najlepiej i się czepiasz Tak tak ale Ty wiesz lepiej od czego ja mam bóle kręgosłupa:no:
I moge porównywać oba porody bo podjełam próbe rodzić naturalnie może nie do końca bo niestety nie było mi dane.

KASIAF no pomyliłam sie w niku wielkie mi halo, straszna zbrodnia. KASIEK przepraszam jakbyś poczuła się urażona.

Hej wieczornie.

Vegas i jak w banku..? A wczoraj malo sie opalilam. I tak spieczona jestem jak mudżin a i jakos weny nie mialam na wygrzewanie sie :)

Dorota, KasiaF a po co znowu te kłótnie. no booooziu..

Milena fajny tatuaz. Kiedyś tez chcialam miec. ale boje sie ze bedzie bolało.. hahaha.

Kasiek ja nienawidze pszczół i wszystkiego co lata i bzyczy. no much sie nie boje. A na wszystko inne zolte mam uczulenie. raz mnie pogryzły w szkole.. oj byly przeboje jak zaczelam kolory zmieniac.
piwa bym nie tknela chya.. lub do kufla przelala zeby lustrowac czy napewno nic niema..

Ostatnia edycja:
reklama
wampi i córcia duzo rzeczy ma juz z monster high bo moja woła wszystko, na razie wczoraj w biedronce kupiłam jej zeszyty bloki i kredki do szkoły a jutro ma być jeszcze plecak, najbardziej jej sie podoba taka z zielonymi włosami
images.jpg
ta w środku

Do góry